Rugalmas zsugorodó és táguló kerti tömlő 15m - 45m - 60m

Kód: DS22840052 DS25675989 DS88494545 Kérjük, válasszon változatot
Akció
13 230 Ft 7 835 Ft-tól - - –40 % akár: –40 %
rugalmas kerti tomlo
13 230 Ft 7 835 Ft-tól - - –40 % akár: –40 % 10 980 Ft / db 14 125 Ft / db 7 835 Ft / db 7 835 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű rugalmas kerti tömlőt, amely a tömlőt pillanatok alatt professzionális öntözővé alakítja. Tároláskor a hely töredékét foglalja el, rendkívül könnyű és nem gubancolódik.

Nem számít, hogy tökéletesen meg kell-e mosnia autóját, teraszát, kerti bútorát, lakókocsiját, virágait vagy kertjét öntözni. Ezzel a nagyszerű rugalmas tömlővel könnyedén megteheti.

Maximális funkcionalitást, minőséget és megbízhatóságot biztosít Önnek.  A tömlő kényelmesen megnyúlik akár a háromszoros hosszára is. Önbehúzódó, kényelmesen összecsukható. A locsolófej, amely tartozék, különböző locsoló módokat kínál.

A legjobb minőségű anyagoknak és a becsületes kivitelezésnek köszönhetően a zsugorodó tömlő kivételes tartóssággal és teljesítménnyel rendelkezik. Tapasztalja meg a rendkívüli teljesítményt, tartósságot és kényelmes használatot.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ZSUGORODÓ TÖMLŐ

Ön is belefáradt a feleslegesen nagy és nehéz, sok helyet foglaló és mindig összegabalyodó, nem praktikus kerti tömlőkbe? Ebben az esetben meg kell ismernie ezt a nagyszerű kerti tömlőt. Egyszerűen csatlakoztassa a gyorscsatlakozóval. Alapos tisztításhoz és az összes szennyeződés eltávolításához is kiváló.

A forradalmian új kerti tömlő automatikusan a hosszának háromszorosára képes kitágulni, amikor megengedi a vizet. Ha a víz el van zárva, a könnyű és kényelmes tárolás érdekében ismét összezsugorodik. Könnyű, kompakt, bővíthető, nagy teljesítményű és nem gubancolódik.


tagulo kerti tomlo

 

HOL TUDJA HASZNÁLNI?

A speciális kerti tömlő úgy van kialakítva, hogy pillanatok alatt egy professzionális, többfunkciós eszköz álljon a rendelkezésére. Mindegy, hogy a gyepet kell locsolnia, az autót lemosnia, a teraszt, a kerti bútorokat vagy az ablakokat kell tisztítania, ezzel a tömlővel könnyen boldogul. A különböző üzemmódoknak köszönhetően bármire használhatja.

 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A tömlőt az ergonómia és a könnyű használat jegyében tervezték. A tömlő kivételesen könnyű! Ez kiküszöböli a hagyományos nehéz és terjedelmes tömlők használatához szükséges erőfeszítést.

 

KÖNNYŰHASZNÁLAT

A rugalmas zsugorodó tömlő rendkívül kényelmes használatot biztosít. Egyszerűen csatlakoztassa a gyorscsatlakozóval. Aztán csak engedje meg a vizet, és az magától kinyújtózik. Ezután elkezdhet vele dolgozni. Használat után visszahúzódik eredeti méretére.


egyedulallo kerti tomlo

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a rugalmas tömlőnek a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat és szabadalmaztatott gyártási technológiát használtak, ami garantálja a termék funkcionalitását és maximális tartósságát. Ennek köszönhetően maximálisan elégedett lesz ezzel a tömlővel.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Kerti tömlő
  • Automatikusan az eredeti hossz 3x-osára nyúlik
  • Az egyszerű öntözéshez
  • Kompakt tároláshoz
  • Könnyűsúlyú
  • Állítható szórópisztoly - tartozék
  • Méret: 15m - 45m - 60m

*Kék és zöld színű. A készlet erejéig szállítjuk.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: