Készlet az egyszerű cipzárjavításhoz – dupla csomag

Kód: DS99964580
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
keszlet az egyszeru cipzarjavitashoz
9 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás két cipzárjavító készletet tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

Az egyszerű cipzárjavító készlet egy gyors és hatékony megoldás bármilyen cipzár megjavítására. Legyen szó elakadt cipzárról, törött cipzárcsúszkáról, vagy hiányzó fogakról, ez a készlet mindenre képes. 

Az egyszerű, de zseniális szabadalmaztatott technológia lényege, hogy a csúszka egyszerűen rápattan a cipzárra, és pontosan úgy működik, mint az eredeti. 

Javítsa meg farmerját, nadrágját, kabátját, melegítőjét, bőröndjét, sátrát, hálózsákját, hátizsákját, cipőjét és még sok mást. A javítás egyszerű, olcsó, hatékony és bárki meg tudja csinálni. 

  • Javítókészlet 6 cipzárhoz
  • Gyors javítás másodpercek alatt
  • Könnyű használat
  • A szabadalmaztatott állkapocs kialakítás bepattan és illeszkedik bármilyen cipzárba
  • Akkor is működik, ha akár három fog is hiányzik a cipzárból
  • Időt és pénzt takarít meg
  • Bármilyen cipzárt megjavít - sátoron, bőröndön, táskán, nadrágon, ingen és ruhán
  • Könnyű telepítés
  • Műanyag és fém cipzárakhoz
  • Kivehető és újrafelhasználható

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓAN EGYSZERŰ CIPZÁRJAVÍTÓ KÉSZLET

Eltörött a cipzárja vagy más módon romlott el, és nem tudja tovább használni a bőröndjét, drága csizmáját, sátrát, kedvenc ruháját, kabátját vagy szeretett farmerjét? Ne essen kétségbe, kedvenc darabja költséges javítás nélkül is működőképes maradhat. 

A cipzárjavító készlet segítségével bármelyik cipzárt pillanatok alatt megjavíthatja! Egyszerűen távolítsa el a hibás csúszkát, és cserélje ki a készletből származó csúszkára, és a cipzár úgy fog működni, mintha új lenne. A javításhoz nincs szükség szerszámokra. 

 

praktikus es gyors cipzarjavito keszlet

 

HIBÁS CSÚSZKACSERE - NEM PROBLÉMA 

Eltört, elakadt, vagy rosszul záródik a cipzárja, így a cipzár állandóan kioldódik? Ha kicseréli egy speciális csúszkára ebből a készletből, az megbízhatóan megoldja a problémát. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően megbízhatóan megoldja ezeket a problémákat. 

A CIPZÁR HIÁNYZÓ FOGAIVAL IS MEGBIRKÓZIK

A speciális csúszka akár 3 hiányzó fogat is képes kezelni a cipzáron. Erre egyetlen más csúszka sem képes. A cipzár megbízhatóan fog működni, mint azelőtt. 

 cipzarjavito keszlet

 

SEGÍTSÉG VÁRATLAN HELYZETEKBEN

Ismeri a dörgést. A cipzár mindig a legalkalmatlanabb pillanatban szakad el, amikor siet valahová, vagy amikor a cipzárnak egyszerűen működnie kellene. A cipzárjavító készlettel bármilyen cipzárt pillanatok alatt megjavíthat. 


keszlet az egyszeru cipzarjavitashoz


 

BÁRMILYEN CIPZÁRT MEGJAVÍT - TÖRÖTT, ELAKADT, ELTÖRT

Akár egy kabát cipzárja, akár egy hátizsák, sátor, nadrág, kabát, bőrönd, hálózsák, cipő cipzárját kell megjavítania, ezzel a készlettel meg tudja csinálni. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a csúszka alkalmazkodik a cipzár alakjához, és olyan cipzárakat is képes felhúzni, amelyeket a hagyományos csúszkák nem. A javítás egyszerű, olcsó, hatékony, és bárki meg tudja csinálni. 

Használata rendkívül egyszerű, hatékony és gyors. Csak távolítsa el a régi csúszkát, és pattintsa be az újat, és a cipzár gond nélkül fog működni. Ráadásul az az előnye, hogy akár egy másik cipzáron is újra felhasználható. 

 

Ezzel a készlettel 6 cipzárt javíthat meg.

egyedi cipzarjavito keszlet

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Nem kell többé ruhákat kidobni egy elromlott cipzár miatt. Ezzel a készlettel 6 cipzárt is megjavíthat a költségek, a drága javítások, és egy új cipzár árának a töredékéért. Ráadásul megspórolja a javítóműhelybe való szállítás és az átvétel idejét is. 

 

Nem hiszi el, hogy működik? Akkor nézze meg a következő videót : -) 

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: