Magasnyomású mosó pisztoly

Kód: DS27655388
9 135 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű víznyomó pisztolyt, amely a tömlőt pillanatok alatt profi magasnyomású mosó pisztollyá alakítja. Nem számít, hogy tökéletesen le kell-e mosnia autóját, teraszát, kerti bútorát, lakókocsiját, meg kell-e öntöznie virágait vagy kertjét. Ezzel a nagyszerű mosó pisztollyal ezt könnyedén megteheti.

Maximális funkcionalitást, minőséget és megbízhatóságot biztosít Önnek. A gyorscsatlakozóval történő egyszerű felszerelés lehetővé teszi a hagyományos tömlők szinte minden típusán való használatot. Az ergonomikus kialakítás és a reteszelő ravasz a lehető legegyszerűbb használatot teszi lehetővé.

A legjobb minőségű anyagoknak és a becsületes kivitelezésnek köszönhetően a magasnyomású tömlőcsatlakozó kivételes tartóssággal és teljesítménnyel rendelkezik. Tapasztalja meg a rendkívüli teljesítményt, tartósságot és kényelmes használatot.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYNYOMÁSÚ VÍZIPISZTOLY

Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy szeretné virágait gondosan megöntözni a kertben, akkor ez magasnyomású pisztoly pont Önnek való. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. De alapos tisztításhoz és az összes szennyeződés eltávolításához is kiváló.


professzionalis moso pisztoly

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA

A nagynyomású vízpisztolyt úgy tervezték, hogy kerti tömlőjét pillanatok alatt professzionális, többfunkciós eszközzé alakítsa. Akár a gyepet kell öntöznie, akár az autót, a teraszt, a kerti bútorokat vagy az ablakokat kell tisztítania, ezzel a nagynyomású mosó pisztollyal kényelmesen elvégezheti a feladatot.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A magasnyomású pisztolyt úgy tervezték, hogy az ergonómiára és a kényelemre fektették a hangsúlyt. Nem kell állandóan a pisztoly ravaszát tartania, csak szorítsa meg a fémkapoccsal, és máris folytathatja egyéb tevékenységeit.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A magasnyomású tartozék rendkívül kényelmesen használható. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozó segítségével. A fúvóka elforgatásával a vízáramlást saját ízlése szerint változtathatja.

 
praktikus moso pisztoly

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a nagynyomású pisztolynak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék funkcionalitását és maximális tartósságát. Ennek köszönhetően maximálisan elégedett lesz ezzel a nagynyomású pisztollyal.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: sárgaréz, rozsdamentes acél, alumíniumötvözet
  • Méretek: 29 x 14,5 x 3 cm
  • Fúvóka a könnyű öntözéshez
  • Állítható vízsugár
  • Nagyszerű segítő a kertben
  • Gyorscsatlakozóval csatlakozik a tömlőhöz
  • Kiváló minőségű és tartós anyag

 

Illusztrációs videó: 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: