Összecsukható kerti szék szerszámtáskával

Kód: DS48861414
11 710 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a nagyszerű összecsukható széket szerszámtáskával, amely a lehető legkönnyebbé teszi a kerti munkát, de bármilyen műhelyben, javításhoz, grillezéshez, kempingezéshez és egyéb tevékenységekhez is használhatja.

A kis kerti szék rendkívül praktikus, és nagyban megkönnyíti munkáját. A rengeteg tárolóhelynek köszönhetően kényelmesen elpakolhat bármilyen szerszámot, de például az uzsonnát is. Így minden, amire szüksége van, azonnal kéznél lesz.

Rendkívül kényelmes rajta ülni. Ha szükséges, hajtsa össze, és a stabil fogantyúk segítségével helyezze át egy új helyre.

A különleges anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási módszernek köszönhetően ez a szék rendkívül tartós és praktikus. Kompakt méretei és könnyű súlya miatt hordozható és könnyen tárolható.


 

A MI TIPPÜNK

Tekintse meg további praktikus kerti kiegészítőinket és szerszámainkat.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI ÖSSZECSUKHATÓ KERTI SZÉK SZERSZÁMTÁSKÁVAL

Önt is zavarják a szétszórt eszközök, amelyeket kéznél kell tartania? Szeretné, ha minden szerszám azonnal kéznél lenne?  Az egyedülálló kerti kis szék lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozhasson, miközben biztosítja, hogy minden szükséges szerszám elérhető legyen, bárhol is legyen.

Alkalmas professzionális használatra, de otthoni kertészek számára is ideális választás. Egyedi kialakításának és maximális minőségének köszönhetően prémium termék. További előnyei:

  • Hordozható és praktikus
  • A legkényelmesebb üléshez
  • Egyedi összecsukható kialakítás
  • A legmagasabb minőségű anyagok
  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • Univerzális méret


összecsukható kerti szék

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

Ez a felbecsülhetetlen értékű szék többfunkciós használatra alkalmas. Segítségével rendezetten tárolhatja holmiját, amely mindig kéznél lesz. Használja a kertben kapáláskor, ültetéskor vagy gyomláláskor.

Bármilyen szerszámot kényelmesen elhelyezhet benne, így minden barkácsolót kiszolgál javítás, grillezés, kempingezés és egyéb tevékenységek során. Rágcsálnivalók elrakására, pihenésre és szórakozásra is szolgál.

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁS ÉRDEKÉBEN

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a szék rendkívül hosszú élettartammal, kivételes funkcionalitással és nagy teherbírással rendelkezik. Ennek köszönhetően a multifunkcionális szék hosszú ideig szolgálhatja Önt.

 

TÖKÉLETESEN HORDOZHATÓ

Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően a szék rendkívül kényelmes használatot biztosít. Könnyedén hordozható. A kihajtható kialakításnak köszönhetően nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható. A stabil fogantyúkkal könnyedén áthelyezheti egy másik helyre, és azonnal készen áll a következő használatra. Kempingezésre is alkalmas.


összecsukható kerti szék

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A SZÉKET?

Használata rendkívül egyszerű és praktikus. Egyszerűen hajtsa ki a széket és rögzítse a zsebet a stabil fogantyúk segítségével. A szék azonnal használatra kész. Ha össze szeretné hajtani a széket, a zsebet a széken hagyhatja. Ez rendkívül praktikus és gyors használatot tesz lehetővé.

 

RENGETEG TÁRHELLYEL RENDELKEZIK

A szék különböző zsebekkel rendelkezik bármilyen tárgy és szerszám tárolására. Van egy nagy zseb és több különböző méretű oldalzseb. Így kényelmesen tárolhat bármit.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: