Csomag a biztonságos vezetéshez

Kód: 14069
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
csomag a biztonsagos vezeteshez
9 900 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Mi a biztonságos éjszakai vezetés alapja? Jól látni és nem aludni el. Ezeket oldja meg ez az exkluzív csomag, amely tartalmaz egy mikroalvás-gátló riasztót és egy éjjellátó szemüveget a sofőröknek.

A sofőr szemüveg tökéletesen tiszta, éles és kontrasztos látást biztosít az úton, ami hozzájárul a jobb koncentrációhoz és biztonsághoz.

A speciális kialakítású szemüveget éjszakai és ködben való vezetésre tervezték, de használhatja nappal is és bármilyen időjárás esetén. A speciális polikarbonát üvegeknek köszönhetően megakadályozza a túlzott megvilágítást, ugyanakkor javítja a fényérzékelést és csökkenti a szem megerőltetését.

Mikroalvás-gátló SleepDriver megbízhatóan figyelmezteti a vezetőt és utasát mikroalvás esetén.

Az elektronikus mérleg elvén működik. Ez azt jelenti, hogy ha mikroalvás közben hirtelen leesik a feje, megszólal egy riasztó, ami garantáltan felébreszti. Lassú és egyenletes mozgás esetén a riasztás nem indul el.

Ennek az egyedülálló kombinációnak köszönhetően Ön és utasai biztonsága jelentősen megnő.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MAXIMÁLIS VEZETŐI CSOMAG

A biztonságos éjszakai vezetéshez tervezett csomag a professzionális vezetők számára készült. Tartalmazza a HD éjszakai látással rendelkező szemüveget és egy mikroalvást gátló riasztó. Ez a kombináció maximálisan hatékony a vezetés biztonsága szempontjából. A szemüveg segítségével jobban láthat, anélkül, hogy a szembejövő autók vagy a nap tükröződése elvakítanák, a mikroalvás-gátló pedig nem engedi, hogy elaludjon a volán mögött.

 

EGYEDI ÉJSZAKAI ÉS NAPPALI LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMÜVEG SOFŐRÖKNEK

Az éjszakai vezetésre és ködben való vezetésre szánt szemüveg szó szerint kötelező minden sofőrnek, sportolónak, az SBS személyzetének és mindenkinek, akinek tisztán kell látnia.

Egyszerűen csak felhelyezi a szemére, és azonnal észreveszi a különbséget. Vezessen a szokásos módon, és élvezze a technológia által nyújtott különbségeket.

 szemuveg az ejszakai vezeteshez soforoknek

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ÉJSZAKAI LÁTÓSZEMÜVEG

Az éjszakai vezetésre szánt szemüveg elve az, hogy különböző fényviszonyokra reagál. Az egyedi polikarbonát lencsék csökkentik a hó, víz vagy a szembejövő autók fényének erejét. Ezen kívül 100%-os UV-védelmet biztosítanak és blokkolják a tükröződést, növelik a kontrasztot, a fényerőt és megfelelnek a világítási szabványoknak a biztonságosabb, élesebb éjszakai látás érdekében.

Ugyanakkor támogatják a jobb színérzékelést, ami hozzájárul a jobb látáshoz minden időjárás esetén. Továbbá védik a szemet, még oldalról is.

 

ELVAKÍTJÁK A SZEMBE JÖVŐ AUTÓK? ENNEK MOSTANTÓL VÉGÉ

Az éjszakai halálos kimenetelű balesetek száma többnyire a rossz látási viszonyok miatt következik be. Annak ellenére, hogy éjszaka 60%-kal kisebb a forgalom, mégis előfordulnak balesetek az elvakító lámpák, a vakító sugarak és az általános rossz látási viszonyok miatt vezetés közben.

A speciális sárga lencsék blokkolják a kék fényt, ami az éjszakai elvakítást okozza. Szó szerint elengedhetetlenek az érzékeny szemű emberek számára. Utazása kényelmesebb és biztonságosabb lesz.

A szemüveg oldalról is védi a szemet.

 

ELALVÁSRIASZTÓ – HATÉKONY MEGOLDÁS

Az elalvásriasztó megmentheti az életét, vagy segíthet abban, hogy ne tudjon elaludni. Fülön hordható, és elektronikus helyzetérzékelővel rendelkezik. Amikor előre biccen a feje, hangos riasztó szólal meg, amely azonnal felébreszti és riasztja utasait.

Az elalvásriasztó Önt, és utastársait is figyelmezteti a veszélyre.

 

mikroalvas elleni riaszto 

 

NEM CSAK VEZETŐKNEK

A legtöbb ember, aki hosszú úton vezet fáradt, vagy álmos, és a balesetek kockázata gyorsan megnő. Ha hosszú útra indul, gyakran vezet, vagy hivatásos sofőr, a riasztó Önnek szól. Alkalmas gépkezelőknek, biztonsági őröknek, tanuló diákoknak és mindenkinek, akinek fontos az éberség.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Vezetés előtt egyszerűen tegye a fülére az elalvásgátlót, kapcsolja be és kész. A riasztó elektronikus fejhelyzet-érzékelő alapján működik. Ha leesik a feje, a riasztó megszólal és felébreszti. Ez megóvja Önt a nem kívánt elalvástól vezetés közben, tanulás közben és egyéb helyzetekben. A riasztás nem indul el, ha a személy ellazulva, egyenesen ül, vagy finoman oldalra fordítja a fejét.


 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: