HÁRMAS CSOMAG - Speciális madárriasztó fényvisszaverő szalagok

Kód: DA17519101
10 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 3 darab fényvisszaverő szalagot tartalmaz madarak ellen.

Próbálja ki a speciális fényvisszaverő szalagokat a fecskék, galambok, verebek, szarkák és más madarak ellen, és védje meg könnyedén a kerti növényeket és a termést.

A fényvisszaverő szalag használata nagyon gyors és egyszerű. Rögzítheti egy fára, bokor ágaira vagy akár különböző virágos szerkezetekre, amelyeket meg akar védeni a madaraktól.

Az egyedülálló fényvisszaverő szalagok a fényvisszaverő vakítás és a szélben keltett hangjuk segítségével megbízhatóan elriasztják a nem kívánt látogatókat.

Ennek az egyszerű, de praktikus és megbízható technológiának köszönhetően a fényvisszaverő szalagok használata teljesen humánus a madarakkal szemben.

Védje termését ezen a megbízható és biztonságos módon - fényvisszaverő szalagok használatával a fecskék és más madarak ellen.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kedvező áron kínálunk 5 db fényvisszaverő szalagot madarak ellen kedvezményes áron.

Itt talál egy akciós 5 db-s csomag madártüskét, vagy 10 db-s csomag madártüskét, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt kínálunk egy akciós 2 db-os ultrahangos madárriasztót kedvezményes áron.

Tekintse meg a többi hatékony madárriasztónkat és riasztóinkat különböző állatok és rovarok ellen.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGOK FECSKÉK ÉS MÁS MADARAK ELLEN

Ön is madárproblémákkal küzd a környezetében? Néha többet ártanak, mint használnak. A fecskék és más madarak elleni egyedi fényvisszaverő szalagokkal elérheti, hogy elkerüljék a zöldterületeket és azokat a területeket, ahol a fényvisszaverő szalagot elhelyezi. Megvédi a termését, a kültéri bútorokat, valamint a virágok és más növények tartószerkezeteit.

 madarriaszto fenyvisszavero szalagok

 

MEGBÍZHATÓAN VÉDI A TERMÉST A MADARAKTÓL

Minden termelő türelmetlenül várja, hogy élvezhesse a kertben végzett munkájának gyümölcsét. Általában azonban kellemetlen meglepetésként éri, hogy a madarak hamarabb kezdik el enni az érett gyümölcsöt, mint Ön.

Előzze meg a termés elpusztítását azzal, hogy ezt az egyedi fényvisszaverő szalagot a fecskék és más madarak ellen akasztja fel gyümölcsfáira. A szalagok megbízhatóan elriasztják őket, és a termése védve lesz.

 

SZÉLESKÖRŰ ALKALMAZÁS

A fényvisszaverő szalagok madarak elleni alkalmazása igen széleskörű. Használhatja őket ott, ahol nem kívánja a jelenlétüket. A szalagok garantáltan elriasztanak minden madarat.

Használja a fényvisszaverő madárelhárító szalagokat amikor védi a:

  • fákon és cserjéken termesztett növényeket
  • a kertben és a gyümölcsösben termesztett növényeket
  • kerti bútorokat - madárürülék ellen
  • a virágok és más növények tartószerkezeteit - a madárürülék ellen

 

A FÉNYVISSZAVERŐ SZALAG EGYSZERŰ ELVE

A fecskék elleni egyedi fényvisszaverő szalagok a káprázás egyszerű elvén működnek. A fénysugarak a fényvisszaverő szalagot érik, és visszaverődnek. A fényvisszaverő vakító fény megbízhatóan elriasztja a madarakat, és így nem kell foglalkoznia a nem kívánt látogatókkal.

 minosegi madarriaszto szalagok

 

AKUSZTIKUSAN IS TASZÍT

Ezeknek a csodálatos fényvisszaverő szalagoknak a felületén a fényvisszaverődés mellett a hangvisszaverődést is lehetséges. A szalagok mozognak a szélben, és így olyan hangokat adnak ki, amelyek kellemetlenek a madarak számára. Így könnyen elriasztják őket.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Az egyedi fényvisszaverő szalagok nagyon könnyen használhatóak. A szalagot 45 m teljes hosszban szállítjuk. Ez lehetővé teszi, hogy csíkokat vágjon belőle az éppen szükséges hosszúságúra. Egyszerűen rögzítse a levágott szalagokat a faágakra vagy oszlopokra. Egyszerűen a megvédendő helyekre.

 

KÍMÉLETES A MADARAKKAL SZEMBEN

A speciális fényvisszaverő szalagok használata a fecskék és más madarak ellen valóban nagyon humánus. Az ilyen madárriasztás biztonságos a madarak számára, nem sérülhetnek meg.

 univerzalis madarriaszto szalagok

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: PET
  • Szalag hossza: 45 m
  • Szélesség: 2,4 cm
  • A madarak elleni termésvédelem

 

A CSOMAG TARTALMA

  • 3 x fényvisszaverő szalag

 


Illusztrációs videó:


 

A MI TIPPÜNK

ULTRAHANGOS MADÁRRIASZTÓ KÉK VILLANÓFÉNNYEL

 37067_odpudzovac-vtakov

 

Ismerje meg ezt a hatékony madárijesztőt, amely tökéletesen taszítja a galambokat, seregélyeket, rigókat, fecskéket és más madarakat. Az ultrahangos jelek modern technológiájának és egy speciális, változó frekvenciájú kék fénynek köszönhetően csendesen és nem mérgezően taszítja a madarakat.

 

 

MADÁRIJESZTŐ SÓLYOM - EGY RAGADOZÓ MADÁR MODELLJE

38375-2_maketa-dravca-plasic-vtakov

Hatékony védelem a madarak ellenA műanyag sólyom galambok, szarkák, rigók, fecskék és más madarak elriasztójaként működik. A madár- és galambriasztó a madarak természetes ösztönei alapján működik, mivel a sólyom a természetes ellenségük.

 

 

MADÁRRIASZTÓ RAGADOZÓ HANGUTÁNZÁSSAL

41510-1_zvukovy-plasic-vtakov-s-imitaciou-dravcov

A hang alapú madárriasztó csodálatos eszköz azok számára, akiknek távol kell tartaniuk a madarakat a kertjükből vagy a veteményestől. Többé nem kell néznie a tönkrement termést vagy az autóján lévő koszos foltokat.

 

 

MINŐSÉGI VÉDŐ MADÁRHÁLÓ

37022-3_kvalitna-siet-proti-vtakom

Ismerje meg ezt a minőségi madarak elleni hálót, amely tökéletes mechanikai akadályként szolgál a galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

 

 

MADÁRRIASZTÓ TÜSKE

37385-10_unikatne-hroty

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: