Autós csomagtartó rendező – DUPLA CSOMAG

Kód: 19877099
Akció Tipp
13 075 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

AKCIÓ: AMENNYIBEN 2 DARAB CSOMAGTARTÓ RENDEZŐT VÁSÁROL, A SZÁLLÍTÁS INGYENES

Szerezzen magának egy praktikus vásárlási asszisztenst. Nincs több szanaszét heverő tárgy a csomagtartóban. Vegyen egy praktikus szervezőt, és a dolgok a helyükön maradnak.

Nagyszerű bevásárláshoz és a szerszámokhoz is. De kirándulásokhoz és piknikezéshez is remekül használható. 3 rekesszel rendelkezik, a középsőbe pedig elhelyezheti a thermo táskát (nem tartozék). Más tárgyakat, például térképeket, elsősegélycsomagot, szerszámokat vagy tisztítószereket is tárolhat.

Egyszerűen egy praktikus segítő minden alkalomra. Bárhová is megy, mindig értékelni fogja praktikusságát.


 

A MI TPPÜNK

Próbálja ki a sofőröknek szánt éjjellátó szemüveget, amely megakadályozza a szembejövő autók általi elvakulást, segíti az éjszakai látást és a ködös időben való vezetést, továbbá aktívan védi a látását.

A párásodásgátló mikroszálas autóablak-tisztító a speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

Vásároljon egy praktikus autóülés háttámla rendezőt, amely biztosítja a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít.

Nézze meg a többi sofőröknek szánt termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AUTÓSZERVEZŐ A MAXIMÁLIS RENDEZETTSÉGÉRT ÉS RENGETEG TÁROLÓHELYÉRT 

Ez a nagyszerű autószervező elhozza a kívánt rendet és rengeteg tárolóhelyet biztosít. Könnyen használható és tisztítható. Kényelmesen tárolhat szinte mindent. A szervező tartós anyagból készült, amely rendkívül erős, és sérülés nélkül ellenáll a nagy terhelésnek és a durva kezelésnek. A masszív falak és a megerősített alja nagy teherbírást és stabilitást biztosítanak a szervezőnek.

 
organizer-na-nakupy-a-naradi

 

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a szervező könnyen tisztítható. Csak törölje le egy nedves ronggyal, és olyan lesz, mintha új lenne. Ha koszos lesz, mossa ki kézzel, szappanos vízben.

 

AZ ANYAGOK NAGY TARTÓSSÁGA

A gyártási folyamat során kiváló minőségű anyagokat használtak fel, hogy biztosítsák a szervező hosszú távú működőképességét. A szövet nagyon ellenálló a kopással szemben, és még a kevésbé kíméletes kezelést is kibírja. Az autó csomagtartó-szervező nagy terhelést is kibír. Alkalmas különböző dolgok rendszeres szállítására az autó csomagtartójában, bevásárlásra és minden dologra az autóban.

 

szervezo a csomagtartoba 

NEM FOGLAL SOK HELYET

Használat után a szervezőt összehajthatja, így az csak a hely töredékét foglalja el, körülbelül egy könyv méretét.  Nagyon könnyen tárolható, és ha egyszerűen kibontja, azonnal rendelkezésére áll. Ha nincs szüksége a teljes kapacitására, egyszerűen összehajthatja a felesleges részeket.

 

BEVÁSÁRLÓSZATYROK HELYETT

A szervezőt bevásárlótáskaként is használhatja. Egyenesen a bevásárlókosárba teheti, kényelmesen elrakhatja a vásárolt termékeket, és a teljes bevásárlást egyszerűen a csomagtartóba teheti. Rendkívül egyszerű és kényelmes.

A három rekesznek köszönhetően a bevásárlást úgymond szervezetten tarthatja a helyén, mert nem fog sehova elkóborolni az autóban. Tudni fogja, hogy egy hagyományos táskával előfordulhat, hogy a bevásárlást kidöntve, majd szétszórva találja a csomagtartóban. Ez nem történhet meg ezzel a csomagtartó-szervezővel.

Remekül elférnek benne az élelmiszerek, és még típus szerint is rendezheted őket. De nem csak az élelmiszerek tárolására használhatja a szervezőt, hanem más dolgokat is tárolhat benne, amelyeket éppen szállítani kell, anélkül, hogy bármi is össze-vissza csúszkálna a csomagtartóban.

 
praktikus csomagtarto rendezo

 

Műszaki leírás:

  • Méretek: 32,5 x 31,5 x 54cm
  • 100% nem szőtt anyag
  • Karbantartás: nedves ronggyal
  • 3 rekesz
  • Könnyen és gyorsan összehajtható
  • Szín: fekete, fehér szegéllyel

 

Illusztrációs videó:

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: