Autós szemüvegtartó – DUPLA CSOMAG

Kód: DS99964662
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
autos szemuvegtarto 2x
7 330 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab autós szemüvegtartót tartalmaz, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár hozzá.

Szüksége van a szemüvege biztonságos tárolására vezetés közben? Szeretné kéznél tartani, amikor szüksége van rá? A kesztyűtartóban vagy a műszerfalon könnyen megsérülhet vagy megkarcolódhat.

Ismerje meg az egyedülálló autós szemüvegtartót, amely biztonságosan tárolja szemüvegét úgy, hogy mindig kéznél legyen. Az egyedi kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen felteszi a szemüvegét a napellenzőre. Így mindig kéznél lesz, de ami a legfontosabb, hogy a szemüvege nem sérül meg.

Ízléses formájának köszönhetően szemüvegtartó stílusos kiegészítője bármilyen autónak. Elég a drága, tönkrement szemüvegekből. Most már biztonságban lesznek.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

AJÁNLJUK: A BIZTONSÁGOS ÉJSZAKAI VEZETÉS CSOMAGOT, amely éjszakai látószemüveget és riasztót tartalmaz, amely megakadályozza, hogy elaludjon a volánnál. Most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

A szemüvegek tökéletes tisztításához ajánljuk a leghatékonyabb mikroszálas szemüvegtisztítót.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SZEMÜVEGTARTÓ A NAPELLENZŐRE

Autóvezetés közben megesik, hogy el kell tennie a szemüvegét, legyen az dioptriás vagy akár napszemüveg. De hová tegye? Szerezze be ezt a speciális szemüvegtartót autójához, hogy biztosítsa a biztonságos tárolást és megelőzze a sérüléseket.  A tartót könnyedén rögzítheti bárhová az autóban, és a szemüveget mindig kéznél tarthatja.

  • PRAKTIKUS TARTÓ A SZEMÜVEGEK SZÁMÁRA AZ AUTÓBAN
  • MINDEN TÍPUSÚ SZEMÜVEGHEZ ALKALMAS
  • VÉDI A SZEMÜVEGET A SÉRÜLÉSTŐL
  • BÁRHOVÁ KÖNNYEN RÖGZÍTHETŐ

 szemuvegtarto az autoba

KÉT UJJAL IS MEG TUDJA CSINÁLNI

A szemüveget kényelmesen elteheti az egyik keze két ujjával, csak nyomja meg a gombot, és helyezze be a szemüveget. Egyszerű és praktikus megoldás vezetés közben. Így nem kell, hogy a szemüveg kezelése elterelje a figyelmét, és teljes mértékben a vezetésnek szentelheti magát.

 

ELKERÜLNI A SZEMÜVEG SÉRÜLÉSÉT

Ez az autós szemüvegtartó megakadályozza, hogy a szemüveg megsérüljön, amikor szabadon mozog. A szemüvegtartóban tárolt, vagy a műszerfalon vagy az ülésen nyugvó szemüvegek menet közben mozognak, és így könnyen megkarcolódnak. Erős fékezés esetén azonnal megsérülhetnek.

Mostantól kezdve soha többé nem kell a szemüvegét keresnie a kocsiban. Kerülje el a szemüveg megkarcolását, és tegye el egy biztonságos helyre, ahol könnyen kéznél van.

 

HELYEZZE A TARTÓT BÁRHOVÁ

A szemüvegtartó általában a napellenzőhöz rögzül, ahol a közelben van, és nincs útban. Természetesen az autóban máshol is rögzítheti.

Méretek: 2,5 x 8 x 4 cm


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: