Készlet az egyszerű cipzárjavításhoz

Kód: DS50152589
Akció Tipp
5 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyszerű cipzárjavító készlet egy gyors és hatékony megoldás bármilyen cipzár megjavítására. Legyen szó elakadt cipzárról, törött cipzárcsúszkáról, vagy hiányzó fogakról, ez a készlet mindenre képes. 

Az egyszerű, de zseniális szabadalmaztatott technológia lényege, hogy a csúszka egyszerűen rápattan a cipzárra, és pontosan úgy működik, mint az eredeti. 

Javítsa meg farmerját, nadrágját, kabátját, melegítőjét, bőröndjét, sátrát, hálózsákját, hátizsákját, cipőjét és még sok mást. A javítás egyszerű, olcsó, hatékony és bárki meg tudja csinálni. 

  • Javítókészlet 6 cipzárhoz
  • Gyors javítás másodpercek alatt
  • Könnyű használat
  • A szabadalmaztatott állkapocs kialakítás bepattan és illeszkedik bármilyen cipzárba
  • Akkor is működik, ha akár három fog is hiányzik a cipzárból
  • Időt és pénzt takarít meg
  • Bármilyen cipzárt megjavít - sátoron, bőröndön, táskán, nadrágon, ingen és ruhán
  • Könnyű telepítés
  • Műanyag és fém cipzárakhoz
  • Kivehető és újrafelhasználható

 

Akció: INGYENES SZÁLLÍTÁS két készletet megvásárlása esetén. Itt megtalálja a kedvezményes csomagot.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓAN EGYSZERŰ CIPZÁRJAVÍTÓ KÉSZLET

Eltörött a cipzárja vagy más módon romlott el, és nem tudja tovább használni a bőröndjét, drága csizmáját, sátrát, kedvenc ruháját, kabátját vagy szeretett farmerjét? Ne essen kétségbe, kedvenc darabja költséges javítás nélkül is működőképes maradhat. 

A cipzárjavító készlet segítségével bármelyik cipzárt pillanatok alatt megjavíthatja! Egyszerűen távolítsa el a hibás csúszkát, és cserélje ki a készletből származó csúszkára, és a cipzár úgy fog működni, mintha új lenne. A javításhoz nincs szükség szerszámokra. 

 

praktikus es gyors cipzarjavito keszlet

 

HIBÁS CSÚSZKACSERE - NEM PROBLÉMA 

Eltört, elakadt, vagy rosszul záródik a cipzárja, így a cipzár állandóan kioldódik? Ha kicseréli egy speciális csúszkára ebből a készletből, az megbízhatóan megoldja a problémát. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően megbízhatóan megoldja ezeket a problémákat. 


 

 Javítsa meg cipzárját mindössze 1,3€-ért gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, otthona kényelmében. A készlet cipzárhoz tartalmaz pótcsúszkákat.


 

A CIPZÁR HIÁNYZÓ FOGAIVAL IS MEGBIRKÓZIK

A speciális csúszka akár 3 hiányzó fogat is képes kezelni a cipzáron. Erre egyetlen más csúszka sem képes. A cipzár megbízhatóan fog működni, mint azelőtt. 

 cipzarjavito keszlet

 

SEGÍTSÉG VÁRATLAN HELYZETEKBEN

Ismeri a dörgést. A cipzár mindig a legalkalmatlanabb pillanatban szakad el, amikor siet valahová, vagy amikor a cipzárnak egyszerűen működnie kellene. A cipzárjavító készlettel bármilyen cipzárt pillanatok alatt megjavíthat. 


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Két készlet megvásárlása esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS jár. Itt megtalálja a kedvezményes csomagot.

keszlet az egyszeru cipzarjavitashoz


 

BÁRMILYEN CIPZÁRT MEGJAVÍT - TÖRÖTT, ELAKADT, ELTÖRT

Akár egy kabát cipzárja, akár egy hátizsák, sátor, nadrág, kabát, bőrönd, hálózsák, cipő cipzárját kell megjavítania, ezzel a készlettel meg tudja csinálni. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a csúszka alkalmazkodik a cipzár alakjához, és olyan cipzárakat is képes felhúzni, amelyeket a hagyományos csúszkák nem. A javítás egyszerű, olcsó, hatékony, és bárki meg tudja csinálni. 

Használata rendkívül egyszerű, hatékony és gyors. Csak távolítsa el a régi csúszkát, és pattintsa be az újat, és a cipzár gond nélkül fog működni. Ráadásul az az előnye, hogy akár egy másik cipzáron is újra felhasználható. 

 

Ezzel a készlettel 6 cipzárt javíthat meg.

egyedi cipzarjavito keszlet

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Nem kell többé ruhákat kidobni egy elromlott cipzár miatt. Ezzel a készlettel 6 cipzárt is megjavíthat a költségek, a drága javítások, és egy új cipzár árának a töredékéért. Ráadásul megspórolja a javítóműhelybe való szállítás és az átvétel idejét is. 

 

Nem hiszi el, hogy működik? Akkor nézze meg a következő videót : -) 

 

 


 

A MI TIPPÜNK

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÖTÉSMENTES CIPŐFŰZŐ

 

kötésmentes szilikonos cipőfűző

 

Ismerje meg a kiváló minőségű, rugalmas kötésmentes cipőfűzőket, amelyekkel időt, cipőt és egészséget takaríthat meg. Mostantól nincs többé kötözés, hajolgatás, hátfájás, kioldott fűző vagy botlás.

 

 

MEGA FONAL KÉZI KÖTÉSHEZ – SZÜRKE

 

mega fonal kézi kötéshez – szürke

 

A kézi kötőfonal egyfajta mega gyapjú, amellyel könnyen és játékosan köthet saját takarót, sálat, sapkát, poncsót és más nagyszerű termékeket. A különleges vastag minta a jelenlegi divat slágere.

 

 

EXKLUZÍV FÜGGÖNYÉKSZER

 

függönyelkötő ékszer

 

Fedezze fel ezeket az egyedi függönyelkötő ékszereket, amelyek egyedivé varázsolnak minden függönyt. Ha szereti az eleganciát, a divatot egy csipetnyi luxussal, és fontosak a részletek, akkor ezek az ékszerek Önnek valók.

 

 

NAGY HÍMZŐKÉSZLET

 

teljes hímzőkészlet

 

Szeretné kifejezni kreativitását, és egy egyedi alkotás születése mögött állni? Egy komplett hímzőkészlet kétségtelenül a legjobb választás. Megnyitja az ajtót egy olyan kreatív világba, amely garantáltan magával ragadja Önt.

 

 

TELJES KARKÖTŐ KÉSZLET

 

csodaszép karkötő készlet

 

Fejezze ki egyediségét, és tegye egy olyan karkötőbe, amely utánozhatatlan része lesz az öltözékének. A karkötő készítő készlet lehetővé teszi, hogy eredeti kiegészítő terveket hozzon létre.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: