Fekvőtámasz fogantyúk

EDZÉS A MAXIMUMON

Kiváló minőségű fekvőtámasz fogantyúkat keres? Ne keressen tovább, és nézze át a kifejezetten edzéshez tervezett fogantyúk széles választékát. Fogantyúink ideálisak mindazok számára, akik a következő szintre szeretnék emelni az edzésüket, mivel kivételes fogást és tartósságot biztosítanak, amelyre számíthat.

A markolatválaszték széles skáláját kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően, a hagyományos habszivacs markolattól a fokozott kényelmet és támogatást nyújtó innovatív ergonomikus kialakítású markolatokig. Akár profi sportoló, akár csak most kezdi a fitnesz utat, fogantyúink biztosan segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki az edzésből.


 

Legnépszerűbb termékek

fekvőtámasz fogyantyú
 
6 650 Ft
fekvotamasz
 
12 905 Ft
összesen 2 termék
fekvőtámasz fogyantyú
6 650 Ft

Ismerje meg az egyedülálló fekvőtámasz-támaszokat a leghatékonyabb izomerősítés érdekében. A támaszok kezdők és profik, férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak.  A...

DS73723119
fekvotamasz
12 905 Ft

  Ismerje meg az egyedülálló fekvőtámasz deszkát a leghatékonyabb izomerősítésért. A deszka kezdőknek és profiknak, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.  A fekvőtámasz...

DS35654230

Online áruházunkban számos fogantyúválasztékot talál, amelyek számos edzéstartóval kompatibilisek, beleértve az ellenállási szalagokat, edzőlabdákat és egyebeket. Fogantyúinkat úgy terveztük, hogy biztonságosan és kényelmesen illeszkedjenek a kezében, így biztosítva, hogy az edzésre koncentrálhasson anélkül, hogy a csúszás vagy a kényelmetlenség miatt aggódna.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb minőségű termékeket a legversenyképesebb áron kínáljuk, így biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja a pénzéért, amikor nálunk vásárol. Ráadásul gyors és megbízható szállításunknak köszönhetően a fogantyúkat pillanatok alatt házhoz szállítjuk Önnek.