Szuper erős vízálló ragasztószalag

Kód: DS94465022 DS52096083 DS74871706 Kérjük, válasszon változatot
7 635 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt az egyedi, extra erős és vízálló szalagot, amely bármit lezár. Ezzel a nagyszerű ragasztószalaggal gyakorlatilag bármit megjavíthat, tömíthet, lezárhat.

Használja csövek, medencék, autók javításához, fugák tömítéséhez és bárhol a lakásban vagy a műhelyben. Rendkívül erős és azonnal hat. Még víz és nyomás alatt is működik. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, hogy szuper erős, rugalmas és vízálló gátat hozzon létre.

Kifejezetten erős és rugalmas anyagból készült, amely bármilyen alakhoz vagy tárgyhoz alkalmazkodik. A legjobb minőségű anyagok és a legújabb gyártási technológia garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.


 

A MI TIPPÜNK

Ajánljuk a kedvezményes dupla csomagot, amely 2 tekercs szuper erős vízálló ragasztószalagot tartalmaz, vagy a hármas csomagot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI VÍZÁLLÓ SZALAG

Egy szupererős, gumírozott, vízálló szalag, amely gyakorlatilag bármit képes megragasztani, összetartani, tömíteni és javítani. Bármilyen formához vagy tárgyhoz alkalmazkodik. Melegen vagy hidegen, nedvesen vagy szárazon, akár víz alatt is alkalmazhatja. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, hogy szuper erős, rugalmas és vízálló gátat hozzon létre.

 
vizallo ragasztoszalag

 

BÁRMIHEZ HASZNÁLHATJA

Ez az egyedi szalag minden otthonban és műhelyben rendkívül kihasználható. A nagyobb nyomás és az idő hatására a csatlakozás erősödik. Használhatja csövek, úszómedencék, sporteszközök javításához, autójavításhoz és még sok máshoz.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A szalag használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Nem csak hideg vagy meleg felületeken, szárazon, hanem nedvesen, sőt, akár víz alatt is alkalmazható!

 

TÖKÉLETES TÖMÍTÉSI TULAJDONSÁGOK

Ez a nagyszerű szalag rendkívüli tömítő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel a hagyományos szalagok nem. Azonnal elzárja a vizet, a levegőt és a nedvességet, szuper erős, rugalmas és vízálló.

 
specialis ragasztoszalag

RENDKÍVÜL STRAPABÍRÓ

A vízálló szalag kivételes szilárdsággal és kiváló tömítési tulajdonságokkal rendelkezik. Emellett UV-álló, környezetbarát, széles hőmérséklet-tartományban használható, így szélsőséges időjárási körülmények között is helytáll.        

 

IDEÁLIS MÉRET

A szalag nagy méretének köszönhetően szinte bármit megjavíthat vele. A szalag 10 cm széles, hogy gyorsan elfedje a nagy repedéseket, hézagokat és lyukakat.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek az extra erős szalagnak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és a legújabb gyártási technológiát használták, ami garantálja a termék funkcionalitását és tartósságát.

 
szuper eros vizallo ragasztoszalag

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Típus: tömítő ragasztószalag
  • Anyag: gumi
  • Szín: fehér, fekete
  • Szélesség: 10cm
  • Hossz: 150cm

 

A MI TIPPÜNK

KIVÁLÓ KÉTOLDALAS RAGASZTÓSZALAG ÁTLÁTSZÓ

 

speciális kétoldalas átlátszó ragasztószalag

 

Ismerje meg a speciális kétoldalas ragasztószalagot, amely átlátszó és megbízhatóan ragaszt mindent, amire szüksége van otthonában. A ragasztószalag többfunkciós. Ragasszon új képeket a falra, új posztereket, rögzítse a szőnyegeket ragasztószalaggal és így tovább.

 

 

PRAKTIKUS VÉDŐSZALAG AZ AUTÓHOZ

 

kiváló minőségű védőszalag autóhoz

 

Próbálja ki ezt a kiváló minőségű autóvédő szalagot, és autója mindig védve marad a szennyeződésektől és karcolásoktól. Különösen ideális a zord őszi és téli időjárásban.

 

 

MEGBÍZHATÓ SZALAG A ROVARHÁLÓK JAVÍTÁSÁHOZ

 

megbízható szalag a rovarhálók javításához

 

A szalag a rovarhálók javításához egy kiváló minőségű ragasztóhálós szalag, amely gyors és egyszerű megoldást nyújt az ablakhálók és más szúnyoghálók repedéseinek javítására.

 

 

CSÚSZÁSGÁTLÓ SZALAG A FÜRDŐSZOBÁBA

 

csúszásgátló szalag a fürdőszobába

 

Előzze meg a veszélyes baleseteket, és növelje a biztonságot otthonában. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk Önnek - csúszásgátló szalagot a fürdőszobába. Most már nem kell aggódnia, hogy megcsúszik és megsérül.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: