Elalvás riasztó - ne aludjon el a volán mögött

Kód: DS35593897
Akció Tipp
5 250 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Évről évre emberek halnak meg autóbalesetben, mert az egyik sofőr elaludt a volán mögött. Olyan megoldást kínálunk, amellyel minden vezetőnek rendelkeznie kell. Mikroalvás-gátló SleepDriver megbízhatóan figyelmezteti a vezetőt és utasát mikroalvás esetén.

Az elektronikus mérleg elvén működik. Ez azt jelenti, hogy ha mikroalvás közben hirtelen leesik a feje, megszólal egy riasztó, ami garantáltan felébreszti. Lassú és egyenletes mozgás esetén a riasztás nem indul el.

Ismerjen meg egy hatékony módszert az elalvás elkerülésére. Legyen sofőr, gépkezelő, rendőr vagy diák, mindenkinek hasznos segítő lehet ez a mentőeszköz.


 

AJÁNLJUK

CSOMAG A BIZTONSÁGOS ÉJSZAKAI VEZETÉSHEZ - tartalmazza a éjszakai vezetéshez szánt szemüveg és egy fülre akasztható elalvás riasztót, amely segít, hogy ne aludjon el a volán mögött. Most INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

Tekintse meg a többi sofőröknek és vezetéshez készült termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MIKROALVÁS TÖBB MILLIÓ BALESETET OKOZ ÉVENTE - VÉDEKEZZEN ELLENE

Három-tizenöt másodpercig tart. Aztán vagy elalszik, vagy felébred. A mikroalvás után az ember összezavarodik, megijed, pánikba esik, és gyakran lerántja a kormányt. A mikroalvás nagyon veszélyes, főleg ha autót vezet, gépet vezet, munka során, vagy bármit olyat csinál, ami balesetet okozhat. Egy hosszú monoton autózás során nehéz elkerülni a fáradtságot és megakadályozni a mikroalvást.

 

ne aludjon el a volan mogott

 

ELALVÁSRIASZTÓ – HATÉKONY MEGOLDÁS

Az elalvásriasztó megmentheti az életét, vagy segíthet abban, hogy ne tudjon elaludni. Fülön hordható, és elektronikus helyzetérzékelővel rendelkezik. Amikor előre biccen a feje, hangos riasztó szólal meg, amely azonnal felébreszti és riasztja utasait.

 

Az elalvás riasztó Önt, és utastársait is figyelmezteti a veszélyre.

 

NEM CSAK VEZETŐKNEK

A legtöbb ember, aki hosszú úton vezet fáradt, vagy álmos, és a balesetek kockázata gyorsan megnő. Ha hosszú útra indul, gyakran vezet, vagy hivatásos sofőr, a riasztó Önnek szól. Alkalmas gépkezelőknek, biztonsági őröknek, tanuló diákoknak és mindenkinek, akinek fontos az éberség.

 

keszulek az elalvas ellen vezetes kozben

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Vezetés előtt egyszerűen tegye a fülére az elalvásgátlót, kapcsolja be és kész. A riasztó elektronikus fejhelyzet-érzékelő alapján működik. Ha leesik a feje, a riasztó megszólal és felébreszti. Ez megóvja Önt a nem kívánt elalvástól vezetés közben, tanulás közben és egyéb helyzetekben. A riasztás nem indul el, ha a személy ellazulva, egyenesen ül, vagy finoman oldalra fordítja a fejét.

 

LESZOKTATJA a MOBILOZÁSRÓL VEZETÉS KÖZBEN

A riasztó azoknak is megfelelő, akik szeretnének leszokni arról, hogy vezetés közben folyamatosan a mobiltelefonjukba nézzenek, és üzeneteket írjanak. Amikor megdönti a fejét, hogy a képernyőre nézzen, a riasztó úgy reagál, mintha elaludt volna – fütyülni kezd. Ennek köszönhetően megszabadul ettől a veszélyes rossz szokástól.

 

KÉNYELMES VISELÉS

A riasztó kicsi és rendkívül könnyű, mindössze 20 grammot nyom. Ezért kényelmes a viselete, és nem zavarja Önt vezetés közben.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a Clear View autós napellenzőt is.

A dolgok egyszerű, áttekinthető és biztonságos tárolása érdekében az autóban próbálja ki az autószervezőt.

A tiszta, páramentes üveghez mikroszálas autóüveg-tisztítót kínálunk, amellyel egyszerűen és gyorsan megtisztíthatja ablakait.

Tekintse meg a többi sofőröknek és vezetéshez készült termékünket is.


 
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: