HÁRMAS CSOMAG - Minőségi védőháló rovarok, szúnyogok és legyek ellen az ablakra

Kód: DA24050453
9 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 3 darab szúnyoghálót tartalmaz az ablakokra.

A szúnyogháló mindenki számára egyedi segítő eszköznek számít. Minden otthonba, bármilyen ablakra alkalmas, mindenkinek, aki meg akarja védeni magát a bosszantó rovaroktól.

A telepítést mindenki meg tudja oldani egymaga is. Nincs szükség fúrásra vagy bonyolult összeszerelésre. Egyszerűen ragassza fel a hálót a mellékelt speciális szalaggal. A hálót kényelmesen az ablak méretéhez és alakjához igazíthatja.

Mostantól bármikor élvezheti a friss levegőt szúnyogok, legyek, méhek és más rovarok idegesítő repkedése nélkül. Tökéletes védelmet nyújt. Alkalmazhatja műanyag ablakra, fára, erkélyre és más anyagokból készült ablakkeretekre.

A különleges kialakításnak köszönhetően jól szellőzik, ugyanakkor nem engedi be otthonába a nem kívánt látogatókat. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát.

Univerzális kialakításának köszönhetően bármilyen ablakhoz alkalmas. Fedezze fel ezt a leghatékonyabb megoldást, amellyel megvédheti otthonát és élvezheti a friss levegőt bosszantó legyek nélkül.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki kedvezményes csomagunkat, amely 5 darab szúnyoghálót tartalmaz az ablakokra, és INGYENES SZÁLLÍTÁS jár hozzá. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 ISMERJE MEG A MINŐSÉGI SZÚNYOGHÁLÓT ABLAKRA MINDEN ROVAR ELLEN

Megoldást keres a tolakodó szúnyogok végleges leküzdésére? Meg akar szabadulni a tolakodó legyektől? Olyan megoldást kínálunk Önnek, amely segít a tolakodó rovarok ellen. Ez az egyedi rovarháló rendkívül hatékony, de egyben teljesen biztonságos megoldás.

  • Tökéletes védelem a rovarok ellen
  • A legjobb minőségű anyagok
  • Könnyű telepítés és kezelés
  • Univerzális kialakítás

 vedohalo szunyogok ellen

 

TÖKÉLETES ROVAR ELLENI VÉDELEM

A speciális háló tökéletes mechanikai gátként szolgál, így egyetlen rovar sem juthat be az ablakon.  Ugyanakkor jól szellőzik, így ideális minden háztartásba.

 

MAXIMÁLIS ÖKOLOGIKUS

Ismerje meg a rovarok otthonából való eltávolításának legökologikusabb módját. Mostantól már nincs szüksége az egészségre ártalmas mérgező spray-kre. Egyszerűen felszereli ezt a hálót az ablakra, és nyugalma lesz a bosszantó kártevőktől. Kényelmes és elegáns megoldás.

 

HOL HASZNÁLHATÓ A SZÚNYOGHÁLÓ

Az univerzális kialakításnak köszönhetően a hálót kényelmesen a kívánt méretre igazíthatja. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen ablakra biztonságosan használja. Alkalmas műanyag ablakokhoz, Euro ablakokhoz, fa ablakokhoz és egyéb különböző méretű és formájú ablakokhoz. Alkalmas minden otthonba, nyaralókba és mindenhova, ahol meg akarja védeni magát a bosszantó rovaroktól.

 vedohalo legyek ellen

 

 A HÁLÓ TELEPÍTÉSE

A csomagolás egy védőréteggel ellátott szalagot tartalmaz. Mérje ki a szalagot az ablakkeretnek megfelelő méretre, és vágja le. Ezután húzza le a védőréteget, és ragassza fel az ablakkeretre. Ezután magát a hálót rögzítse a tépőzáras szalagra, amely többek között finomtapintású nylonból készült. A felesleges hálót vágja le, és a tökéletes szúnyogháló elkészült.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS EGYEDI TERVEZÉS

Ennek a rovarhálónak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és speciális kialakítást használtuk, amely biztosítja a termék maximális funkcionalitását és élettartamát. Biztos lehet benne, hogy a háló kibírja. Ezen kívül modernnek és stílusosnak tűnik, ezért minden otthonba illik.

 praktikus szunyoghalo ablakra

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 130 x 150 cm
  • Anyag: nylon
  • Kézi mosásra alkalmas
  • Ismételt használatra alkalmas - levehető
  • Az ablakháló a tépőzáras elvnek köszönhetően az ablakkeretekre rögzíthető
  • Mind a szalag, mind a háló az ablak méretéhez igazítható - igény szerint vágható

 

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: