Kiváló minőségű újratölthető elemek töltővel - 4x AA és 4 x AAA

Kód: DA88512902
14 010 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló készletet, amely tartalmaz újratölthető elemeket és elemtöltőt tartalmaz. Ez a nagyszerű készlet tartalmaz egy elemtöltőt, amellyel kényelmesen tölthet 4x AA újratölthető elemet és 4x AAA újratölthető elemet. A készlet tartalmazza az elemeket.


 

A CSOMAG TARTALMAZ:

1DB ELEMTÖLTŐT - 4DB AAA ÚJRATÖLTHETŐ ELEMET - 4DB AA ÚJRATÖLTHETŐ ELEMET

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ELEMTÖLTŐ

Megbízható, biztonságos és nagy teljesítményű elemtöltőt keres? Ez az elemtöltő a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja annak, hogy az AA és AAA újratölthető elemeket kiváló állapotban tartsa. Egyszerre 2 vagy 4 újratölthető elemet tölthet. A töltőt Ni-Mh és Ni-Cd elemek töltésére tervezték.

 

elemtolto

 

MULTIFUNKCIONÁLIS ESZKÖZ

Ez a töltő többfunkciós, és különböző típusú elemekhez használható. Szinte minden újratölthető AA (ceruza), AAA (mikroceruza) vagy 9V-os elemet kényelmesen feltölthet benne. Egyetlen eszköz is megteszi a hatását. Ezen kívül a töltőn LED-ek tájékoztatnak az elemek töltési szintjéről.


 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AAA ELEMEK

Elege van abból, hogy újra és újra elemeket vásároljon? Minőségi újratölthető elemeket keres? Elhozzuk Önnek ezeket a prémium újratölthető elemeket, amelyeket bárhol használhat.

 

toltheto aaa elemek

 

GYORSTÖLTÉS

Ezek az AAA elemek gyorstöltési funkcióval rendelkeznek. Ha 4-6 óra múlva kell használni őket, akkor újratöltheti őket. A szabványos feltöltési idő 14-16 óra.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ELEMTELJESÍTMÉNY

Ezeknek az elemeknek a kapacitása 2700 mAh-ig terjed. Ezzel a kapacitással hosszú ideig fognak szolgálni. Minden szabványos elektromos készülékhez alkalmasak. Szükség esetén bármikor újratöltheti őket a sérülés veszélye nélkül.


 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÚJRATÖLTHETŐ AA ELEMEK

Elege van abból, hogy újra és újra elemeket vásároljon? Minőségi újratölthető elemeket keres? Elhozzuk Önnek ezeket a prémium újratölthető elemeket, amelyeket bárhol használhat.

 toltheto elemek AA

 

MEMÓRIAHATÁS NÉLKÜL

A speciális, modern gyártási technológiának köszönhetően ezek az újratölthető elemek memóriahatás-mentesek. A memóriaeffektus egy olyan jelenség, amikor az elemek csak egy bizonyos kapacitásig töltődik fel, mintha emlékezne az utolsó értékre, amire lemerült. Ezekkel az elemek kel garantáltan nem fordulhat elő ilyen eset.

 

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ELEMTELJESÍTMÉNY

Ezeknek az elemeknek a kapacitása akár 4700 mAh is lehet. Ennek a képességnek köszönhetően hosszú ideig fognak szolgálni. Minden szabványos elektromos készülékhez alkalmasak. Szükség esetén bármikor újratöltheti őket sérülés veszélye nélkül.

 

HOSZZÚ ÉLETTARTAM

Ezeket a speciális újratölthető elemeket a maximális tartósság és funkcionalitás érdekében hozták létre. A legjobb minőségű anyagoknak és a prémium gyártási technológiának köszönhetően megfelelő használat mellett több mint 1000 ciklusos élettartamot biztosítanak. Így játékosan akár 1000 eldobható elemet is lecserélhet.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: