Magasnyomású mosó lándzsa tömlőre

Kód: DS42759023
9 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű magasnyomású mosó lándzsát, amely kerti tömlőjét pillanatok alatt professzionális mosó lándzsára alakítja. Nem számít, hogy tökéletesen le kell-e mosnia autóját, teraszát, kerti bútorát, lakókocsiját, meg kell-e öntöznie virágait vagy kertjét. Ezzel a nagyszerű tömlőtartozékkal ezt könnyedén megteheti.

Maximális funkcionalitást, minőséget és megbízhatóságot biztosít Önnek. A gyorscsatlakozóval történő egyszerű felszerelés lehetővé teszi a hagyományos tömlők szinte minden típusával való használatot. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű kioldó a lehető legegyszerűbb használatot teszi lehetővé.

A legjobb minőségű anyagoknak és a kivitelezésnek köszönhetően a magasnyomású tömlőcsatlakozó kivételes tartóssággal és teljesítménnyel rendelkezik. Tapasztalja meg a rendkívüli teljesítményt, tartósságot és kényelmes használatot.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYNYOMÁSÚ TÖMLŐTARTOZÉK

Ha tökéletesen megmosott autóra vágyik, vagy a kertben szeretné gondosan öntözni virágait, a Water-Jet nagynyomású tömlőcsatlakozót Önnek találták ki. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozóval. Alapos tisztításhoz és az összes szennyeződés eltávolításához kiváló segédeszköz.


tomlore illesztheto mosolandza

 

HOL TUDJA KIHASZNÁLNI?

A nagynyomású mosó lándzát úgy tervezték, hogy a kerti tömlőjét pillanatok alatt professzionális, többfunkciós eszközzé alakítsa. Akár a gyepet kell öntöznie, akár az autót, a teraszt, a kerti bútorokat vagy az ablakokat kell tisztítania, ezzel a nagynyomású mosóval kényelmesen elvégezheti.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A Water-Jet mosó lándzsát az ergonómia és a kényelem jegyében tervezték. Nem kell állandóan nyomva tartania a ravaszt, csak fordítsa el a csapot, és folytathatja közben más tevékenységeit.

 

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A mosó lándzsa tartozék rendkívül kényelmes használatot biztosít. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőhöz a gyorscsatlakozó segítségével. Ezután azonnal használatra kész.

 
egyedi magasnyomasu mosolandzsa tomlore

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a Water-Jet nagynyomású mosó lándzsának a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használták, ami garantálja a funkcionalitást és a termék maximális élettartamát. Ennek köszönhetően a kerti tömlőjét profi permetező lándzsává alakíthatja.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS:

  • anyag: fém - alumínium
  • szín: kék-ezüst
  • maximális nyomás: 1,2 mpa
  • a hosszabbítás az egyik oldalon enyhén ívelt

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: