Tartók és állványok mobiltelefonokhoz

MEGBÍZHATÓ TARTÓK

Ha Ön állandóan úton van, egy megbízható mobiltelefon-tartó vagy -állvány elengedhetetlen. Akár vezet, akár dolgozik, vagy csak egy kihangosító lehetőségre van szüksége videók nézéséhez, a mobiltelefon-tartók és -állványok megkönnyíthetik és élvezetesebbé tehetik az életét.

Webáruházunkban mobiltelefon-tartók és -állványok széles választékát kínáljuk, amelyek minden igényt és preferenciát kielégítenek. Az egyszerű autós tapadókorongtartóktól kezdve az elegáns és stílusos asztali állványokig mindent megtalál nálunk.


 

Legnépszerűbb termékek

lusta mobiltarto
Egyedi lusta mobiltartó
Raktáron (>5 db)
DS75747185
 
5 785 Ft
összesen 1 termék
lusta mobiltarto
Egyedi lusta mobiltartó
Raktáron (>5 db)
5 785 Ft

  Az egyedi lusta mobiltartó egyedülálló eszköz mindazok számára, akik szeretnek videókat nézni, internetezni vagy közösségi oldalakon szörfözni. Biztonságosan és hatékonyan...

DS75747185

Olyan tartókat és állványokat kínálunk, amelyek kompatibilisek a mobiltelefonok minden nagyobb márkájával és modelljével, többek között az Apple, a Samsung és a Huawei modellekkel. Különböző típusú tartókat és állványokat is kínálunk, például mágneses, állítható és többfunkciós opciókat.

Azoknak, akik állandóan úton vannak, ajánljuk autós telefontartóinkat, amelyek biztonságosan rögzíthetők a műszerfalra vagy a szélvédőre. Ezek a tartók többféle formában és méretben kaphatók, hogy illeszkedjenek a különböző telefonmodellekhez, és sokuk állítható karral és forgatható fejjel rendelkezik az optimális betekintési szögek érdekében.