Autós bluetooth fm transzmitter

Kód: DS34796663
Akció Tipp
9 475 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt a prémium és megfizethető bluetooth fm jeladót többfunkciós felhasználással, amely zenelejátszáshoz, rádióhallgatáshoz, autós töltőként és kihangosítóként működik. Bluetooth kábellel csatlakoztathatja mobiltelefonjához. Így kiváló minőségű kihangosítóként, zenehallgatásra vagy GPS parancsok kiadására is használható. 

A zenelejátszás közvetlenül USB vagy mp3 eszközről, illetve mobiltelefonról is történhet. A transzmitter két USB portot tartalmaz, így töltőként vagy USB eszközök csatlakoztatására is használható. 

Magas minőségű kijelzőt tartalmaz frekvencia vagy sávszámkijelzővel. A gombok segítségével könnyedén válthat dalt, válthat másik frekvenciára vagy válaszolhat egy hívásra. 

A fejlett zaj- és visszhangszűrő funkciónak köszönhetően a hangzás mindig tökéletesen tiszta marad. 


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a vezető szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakítást, elősegíti az éjszakai látást és a ködben való vezetést.

A mikroszálas autóablak tisztító  segít megelőzni az autó ablakok bepárásodását a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően. 

Vásároljon egy praktikus autósülés-szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Tekintse meg a járművezetőknek szánt egyéb termékeinket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

HOGYAN MŰKÖDIK AZ FM TRANSZMITTER 

A transzmitter csatlakoztatható az autó audiorendszeréhez, amint bedugja a szivargyújtó csatlakozójába, és máris hallgathatja kedvenc dalait. Ezután már csak Önön múlik, hogyan kívánja használni a transzmittert. Bluetoothon keresztül csatlakoztathatja telefonjához, és hallgathatja lejátszási listáját, podcastjait, vagy használhatja kihangosítóként. Csatlakoztasson egy usb-t a zeneszámaival, vagy használja az adót a rádióhallgatáshoz. FM sávtartomány: 87,5 - 108MHz AUX audio bemenet. 

 

autos-fm-transzmitter

 

TÖKÉLETES HANGZÁS HIFI SZTEREÓ RENDSZERREL 

A továbbfejlesztett FM jel és a statikus zajszűrő technológiával az adó tökéletes, torzításmentes hangzást biztosít. A visszhang- és háttérzaj-csökkentő funkciónak köszönhetően hívásai, zenehallgatása vagy rádióhallgatása kristálytiszta lesz, bárhol is tartózkodik. A fejlett zajszűréssel ellátott, nagy érzékenységű mikrofon biztosítja, hogy tisztán és visszhang nélkül hallja Önt, amikor telefonál. 

 

KÖNNYŰ ÉS INTUITÍV HASZNÁLAT, AMIT SZERETNI FOG

Nincs bonyolult beállítás, amely megöli az idegeit és az idejét. Csak csatlakoztassa a transzmittert az autó szivargyújtójába, és az mindig automatikusan bekapcsol. Csak egy gombnyomás, és máris fogadja a hívást. A hívás befejezéséhez szintén nyomja meg az egyik gombot. A készülékről közvetlenül is válthat dalokat és változtathatja a frekvenciát. 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓ AZ AUTÓBA 

Telefonáljon kényelmesen a járművében anélkül, hogy a vezetés közbeni beszélgetésért kiszabott bírságot kockáztatná. A transzmitter teljes kihangosító funkcióval rendelkezik az autóban. Nagy előnye a kényelmes és praktikus használat. A használat során semmilyen módon nem korlátozza Önt. Amikor hívása érkezik, a készülék automatikusan átvált zenehallgatási módból telefonálási módba. Mostantól biztonságosan vezethet anélkül, hogy levenné a kezét a kormánykerékről. 

 

bluetooth-transzmitter-autoba

 

GYORS USB AUTÓS TÖLTŐ 

A transzmitter két USB porttal rendelkezik a különböző eszközök USB kábellel való táplálásához és töltéséhez. A telefon töltése gyors. Csatlakoztathatja táblagépét vagy más USB üzemű készülékeket is. 12V/24V bemenet, 1a port USB olvasással és töltéssel; smart 3. 1. Élvezze az egyidejű nagy sebességű töltést a vezető és az utas számára. 

 

ZENELEJÁTSZÓ 

A zenelejátszási funkció támogatja az MP3/WMA formátumokat. A zenelejátszás mehet telefonról, mp3-ról vagy USB-ről. Csatlakoztassa az USB-t a felső porthoz, és játssza le a tárolt fájlokat a jármű hangrendszerén keresztül. 

 

MINŐSÉGI ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM 

A Handsfree a legjobb minőségű anyagokból készül, hogy garantálja a termék működőképességét és hosszú élettartamát. Egy nagyon jó minőségű és funkcionális kihangosító kiváló segítője minden üzletembernek, menedzsernek és minden járművezetőnek. 

 

bluetooth-fm-transzmitter

 

BÁRMILYEN AUTÓBAN BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHATÓ 

A csúcskategóriás kialakítás kényelmes hozzáférést és kényelmes használatot tesz lehetővé bármilyen autóban. A transzmitter intelligens védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a termék és az eszközök túláramlását, túlfeszültségét és rövidzárlatát. Használata a lehető legbiztonságosabb.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: