Egyedi világítás a napernyőhöz

Kód: DS16657321
9 580 Ft / db
Raktáron (>5 db)
 
Ismerje meg az egyedülálló napernyő világítást, amely lehetővé teszi, hogy sötétedés után is élvezze a kültéri kényelmet. Kényeztesse magát kellemes estékkel a szabadban a tökéletes napernyő világítással.

A 16 x 16 x 2,5 cm-es napernyő világítóberendezés felszerelése nagyon egyszerű. Kiváló fényerősséget biztosít, három különböző fényerősség beállításának lehetőségével, azaz 4, 20 vagy 24 LED-del.

A napernyőfény működtetéséhez csak 4 x AA elemre van szükség, ami egy nagyon könnyen megtalálható lehetőség. A fény időtartama 12 óra, a fényáram pedig 400 lm.

Az univerzális kialakításnak köszönhetően ez a professzionális világítás 2,7-4,7 cm átmérőjű napernyőrudakhoz alkalmas. Az akár 20 m-es hatótávolságával éjszaka is elegendő megvilágítást biztosít Önnek.


 

A MI TIPPÜNK

Itt megtalálja a tökéletes napernyőt kedvezményes áron.

Itt talál egy különleges esernyőállványt - kerekeken, kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EREDETI VILÁGÍTÁS A NAPERNYŐHÖZ

Keresi a módját, hogy még jobban kihasználhassa a napernyőjét? A megoldás lehet az eredeti napernyő világítás, amely lehetőséget nyújt arra, hogy sötétedéskor is élvezze az esti kényelmet. Napernyő világításunkkal semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy a szabadban töltse az idejét, amikor csak szeretné.

 napernyő

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A telepítés nagyon egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe. Az egyedülálló napernyő világítást úgy tervezték, hogy illeszkedjen a 2,7-4,7 cm átmérőjű napernyőoszlopokhoz. A felszerelés után a fényerősséget az Ön igényeihez és körülményeihez igazíthatja, 3 különböző intenzitás közül választhat.

 

KIVÁLÓ FÉNYERŐ

A 400 lm fényáram elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy sötétben is élvezze a szabadban töltött időt. A 12 órás világítási időtartam hosszú órákon át kellemes megvilágítást garantál, az akár 20 méteres hatótávolság pedig lehetővé teszi, hogy mindent tökéletesen lásson, ami körülötte történik.

 

3 FÉNYINTENZITÁS ÜZEMMÓD

A napernyő speciális világítása 3 világítási móddal rendelkezik, amelyeket könnyedén beállíthatsz az igényeidnek megfelelően. Igény szerint 4, 20 vagy 24 LED-et kapcsolhat be.

A három különböző fényerősség közül választhat, így a megvilágítást az Ön körülményeihez igazíthatja. Így még jobban élvezheti a kültéri környezetet. Kellemes hangulatot teremthet pihenés közben, vagy felerősítheti a fényt, hogy még sötétedéskor is kényelmesen olvashasson egy könyvet vagy játszhasson társasjátékot a családjával vagy barátaival a szabadban.

 

napernyő világítás

 

GYAKORLATI MŰKÖDÉS

A napernyő csodálatos világítása 4 x AA elemmel működik, itt található: ennek köszönhetően az ilyen világítás bárhol használható.

A 16 x 16 x 2,5 cm-es méretekkel a napernyő világítása nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható.

Az USB-kábel biztosítja az akkumulátorok gyors töltését.

 

2,7 - 4,7 CM ÁTMÉRŐJŰ NAPERNYŐRUDAKHOZ

Sokoldalú kialakításának köszönhetően ez az egyedülálló lámpa könnyen felszerelhető a legtöbb 2,7-4,7 cm átmérőjű napernyőoszlopra. Így mindenki még jobban élvezheti a szabadban töltött időt, még akkor is, ha besötétedik.

 

AZ EREDETI HANGULATÉRT

Az egyedülálló napernyő világítással új lehetőségeket nyerhet, és könnyedén élvezheti a kényelmes estéket a szabadban. Hagyja magát elvarázsolni a naplemente szépségétől, és varázsoljon eredeti hangulatot a tökéletes napernyő-világítással.

 

napernyőhöz világítás

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 3 fényerősség beállítás - 4, 20 vagy 24 LED
  • fényáram 400 lm, világítási idő 12 óra
  • Hatótávolság akár 20 m
  • 2,7 - 4,7 cm átmérőjű napernyő rudakhoz használható
  • 4 x AA elem (nem tartozék)
  • méretek: 16 x 16 x 2,5 cm
  • USB kábel
  • nagyon egyszerű telepítés

 

A MI TIPPUNK

SPECIÁLIS FÉNYLÁNC

fénylánc

A magával ragadó fénylánc vonzó módon oldja meg a világítást beltéren és kültéren egyaránt. Különböző különleges és hétköznapi alkalmakra egyedi dekorációs elem.

 

 

CSODÁLATOS NAPELEMES FÜZÉR

 

csodálatos napelemes füzér

Fedezze fel a bájos napelemes füzért, amely egyszerűen és hatékonyan teremt új és tökéletes megjelenést kertjében vagy teraszán, miközben gyönyörű, hatékony és energiatakarékos kültéri világítást biztosít.

 

 

NAPELEMES KERTI LÁMPA

 

kerti lámpa

A kiváló minőségű kültéri világítás segít a kültér maximálisan feldobni. Ennek a kerti lámpának köszönhetően megvilágíthatja a kerteket, tornácokat, erkélyeket, a garázs vagy a ház előtti tereket és más külső tereket.

 

 

LEBILINCSELŐ LEBEGŐ LED MEDENCE FÉNY

 

lebegő LED medence világítás

Próbálja ki ezt a varázslatos lebegő LED-es medencefényt, és teremtsen fantasztikus hangulatot otthonábanMinden medencetípushoz illik, és biztosan boldoggá teszi Önt, miközben a medencére néz vagy úszik.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: