Autótükör gyerekeknek

Kód: DS32743905
8 050 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Próbálja ki az egyedülálló autós tükröt gyerekeknek, és folyamatos áttekintést nyer, mit csinál a gyermeke, még akkor is, ha menetiránynak háttal néz a gyermekülés.

A gyermekeknek szánt csodálatos autós tükör szükséges beállítási szöge az autó vezetőjének magasságától függ. A tükör 360°-ban elforgatható forgórendszerének köszönhetően mindenki tökéletesen a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a tükröt.

A gyermekeknek szánt visszapillantó autós tükör felszerelése nagyon egyszerű, kényelmes és gyors. Bárki megteheti.

Ezen kívül a stabil rögzítő hevederek garantálják a biztonságot vezetés közben. A tükör nem mozog feleslegesen, és Ön könnyen és megbízhatóan szemmel tarthatja gyermekét vezetés közben is - az autó vezetése közben. Az Ön kisgyermeke mindig biztonságban lesz.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a vezetőknek szánt szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakítást, és elősegíti a látást éjszaka és ködben.

A mikroszálas autóablak tisztító segít megelőzni az autó ablakok bepárásodását a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően

Szerezzen be egy praktikus autósülés-szervezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít autójában.

Tekintse meg a járművezetőknek szánt egyéb termékeinket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AUTÓS TÜKÖR GYEREKEKNEK

Ön is aggódik néha, ha kisgyerekkel utazik az autóban? Az egyik leggyakoribb ok egyszerűen az, hogy nem látja a gyereket, mert az ellenkező irányba néz a gyermekülés. Szerencsére ezt az érzést most már egy pillanat alatt kiküszöbölheti.

Egy autós babatükör felszerelésével kényelmesen és pontosan láthatja gyermeke tükörképét a visszapillantó tükörben. Így a gyermeke mindig szem előtt lesz.


autotukor gyermekeknek

 

HÁTRAMENETBEN ÜLŐ GYERMEKEK SZÁMÁRA

Az egyedülálló autós visszapillantó tükör gyerekeknek úgy van kialakítva, hogy a menetiránynak háttal ülő gyermeket megfigyelje és felügyelje. Meg fog lepődni, hogy hirtelen mennyi betekintést nyerhet gyermeke tevékenységeibe.

 

360°-OS FORGÓ TÜKÖR

A csodálatos, 360°-ban elforgatható autós tükörnek köszönhetően könnyen, kényelmesen és pontosan beállíthatja ezt a tükröt. A gyermek tükör beállítási szöge a járművet vezető személy magasságától függ.

 

BIZTONSÁG AZ UTAKON

Eddig sok kisgyermekes szülőnek nagyon nehéz volt az útra koncentrálni, miközben szemmel tartotta, hogy mit csinál a menetiránynak háttal ülő baba. De most más a helyzet.

Az autósülésen található praktikus visszapillantó tükör lehetővé teszi, hogy anélkül lássa gyermekét, hogy hátrafelé kellene fordulnia. Egyszerűen állítsa be a forgó tükröt úgy, hogy kényelmesen láthassa a gyermek tükörképét az autó visszapillantó tükrében.


egyedi autotukor gyermekeknek

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Az egyedülálló autós visszapillantó tükör gyerekeknek nagyon praktikus a gyors, egyszerű és kényelmes felszerelési módjának köszönhetően.

Ez a gyermekeknek szánt autós tükör a hátsó ülés fejtámlájára rögzíthető. Ez után úgy állítja be, hogy a vezető a gyermeket a visszapillantó tükörben láthassa a gyermek tükörképének hála.

 

STABIL RÖGZÍTÉS

Az autós gyermek tükör a kiváló minőségű hevedereknek köszönhetően biztonságosan rögzíthető. Ezeknek a minőségi pántoknak a kezelése gyors, egyszerű és problémamentes. Az utazás biztonságos lesz.

 

KIVÁLÓ RÁLÁTÁS A GYERMEKÉRE

Ebben a visszapillantó autós tükörben csodálatos kilátás nyílik a babára, ha menetiránynak háttal utazik.

Ezen kívül a gyermek tükör 26,5 cm x 16,5 cm méretű, ami tökéletes ahhoz, hogy teljes rálátást biztosítson a gyermekére az autóban. A visszapillantó tükörben könnyen észreveheti, mit csinál a baba.


hasznos autotukor gyermekeknek

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

  • 360°-os forgatható
  • Lehetővé teszi a gyermekek megfigyelését
  • Könnyen telepíthető
  • Pántokkal rendelkezik a rögzítéshez
  • Állítható látószög
  • Tükör méretei: 26,5 cm x 16,5 cm
  • Fekete szín

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: