Minőségi védő madárháló

Kód: DS15501854 DS29520529 DS46896741 Kérjük, válasszon változatot
5 040 Ft / db 5 040 Ft / db 9 485 Ft / db 5 040 Ft-tól / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Ismerje meg ezt a minőségi madarak elleni hálót, amely tökéletes mechanikai akadályként szolgál a galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

A nagy méreteknek köszönhetően a hálót kerti ágyásokra, gyümölcsfákra, gyümölcsösökre, szántóföldekre, virágokra és egyebekre használhatja. A leghatékonyabb megoldás kertjének védelmére.

A hálózat telepítése egyszerű, és bárki elvégezheti. Felszerelheti egészben, vagy kisebb darabokra vághatja. Az ideális méretek lehetővé teszik, hogy egyszerre több ágyást is lefedjen.

A legjobb minőségű anyagok és a szabadalmaztatott gyártási technológia garantálja a termék maximális élettartamát és funkcionalitását. A háló ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárási viszonyoknak. Ugyanakkor könnyű, így nem terheli szükségtelenül a növényeket.


 

A MI TIPPÜNK

Itt kedvező áron talál 2 darab madárhálót vagy ötös csomagolást kedvezményes áron.

Ha már régóta zavarják az idegesítő madarak, akkor ezt a professzionális ultrahangos madárriasztót ajánljuk.

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 2 darab madárriasztót tartalmaz, kedvezményes áron.

Próbáljon ki egy 5 darab madárriasztót tartalmazó csomagot is, amelyhez ingyenes szállítás jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MADARAK ELLENI VÉDŐHÁLÓ

Meg kell védenie termését a kertben vagy a gyümölcsösben a különféle madarak támadásától? Több hónapja várod a betakarítást, és a kártevők elpusztítják helyetted? Megoldást hozunk. A minőségi madárháló tökéletesen védi a termést. Maximálisan hatékony és eredményes.

 

egyedi halo madarak ellen

HOL HASZNÁLHATÓ A HÁLÓ

Ez a madárháló többfunkciós felhasználású. Védje gyümölcsfáit, bogyóit, bokrait, szőlőit, növényeit, virágágyásait, palántáit és zöldségeit biztonságosan és ökológiailag.

 

VÉDJE MEG NÖVÉNYEIT

Ne hagyja, hogy a madarak és az állatok elpusztítsák a gyümölcsöt a betakarítás előtt. A madárháló minőségi anyagokból készült rugalmas hálóból készült. Tökéletesen védi a növényeket, és a madaraknak nem lesz semmi baja. Tökéletesen átereszti a fényt és az esőt.

 

BÁRMILYEN MADÁR ELLEN

Ennek a hálózatnak a felhasználási területe rendkívül széles. Az univerzális kialakításnak köszönhetően a háló alkalmas galambok, cinegek, rigók, seregélyek és egyéb madarak számára.

 
hatekony halo madarak ellen

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A háló telepítése kényelmes, és mindenki meg tudja csinálni. Felszerelheti egészben, vagy igény szerint különböző méretekre vághatja. A hálózat elég robusztus ahhoz, hogy többször is használható legyen.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A háló minőségi anyagokból készült, ami garantálja a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát. A háló ellenáll az UV sugárzásnak és nagyon könnyű, így nem terheli túl a növényeket. Az ideális méret megvédi a nagy fákat, gyümölcsösöket és egyéb növényeket is.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Szín: zöld/fekete

*Szín raktárkészletünk rendelkezésre állása alapján küldjük.


 

A MI TIPPÜNK

ULTRAHANGOS MADÁRRIASZTÓ KÉK VILLANÓFÉNNYEL

 37067_odpudzovac-vtakov

 

Ismerje meg ezt a hatékony madárijesztőt, amely tökéletesen taszítja a galambokat, seregélyeket, rigókat, fecskéket és más madarakat. Az ultrahangos jelek modern technológiájának és egy speciális, változó frekvenciájú kék fénynek köszönhetően csendesen és nem mérgezően taszítja a madarakat.

 

 

SPECIÁLIS MADÁRRIASZTÓ FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGOK

38906_specialne-jedinecne-reflexne-pasky

Próbálja ki a speciális fényvisszaverő szalagokat a fecskék, galambok, verebek, szarkák és más madarak ellen, és védje meg könnyedén a kerti növényeket és a termést.

 

 

MADÁRIJESZTŐ SÓLYOM - EGY RAGADOZÓ MADÁR MODELLJE

38375-2_maketa-dravca-plasic-vtakov

Hatékony védelem a madarak ellenA műanyag sólyom galambok, szarkák, rigók, fecskék és más madarak elriasztójaként működik. A madár- és galambriasztó a madarak természetes ösztönei alapján működik, mivel a sólyom a természetes ellenségük.

 

 

MADÁRRIASZTÓ RAGADOZÓ HANGUTÁNZÁSSAL

41510-1_zvukovy-plasic-vtakov-s-imitaciou-dravcov

A hang alapú madárriasztó csodálatos eszköz azok számára, akiknek távol kell tartaniuk a madarakat a kertjükből vagy a veteményestől. Többé nem kell néznie a tönkrement termést vagy az autóján lévő koszos foltokat.

 

 

MADÁRRIASZTÓ TÜSKE

37385-10_unikatne-hroty

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: