Kerékpártartó falra

Kód: DS50104724
6 820 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A falra szerelhető egyedi kerékpártartó minden kerékpáros számára egyedi segédeszköz. Rakja el kerékpárját egy pillanat alatt biztonságosan és hatékonyan.

Ezzel a tartóval a tárhely akár 60%-át is megtakaríthatja. Ugyanakkor a tárolás gyors, kényelmes és biztonságos, így biztos lehet benne, hogy kerékpárja nem esik le.

A hullámos csúszásgátló kialakításnak köszönhetően a kerék hatékonyan megakad, és megakadályozza a kerék megcsúszását és kiesését. Az univerzális kialakítás lehetővé teszi bármilyen típusú kerékpár használatát.

A legjobb minőségű anyagok, az egyszerű telepítés és a kényelmes használat teszi ezt a tartót prémium termékké, kedvező áron.

  • Takarítson meg akár 60% tárhelyet
  • Kényelmes kerékpártárolás
  • A legtöbb kerékpárhoz alkalmas
  • Könnyű telepítés
  • Prémium minőség

 


A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kedvezményes dupla csomag kerékpártartót a falra, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Ajánljuk a mobiltelefon tartót is kerékpárokhoz, vagy egyéb kerékpár kiegészítőket.

Próbáljon ki egy kerékpárriasztót is, amely megbízhatóan védi kerékpárját.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AKÁR 60%-ÁT TÁROLÓHELYET MEGTAKARÍTÁS

Ön is rakodóhely hiánnyal küzd? Ez a nagyszerű tartó lehetővé teszi kerékpárjának függőleges tárolását. Ennek köszönhetően, több helyet takaríthat meg, több dolgot tárolhat ugyanabban a helyiségben.

 

biciklitarto a falra

 

TOP DESIGN

A hullámos csúszásgátló kialakításnak köszönhetően a kerék hatékonyan megakad, és megakadályozza a kerék megcsúszását és kiesését. A robusztus kialakításnak köszönhetően biztonságosan felakaszthat egy 25 kg-os kerékpárt. A horgon lévő gumitok megakadályozza a kerék megkarcolódását.

 

GARÁZSBA, PINCÉBE, RAKTÁRBA VAGY LAKÁSBA

A kerékpár függőleges tárolása ideális módja annak, hogy sok értékes helyet takarítson meg. Használhatja a tartót pincében, raktárban, garázsban, erkélyes lakásban, egyszóval bárhol, ahol praktikusan és biztonságosan tárolni kell kerékpárját.

 

TELJESEN BIZTONSÁGOS

A különleges kialakításnak, valamint a fém és műanyag anyagok legjobb kombinációinak köszönhetően a falra szerelt kerékpártartó a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja kerékpárja számára. Biztos lehet benne, hogy a kerékpár nem esik le az állványról, és semmilyen módon nem sérül meg.

 

falra szerelheto biciklitarto

 

BÁRMILYEN KERÉKPÁRRA

Az univerzális kialakításnak köszönhetően a tartó a legtöbb kerékpárra használható. A fogantyú szilárd és biztonságos. A kerékpár könnyen és kényelmesen tárolható. A tartó alkalmas országúti kerékpárokhoz, nehéz mountain bike-okhoz, összecsukható kerékpárokhoz, férfi, női vagy gyermek kerékpárokhoz.

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, ami biztosítja a maximális tartósságot és a termék megismételhető funkcionalitását. A tartórész masszív anyagból készült, speciális csúszásgátló markolatokkal, amelyek még egy nehéz kerékpárt is biztosan tartanak.

 

A KERÉKPÁRTARTÓ HASZNÁLATA

A tartó falra szerelhető. A mellékelt csavarokkal rögzítse a konzolt a falhoz a kívánt magasságig. Ezután néhány másodpercen belül bármikor rögzítheti kerékpárját a tartóhoz.

 


 

A MI TIPPÜNK

 

NAGYSZERŰ TÁSKA A KERÉKPÁR CSOMAGTARTÓJÁRA

kerékpár csomagtartó táska

Ismerje meg ezt a praktikus és stílusos kerékpár csomagtartó táskát, amellyel rendezetten és biztonságosan tárolhatja holmiját. Ez a felbecsülhetetlen értékű tartozék többfunkciósan használható. Mostantól kezdve nem kell azon aggódnia, hogy hová tegye a boltból hozott élelmiszert, vagy hol tárolja a holmiját egy kerékpáros kirándulás során.

 

  

PRAKTIKUS MENNYEZETI TARTÓ KERÉKPÁRHOZ

 

mennyezeti tartó kerékpárhoz

 

Fedezze fel a kerékpár tárolásának egyedülálló módját. Ha garázsában vagy pincéjében helyhiánnyal küzd, a mennyezeti tartó biztosan a legjobb megoldás lesz az Ön számára.

 

 

FUNKCIONÁLIS ÉS HATÉKONY ÖSSZECSUKHATÓ KERÉKPÁR SÁRVÉDŐ

 

összecsukható sárvédő kerékpárhoz

 

Bemutatjuk ezt az ultrakönnyű és hatékony összecsukható kerékpár sárvédőtTeljesen funkcionális és praktikusbiztosítja, hogy száraz és tiszta maradjon, ha kerékpárja vízzel vagy sárral érintkezik.

 

  

MEGBÍZHATÓ KERÉKPÁRZÁR NUMERIKUS KÓDDAL

 

kerékpár biztonsági zár numerikus kóddal

 

Számíthat arra, hogy kerékpárja tökéletesen biztosítva van a lopás ellen. A praktikus kerékpárzárral biztos lehet benne, hogy mindig a helyén találja.

  

 

EGYEDI KERÉKPÁRFÉNY, TELEFONTARTÓ, POWER BANK ÉS 4IN1 CSENGŐ

kerékpárvilágítás telefontartóval, power bankkal és 4in1 csengővel

Próbálja ki ezt a multifunkcionális kerékpárlámpát, amely nem hiányozhat egyetlen kerékpáros felszereléséből sem. Ez az egyedülálló eszköz akár 4 olyan funkciót is biztosít, amelyek nélkül nem tudsz kerékpározás közben semmit sem tenni.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: