DUPLA CSOMAG - Kiváló fű- és levélgyűjtő kézi villa

Kód: DA51616166
15 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel a kiváló levél- és fűgyűjtőt, és könnyítse meg munkáját a kertben és az előkertben. Kényelmesen és biztonságosan távolítsa el a levél- és egyéb kerti hulladékkupacokat.

A praktikus levélgyűjtőnek az oldalán fogantyúk vannak, amelyek biztosítják a könnyű kezelhetőséget, de egyben védik a kezét is. Nem kell közvetlenül a kezével megfognia a zöldet.

Kompakt méreteinek köszönhetően ideális kézi használatra. Az egyik oldalon lévő bevágások gereblyeszerű formája megkönnyíti a levelek vagy a fű utolsó maradványainak felszedését a halomról.

A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően, amelyből a fűgyűjtő készült, garantált a hosszú élettartam.


 

A MI TIPPÜNK

A levelek és a fű hatékonyabb összegyűjtése érdekében nem szabad kihagynia a praktikus kerti lombgyűjtő zsákot.

További praktikus kerti segédeszközöket és kiegészítőket itt talál.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRAKTIKUS LEVÉL- ÉS FŰGYŰJTŐ

Ön is szereti, ha a kertje szépen ápolt? Néha azonban az utolsó simítások, például a levelek, a fű vagy a gyomok eltávolítása az a munka, amelyet folyton elhalasztunk.

A praktikus levélgyűjtő kézi villával ez többé nem jelent problémát. Egyszerre sokkal több levelet vagy egyéb kerti hulladékot tud felkapni, mint amennyit a kezével egyedül meg tudna fogni. Munkájának eredményét azonnal látni fogja. Különösen, ha a kiváló kihajtható lombgyűjtő zsákot használja – ITT TALÁLJA.

 

kezi levelgyujto karmok

 

IDEÁLIS MINDEN ÉVSZAKHOZ

Ez a csodálatos kézi levél- és fűgyűjtő ideális az év minden évszakában. Segít például tavasszal a száraz fűnyesedék eltávolításában a gyepről, nyáron a fűnyesedék vagy a gyomok eltávolításában a kertből, ősszel pedig a lehullott levelek eltávolításában. Kiváló praktikus, kézre-álló kerti segédeszköz.

 

KÖNNYEN MOSHATÓ

Ha a levélgyűjtő kézi villa nedves zöld növényzettel dolgozva szennyeződik, az sem jelent problémát. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően egyszerűen lemoshatja vízzel, és hagyhatja száradni. Azonnal tiszta lesz, és készen áll a következő használatra.

 

KÉNYELMES FOGANTYÚKKAL

A szenzációs és hihetetlenül praktikus levélgyűjtő kézi villa oldalsó fogantyúkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kényelmes kezelést. A levélgyűjtő kézi villát még a gyerekek és a fiatalok is képesek használni.  A levelek összeszedése a kertből ezzel a szokatlan eszközzel szórakoztatóvá válhat.

Vonja be a gyerekeket a kerti munkába. Amikor például a leveleket a speciális levélszedővel a komposztálóba halmozzák, az egyedülálló, gyakorlatias és szórakoztató környezeti nevelés lesz számukra. 

 

fugyujto kezi villa

 

VÉDI A KEZÉT

A nagyszerű levélszedőnek köszönhetően a keze védve marad a levelek, fűnyesedék vagy más kerti hulladék felszedése közben. Nem kell aggódnia a vágások, karcolások vagy szennyeződések miatt.

 

TARTÓS ANYAG

Ez a kiváló fűgyűjtő kiváló minőségű anyagokból készült, így a szokásos kerti munkák során nem fog tönkremenni. Sok éven át fogja szolgálni Önt.

 

KOMPAKT TERVEZÉS

A levelek, fű és egyéb kerti hulladékok tökéletes kézi gyűjtője kompakt kialakításával elbűvöli Önt.

Mérete 34 x 25 cm, és a fogantyúknak köszönhetően lenyűgözően könnyen kezelhető. Ezen kívül az egyik oldalán kivágások vannak, amelyek egy gereblye fogaira emlékeztetnek. Ez természetesen óriási mértékben megkönnyíti a zöld növényzet kikotorását a földből, és az utolsó levelek eltávolítását is a fűből.

 

kezi villa

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 34 x 25 cm
  • Szín: sötétzöld
  • A kertben végzett takarítási munkákhoz
  • Kényelmes fogantyúkkal
  • Törésálló

*A termék színét raktárkészletünk alapján küldjük.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: