Madárijesztő sólyom - egy ragadozó madár modellje

Kód: DS91174796
8 595 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Hatékony védelem a madarak ellen. A műanyag sólyom galambok, szarkák, rigók, fecskék és más madarak elriasztójaként működik. A madár- és galambriasztó a madarak természetes ösztönei alapján működik, mivel a sólyom a természetes ellenségük.

Alkalmas a házak erkélyeire vagy homlokzatára galambok elleni védelemként, valamint a kertbe, ahol megakadályozhatja, hogy a madarak felfalják a termést, pl. a gyümölcsfákról.

A maximálisan valósághű megjelenés és méret biztosítja a nagy hatékonyságot. Teljesen tiszta erkélye vagy kertje lesz. Ezen kívül ízléses dekorációnak is alkalmas.

Helyezze a nagy ragadozó makettet az erkélyre, kertbe, házra, garázsba, kerítésre, vagy akassza fel egy fára vagy más helyre. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően törhetetlen és időjárásálló.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely 2 db madárijesztő sólymot tartalmaz.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Próbálja ki az 5 darabos madárriasztó sólyom csomagot is, amelyhez ingyenes szállítás jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

RAGADOZÓ MADÁR - MADÁR ÉS GALAMBRIASZTÓ

Meg kell védenie a kertben vagy gyümölcsösben termesztett növényeit a különböző madaraktól? Vagy idegesítőnek találja a kertben vagy a teraszon zajongó galambokat? Az életnagyságú sólyomfigura segít elűzni a kisebb madarakat, például a galambokat, cinegéket vagy rigókat a kertből, és így megvédi a termést. Alkalmas erkélyre vagy házba, mint a bosszantó madarak elleni riasztó. A "ragadozó" jelenléte elriasztja a madarakat a közeledéstől. Ez a realisztikus másolat maximálisan hatékony és eredményes.


ragadozo madar modell

 

HOVÁ HELYEZZÜK A SÓLYMOT?

A sólyom ideális elhelyezése egy épület szélén, egy párkányon, erkélyen, garázsok szélén, illetve ültetvények között vagy a gyepen. Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely ellenáll az időjárási körülményeknek.

 

A MI TIPPÜNK

A jobb hatás érdekében időnként helyezze át a sólymot máshová, hogy a madarak ne szokjanak hozzá.

 

ÍZLÉSES KIEGÉSZÍTŐJE A KERTNEK

A sólyomutánzat stílusos és ízléses kiegészítője a kertnek. Minden látogató figyelmét azonnal magához vonza.


madarijeszto solyom

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • A műanyag ellenáll a változó időjárási körülményeknek
  • Életnagyságú sólyom
  • Elriasztja a madarakat és rágcsálókat
  • Vízzel tölthető, akasztóra vagy zsinórra akasztható
  • Méretek: 40 cm x 17 cm x 17 cm x 17 cm
  • Raktáron lévő aktuális szín kerül kiküldésre

 

A MI TIPPÜNK

ULTRAHANGOS MADÁRRIASZTÓ KÉK VILLANÓFÉNNYEL

 37067_odpudzovac-vtakov

 

Ismerje meg ezt a hatékony madárijesztőt, amely tökéletesen taszítja a galambokat, seregélyeket, rigókat, fecskéket és más madarakat. Az ultrahangos jelek modern technológiájának és egy speciális, változó frekvenciájú kék fénynek köszönhetően csendesen és nem mérgezően taszítja a madarakat.

 

 

SPECIÁLIS MADÁRRIASZTÓ FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGOK

38906_specialne-jedinecne-reflexne-pasky

Próbálja ki a speciális fényvisszaverő szalagokat a fecskék, galambok, verebek, szarkák és más madarak ellen, és védje meg könnyedén a kerti növényeket és a termést.

 

 

MADÁRRIASZTÓ RAGADOZÓ HANGUTÁNZÁSSAL

41510-1_zvukovy-plasic-vtakov-s-imitaciou-dravcov

A hang alapú madárriasztó csodálatos eszköz azok számára, akiknek távol kell tartaniuk a madarakat a kertjükből vagy a veteményestől. Többé nem kell néznie a tönkrement termést vagy az autóján lévő koszos foltokat.

 

 

MINŐSÉGI VÉDŐ MADÁRHÁLÓ

37022-3_kvalitna-siet-proti-vtakom

Ismerje meg ezt a minőségi madarak elleni hálót, amely tökéletes mechanikai akadályként szolgál a galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

 

 

MADÁRRIASZTÓ TÜSKE

37385-10_unikatne-hroty

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: