AC adapterek

KÖNNYEN ELÉRHETŐ TÖLTŐK

Elege van abból, hogy több töltőt kell cipelnie a különböző laptopokhoz? Ne keressen tovább, és nézze át a laptopjához való nagy teljesítményű univerzális hálózati adapterek választékát.

Váltóáramú adaptereinket úgy terveztük, hogy a laptopok széles gyártmány- és modellválasztékával működjenek, megbízható és hatékony töltést biztosítva minden eszközének. A nagy kimeneti teljesítménynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy laptopja gyorsan és hatékonyan töltődik, így azonnal folytathatja a munkát vagy a játékot.


 

Legnépszerűbb termékek

Egyedi univerzális adapter laptophoz az autóba
 
9 580 Ft
univerzalis laptoptolto
Univerzális laptoptöltő
Raktáron (>5 db)
DS56350784
 
9 910 Ft
összesen 2 termék
Egyedi univerzális adapter laptophoz az autóba
9 580 Ft

Fedezze fel, hogyan maradhat állandóan online. Az univerzális laptopadapterrel a lemerült akkumulátor többé nem okoz meglepetést még az autóban sem. Ez az ideális útitárs,...

DS85177488
univerzalis laptoptolto
Univerzális laptoptöltő
Raktáron (>5 db)
9 910 Ft

  Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű, univerzális laptop töltőt, amely lehetővé teszi, hogy különböző laptopokat egy töltővel töltsön. A tápegység túlfeszültség-védelemmel...

DS56350784

Váltóáramú adaptereinket is hosszú élettartamra tervezték, tartós anyagokkal és fejlett biztonsági funkciókkal, amelyek védelmet nyújtanak a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen. Ráadásul adaptereinket kompaktra és könnyűre terveztük, így útközben is könnyedén magával viheti őket.

Legyen szó diákról, szakemberről vagy alkalmi felhasználóról, nagy teljesítményű univerzális hálózati adaptereink tökéletes megoldást jelentenek arra, hogy laptopja mindig feltöltve és munkára készen álljon. A tápellátási lehetőségek széles választékából kiválaszthatja az igényeinek és költségvetésének leginkább megfelelő adaptert.