Csatlakozók kerti támasztó rudakhoz 16 mm (6db)

Kód: DS79253404
5 485 Ft / db
Megrendelve (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedi kerti rúdcsatlakozókat, amelyekkel könnyen és gyorsan létrehozhat bármilyen támasztót a növények és virágok termesztéséhez.

A kerti csatlakozókat úgy tervezték, hogy két rudat bármilyen szögben, egy harmadik póznát pedig 90 fokban össze lehessen kötni. A rudak furatai 16 mm-esek.

A csatlakozókat nagyon könnyű használni. Lehetővé teszik mind a fém-, mind a bambuszrudak összekapcsolását.

A kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően, amely ellenáll az időjárási körülményeknek, hosszú ideig szolgálják Önt. Ezen kívül a csatlakozók horgokat tartalmaznak a háló vagy a kötél kényelmes rögzítéséhez.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy 12 darabos csomag csatlakozót kerti támasztó rudakhoz, vagy egy 18 darabos csomag csatlakozót kerti támasztó rudakhoz kedvezményes áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KERTI RÚDCSATLAKOZÓK

Szeretne a kertjében tartóoszlopokat építeni a növények termesztéséhez? Készítsen érdekes támasztékokat különböző formákban és lehetőségekkel. Ezek a kerti póznákhoz való csatlakozók segítenek ebben. Segítségükkel pillanatok alatt összekötheti a 16 mm átmérőjű kerti rudakat, és gyorsan és egyszerűen létrehozhatja a kívánt formákat.

 

csatlakozok kerti rudakhoz

 

HORGOK AZ ÜLTETÉSHEZ SZÜKSÉGES KÖTELEK VAGY HÁLÓK ELHELYEZÉSÉRE

A csatlakozók két speciális horgot tartalmaznak, ahová kényelmesen elhelyezheti a hálót vagy kötelet a növények termesztéséhez. Így az Ön támogatása tökéletes lesz.

 

KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

Ezek a csatlakozók a kerti rudakkal együtt széles körű felhasználási lehetőséget biztosítanak. Használhatja őket mászó növények támasztékának építéséhez, levehető pergolák kereteként, agrotextíliákhoz, madárhálókhoz és sok más megoldáshoz, az Ön igényeitől függően.

 

MINŐSÉGI ANYAG

A kerti rúdcsatlakozók kiváló minőségű, időjárásálló anyagokból készülnek. Hosszú ideig fogják szolgálni Önt. És mind a fém-, mind a bambuszrudakhoz alkalmasak.

 

praktikus csatlakozok kerti rudakhoz

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • egyszerű telepítés, nincs szükség szerszámokra
  • 16 mm átmérőjű rudakhoz igazított furatok
  • csatlakozó hossza: 7,6 cm
  • a fenntartott rúd átmérője: 16 mm
  • póluscsatlakozási szög: 90°
  • fekete szín
  • anyag: műanyag + fém mechanizmus
  • rögzítőelemek száma a csomagban: 6 db

 

A MI TIPPÜNK

KIVÁLÓ HÁLÓ UBORKA ÉS MÁS ZÖLDSÉGEK TERMESZTÉSÉHEZ

 

kiváló tartóháló uborka és más zöldségek termesztéséhez

Próbálja ki az uborka és más zöldségek termesztéséhez kiválóan alkalmas támasztóhálót, és garantáltan javítani és növelni fogja a termését.

 

 

EGYEDI KERTI KESZTYŰ

kertészkesztyű ásókarmokkal

Ismerje meg a professzionális karmos kertészkesztyűt, amely maximális védelmet biztosít kezének munka közben, és megkönnyíti a kerti munkát.

 

PROFESSZIONÁLIS GYOMKISZEDŐ

 

gyomkiszedő

Ismerje meg a professzionális gyomkiszedőt, amely rendkívül egyszerűvé teszi a gyomlálást, és minimálisra csökkenti a gyomlálásra fordított időt.

 

 

NÖVÉNYKÖTŐK

 

kertészeti növényi kötözők

 

Nagyon praktikus klipszek a növényeknek a rúdhoz való rögzítéséhez. A speciális anyagnak köszönhetően, amelyből a kapcsok készülnek, a póznákhoz rögzített növények nem sérülnek.

 

EGYEDI KERTÉSZETI TÉRDELŐ - TÉRDVÉDŐ

 

egyedi kerti térdelő - térdvédő

Ismerje meg ezt az egyedülálló kerti térdvédőket, amelyek a lehető legkönnyebbé teszik a kerti munkát. A térdelés kényelmes lesz, még hosszú munkaidőben is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: