Autós napellenző és fényszűrő – éjszakai és nappali látássegítő – DUPLA CSOMAG

Kód: DS99964664
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
autos napellenzo
10 320 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab autós napellenzőt tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

A speciális, a vezetők számára éjjel és nappal is használható autós napellenző tökéletesen tiszta, éles és kontrasztos látást biztosít az úton, ami hozzájárul a jobb koncentrációhoz és tájékozódáshoz.

A speciálisan tervezett üvegeket éjszakai vezetéshez, ködben való vezetéshez tervezték, de nappal és minden időjárási körülmények között is használhatja őket.  A speciális polikarbonát üvegnek köszönhetően megakadályozza a túlzott megvilágítást, miközben javítja a fényérzékelést és csökkenti a szem megterhelését.

A legjobb minőségű anyagok biztosítják a biztonságos és hosszú távú használatot. A rögzítő fogantyú erős műanyagból készül, és tökéletesen rögzíthető az autó bármely napellenzőjéhez.

Fektessen be a biztonságába a volán mögött. 

  • Megakadályozza a szembejövő autók vakítását
  • Elősegíti a látást éjszaka és ködben
  • Aktívan védi a látást
  • minimalizálja a napsugárzás okozta tükröződést
  • 100%-os UVA és UVB védelem
  • Dioptriás szemüveggel rendelkezők számára is alkalmas

 

A MI TIPPÜNK

Itt speciális szemüvegeket is talál éjszakai és nappali vezetők számára, amelyekhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Nincs több, a csomagtartóban szanaszét heverő tárgy. Vegyen egy praktikus csomagtartó-szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Vásároljon egy praktikus autósülés-szervezőt, amely meghozza a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Tekintse meg más sofőröknek szánt kütyünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI NAPELLENZŐ AZ ÉJSZAKAI LÁTÁSÉRT ÉS A NAPPALI VEZETÉSÉRT A JÁRMŰVEZETŐK SZÁMÁRA

Az éjszakai vezetéshez és a ködben való vezetéshez való speciális napellenző szó szerint minden járművezető számára kötelező tartozék.  Egyszerűen tegye fel a napellenzőre, és azonnal látni fogja a hatalmas különbséget. Vezessen normálisan, és élvezze a különbséget, amit ez a technológia jelenthet. 

 napellenzo

 

HOGYAN MŰKÖDIK A NAPELLENZŐ AZ ÉJSZAKAI ÉS NAPPALI LÁTÁS ÉRDEKÉBEN

Az éjszakai és nappali vezetési napellenző elve az, hogy a speciális szemüveg reagál a különböző fényviszonyokra. Az egyedülálló polikarbonát üvegek csökkentik a hó, a víz vagy a szembejövő autók fényeinek erejét és a napsütés okozta vakító fényt. Emellett 100%-os UV-védelmet nyújtanak, blokkolják a tükröződést, növelik a kontrasztot és a tisztaságot, valamint megfelelnek a világítási szabványoknak a biztonságosabb, élesebb éjszakai látás érdekében.

Emellett elősegítik a jobb színérzékelést, ami hozzájárul a jobb látáshoz minden időjárási körülmények között. Ezen kívül védik a szemet.

A napellenző narancssárga oldala éjszakai használatra, szürkületre, ködre és hóra készült. A szürke oldalt nappali használatra tervezték, világos, napos időben. A két lencse szabadon cserélhető, így ideális a különböző időjárási körülményekhez.

 

MEGAKADÁLYOZZA A SZEMBEJÖVŐ AUTÓK VAKÍTÁSÁT

Az éjszaka bekövetkező számos halálos kimenetelű közlekedési baleset többnyire a rossz látási viszonyok miatt van.  Bár éjszaka 60%-kal kisebb a forgalom, a vakító fény, a szembejövő autók és a vezetés közbeni rossz látási viszonyok miatt még mindig történnek balesetek.

A speciális sárga üvegek blokkolják a kék fényt, amely az éjszakai szemkáprázást okozza. Az érzékeny szeműek számára szó szerint szükség van rájuk. Az utazás kényelmesebb és biztonságosabb lesz.

 autos fenyszuro

 

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ ÉS HASZNÁLHATÓ

A telepítés nagyon egyszerű és gyors. A napellenzőt szerszám nélkül, egy klipsz segítségével rögzítheti az autóban lévő klasszikus napellenzőhöz. A jó tapadásnak köszönhetően a rögzítés szilárd és biztonságos, így biztos lehet benne, hogy a napellenző nem fog leesni vezetés közben.

 

TERMÉKLEÍRÁS:

  • Méretek: 31 x 18 x 5,5 cm
  • A lencsék egy klasszikus szemüvegkendővel tisztíthatók

 

Illusztrációs videó:

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: