Kiváló minőségű mobiltelefon tartó kerékpárhoz

Kód: DS21427910
Akció Tipp
7 120 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az egyedi kerékpáros mobiltelefon-tartó egyedülálló segédeszköz minden kerékpáros számára. Biztonságosan és hatékonyan rögzíti mobiltelefonját a kormányra, és tartja mindig kéznél és szem előtt. Semmilyen módon nem akadályozza Önt a sportolásban. 

Univerzális méretének köszönhetően a tartó a legtöbb mobiltelefonhoz alkalmas. Megbízhatóan elhelyezhető bármely kerékpáron. Így nem csak praktikus telefonhívásokat bonyolíthat anélkül, hogy a telefont a kezében tartaná, hanem követheti a GPS-navigációt, vagy zenét hallgathat és híreket nézhet

A legjobb minőségű anyagoknak és a speciális biztonsági markolatoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy telefonja biztonságban marad terepen, kemény fékezéskor és más extrém körülmények között is. 

A tartó 360°-ban forgatható, így vízszintes és függőleges helyzetben is használható. Használata könnyű és kényelmes. Mobiltelefonja másodpercek alatt rögzül. Mindezek a funkciók teszik ezt a készüléket prémium termékké kedvező áron. 


 

Ajánljuk a falra szerelhető kerékpártartót, vagy más kerékpáros kiegészítőket is.

Próbálja ki a kerékpárriasztót is, amely megbízhatóan védi kerékpárját.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MAGAS SZINTŰ BIZTONSÁG 

Különleges kialakításának, valamint a legjobb minőségű fém és műanyag anyagok kombinációjának köszönhetően a kerékpáros telefontartó a lehető legnagyobb szintű védelmet nyújtja telefonja számára. Még extrém terepi használat esetén is biztonságban van telefonja az esetleges balesetektől vagy elvesztésétől. 


mobiltarto biciklire

 

360 FOKOS FORGATÁS 

A 360 fokos elforgatás lehetővé teszi, hogy a telefont az Ön számára legkényelmesebb pozícióba állítsa. A telefon teljes képernyőjéhez, a gombokhoz és a mikrofonhoz is teljes körű hozzáférést biztosít. Így nem kell folyton kivennie a telefont, hogy dolgozhasson vele. 

 

BÁRMILYEN MOBILTELEFONHOZ 

Az állítható markolat lehetővé teszi, hogy a legtöbb mobiltelefonhoz használhassa. A markolatok szilárdak és biztonságosak. Nem zavarnak a mobiltelefon használata során, illetve a gombok működtetésénél. A mobiltelefon könnyen és kényelmesen kezelhető. 

 

A MOBILTELEFON NEM FOG TÖBBÉ LEESNI 

A termék egy masszív tartót tartalmaz, speciális gumírozott markolattal, amely megbízhatóan és szilárdan tart bármilyen telefont. Így többé nem kell azon aggódnia, hová tegye a telefonját kerékpározás közben. Telefonja mindig kéznél lesz, és biztonságban. 

 
biciklis mobiltarto

 

PRÉMIUM ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM 

A gyártási folyamat során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, biztosítva a termék maximális tartósságát és funkcionalitását. A tartórész erős anyagból készült, speciális gumibetétekkel, amelyek biztonságban tartják a telefont. A telefon rögzítését is megkönnyítik, ami rendkívül gyors és egyszerű. 

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A MOBILTELEFON-TARTÓT A KERÉKPÁRHOZ 

A tartót úgy tervezték, hogy ismételten a kerékpár kormányára lehessen helyezni. Az a rész, ahová a telefon behelyezhető, szükség szerint nyújtható, így a tartó könnyen alkalmazkodik a legtöbb mobiltelefonhoz. Ezután a műanyag markolattal rögzítse a telefont a kormányhoz. Így a telefonja mindig jól látható helyen marad. Ha szükséges, a tartó könnyen levehető és újra eltehető. 

 minosegi mobiltarto kerekparra

MŰSZAKI LEÍRÁS 

  • 360 fokos elforgatás lehetővé teszi a vízszintes vagy függőleges használatot
  • könnyű telepítés és eltávolítás
  • kiváló minőségű és tartós anyag a könnyű kezelhetőség és a kerékpárra való felszerelés érdekében
  • Termék mérete: 15 x 9 x 6 cm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: