Mikroszálas autóüveg tisztító párásodás ellen

Kód: DS41199048
Akció Tipp
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Egyedülálló mikroszálas autóablak tisztító levehető fogantyúval az ablakok tökéletes, egyszerű, gyors és professzionális tisztításához. A speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Tökéletesen tisztít bármilyen üveget karcolás nélkül. A tisztító könnyű, hordozható és könnyen összerakható, így nem foglal sok helyet. Kényelmesen elfér a kesztyűtartóban vagy bármely tartóba. A forgó fej és a meghosszabbított fogantyú segítségével még a nehezen hozzáférhető területeket is alaposan megtisztíthatja.

A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően pillanatok alatt hatékonyan tisztíthatja meg ablakait. Az egyedülálló mikroszálak különleges, a hagyományos kendőknél és egyéb tisztítószereknél sokszor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkeznek. A tökéletesen tiszta ablakok megakadályozzák az üveg párásodását és biztosítják a jó látást. A minőségi anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Minden autós igazán szeretni fogja ezt az autóüveg-tisztítót.


 

MOST AKCIÓ: két darab autóüveg-tisztító megvásárlásával a SZÁLLÍTÁS INGYENES. A kedvezményes csomagot itt találja.

Próbálja ki a járművezetőknek szánt éjjellátó szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók által okozott elvakulást, elősegíti az éjszakai látást és a ködben való vezetést.

Nem kell többé az autó csomagtartójában heverő tárgyakkal bajlódnia. Vegyen egy praktikus csomagtartó-szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Tekintse meg a többi járművezetőknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MEGAKADÁLYOZZA AZ ABLAKOK BEPÁRÁSODÁSÁT

Önnel is előfordult már, hogy amikor beszállt az autóba, bepárásodott az ablak, és nem látott semmit? Letörli egy ronggyal, elindul az úton, de megint bepárásodik? Több kilométert is levezet, mire az autóléghűtés lefújja az ablakait?

Ez a praktikus autóüveg tisztító mindebben segít. Egyszerűen törölje át az ablakokat, amelyeket könnyedén párátlaníthat és tisztíthat egyszerre. A tökéletes tisztításnak köszönhetően az autó ablakai lényegesen kevésbé párásodnak, mint a hagyományos tisztításnál.


mikroszalas ablaktorlo

 

TÖKÉLETESEN TISZTA ABLAKOK

A praktikus mikroszálas autóablak-törlő eltávolítja a port, a zsírt, a szennyeződéseket és a foltokat az ablakokról. Az egyedi kialakításnak és a meghosszabbítható nyélnek köszönhetően az ablakokat a vezetőülésből is tisztíthatja anélkül, hogy túlságosan nyújtózkodnia kellene, kényelmesen akár vezetés közben is. A speciális mikroszálak nagyon kíméletesek az üveghez, ugyanakkor kíméletlenek a zsírral, szennyeződéssel, foltokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A funkcionalitást és tartósságot biztosító minőségi anyagoknak köszönhetően a tisztító sok tisztításon át fogja szolgálni Önt. A tisztító kompakt és könnyen hordozható, így bárhol tarthatja az autójában. Az egyedülálló mikroszálak különleges, a hagyományos kendőknél és egyéb tisztítószereknél sokszor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkeznek.

 

NEM KELL AGGÓDNI AZ ÜVEG MEGKARCOLÁSA MIATT

A speciális mikroszálak hatékonyan tisztítják az üveget, miközben védik azt a karcolásoktól. Rendkívül kíméletes az üveghez, de kíméletlen a szennyeződésekkel szemben.

 mikroszalas autouveg tisztito nyellel

 

ÚJRAHASZNÁLHATÓ

Az autóüveg tisztító két mikroszálas tisztítórongyot tartalmaz. Könnyen kimoshatók és szükség esetén újra és újra felhasználhatók.

 

OTTHON IS HASZNÁLHATJA

A speciális tisztítót használhatja háza vagy lakása ablakainak tisztítására is. TV-ket, festményeket, tükröket és egyéb elektromos berendezéseket is képes kezelni.

  • 1x Ergonomikus összecsukható forgófejes fogantyú
  • 2x Mikroszálas tisztító rongyok
  • 1x Szórófejes flakon

 

A MI TIPPÜNK

 

 

EGYEDI NAPELLENZŐ AZ ÉJSZAKAI LÁTÁSÉRT ÉS A NAPPALI VEZETÉSÉRT A JÁRMŰVEZETŐK SZÁMÁRA

 

autós napellenző és fényszűrő – éjszakai és nappali látássegítő

 

A speciális, a vezetők számára éjjel és nappal is használható autós napellenző tökéletesen tiszta, éles és kontrasztos látást biztosít az úton, ami hozzájárul a jobb koncentrációhoz és tájékozódáshoz.

 

 

PRAKTIKUS AUTÓS REDŐNY

 

autós redőny

 

Ismerje meg a minőségi autórolót, amely tökéletesen véd a napfénytől és a hőtől. A legmagasabb minőségű anyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően úgy tervezték, hogy tökéletesen védjen a napfénytől és a hőtől.

 

 

LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMÜVEG - PERFORÁLT SZEMTRÉNER

 

látásjavító szemüveg - perforált szemtréner

 

Ismerje meg ezeket az egyedi perforált szemüvegeket, amelyek segíthetnek a szemfájdalmak és -fáradtság, valamint a rövidlátás, távollátás, asztigmatizmus és egyéb szemhibák esetén.

 

 

EGYEDI SZEMÜVEGTISZTÍTÓ A TÖKÉLETES TISZTASÁGÉRT

 

mikroszálas szemüvegtisztító

 

Egyedi mikroszálas szemüvegtisztító a dioptriás szemüvegek, és napszemüvegek tökéletes, egyszerű, gyors és professzionális tisztításához. Tisztítsa meg a lencséket egy mozdulattal mindkét oldalról.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: