Csodálatos állítható gumiköteles Twist Swing Stepper

Kód: DS60187692
29 405 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel az egyedülálló gumiköteles Twist Swing Steppert, amely erősíti izmait és javítja általános fittségét. Mostantól otthon is rendelkezhet egy modern, edzőterembe való edzőgéppel.

A Twist Swing stepperrel mindössze néhány perc alatt látható eredményeket érhet el. A fogantyúkkal ellátott gumikötelek rögzítésének köszönhetően a mini stepperrel nemcsak a lábát és a fenekét, hanem a karjait is edzheti.

Ráadásul a Twist Swing stepperben egy beépített LCD kijelző folyamatos áttekintést nyújt az edzésről, ami garantáltan még több teljesítményre ösztönzi Önt.

Nagyon jól hordozható, nem foglal túl sok helyet, és nagyon könnyen kezelhető.

A speciális, alul meghosszabbított, csúszásmentes pedálok garantálják a biztonságot és a stabilitást még a rendkívül dinamikus mozgások során is.

Emellett a Twist Swing stepperrel végzett edzés támogatja a szív- és tüdőműködést, és elősegíti a fogyást.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TWIST SWING STEPPER ÉS ANNAK ELŐNYEI

Szeretné élénkebbé tenni edzéseit? Szeretne hatékonyabban edzeni? A megoldás a Twist Swing stepper formájában ajánljuk. Az edzéssel nemcsak a combok belső és külső részeit, hanem a karokat is edzi a fogantyúkkal ellátott gumikötelek rögzítésével. És garantáltan nem lesz unalmas!

  • A stepperrel való edzés sokkal hatékonyabb, mint a lépcsőn való fel-le futás
  • Segít a zsírégetésben és hatékonyan formálja az alsótestet
  • A kötéllel ellátott stepperrel erősítheti a lábát, az ágyéki gerincét és a karjait
  • Segít a narancsbőr elleni küzdelemben
  • A mini stepperrel való edzés nem terheli meg az ízületeket
  • Az átlósan irányított lépéseknek (TWIST / SWING) köszönhetően az egész edzés még hatékonyabbá válik
  • Javítja a fizikai állapotot

 
twist swing stepper

 

A KÖTÉLKAPCSOLAT NÖVELI A GYAKORLAT HATÉKONYSÁGÁT

A fogantyúval ellátott gumikötelek csatlakoztatása a stepperhez lehetővé teszi a karok egyidejű edzését. A teljes edzőkészlet így biztosítja a lábak, a karok, sőt az egész test izmainak erősítését azáltal, hogy az álló gyakorlatokat kombinálja, és így az izmokat a test többi részével együtt aktiválja.

 

ÁTLÁTHATÓ LCD KIJELZŐ

Ez a kényelmes Twist Swing stepper LCD kijelzővel rendelkezik, amely közvetlenül edzés közben mutatja a 4 funkció eredményeit: számolja az ismétlések számát, az edzésidőt, az elégetett kalóriákat és a percenkénti átlagos ismétlésszámot, lehetővé téve a megfelelő tempó fenntartását.

 

ÁLLÍTHATÓ ELLENÁLLÁS

Természetesen az edzés nehézsége ezen a szenzációs Twist Swing stepperrel könnyen beállítható az egyéni igényekhez, az ember fizikai állapotától függően. Ezt az állítható lépésmagasság teszi lehetővé: a kezdők alacsonyabb, a haladók pedig magasabb lépésmagassággal edzhetnek.

Ezért ez a gép a háztartás minden tagja számára alkalmas, mindenkinek, függetlenül a testalkattól és az aktuális fizikai állapot szintjétől.

 
praktikus twist swing stepper

 

BIZTONSÁG ÉS STABILITÁS 

A Twist Swing stepper tartós felépítése és a speciális, alul kiszélesített, csúszásmentes, gumifalú pedálok garantálják a biztonságot és a stabilitást dinamikus mozgások közben is.

Ezen kívül, a biztonság fenntartása érdekében, egy karbantartó készletet is tartalmaz - két kéziszerszámot és kenőanyagot.

 

KÖNNYEN HORDOZHATÓ ÉS TÁROLHATÓ

Ennek a csodálatos mini steppernek az egyedülálló előnye a könnyű súlya és kompakt kialakítása. Kicsi és nem foglal sok helyet. Könnyedén mozgathatja bárhová a házban vagy a lakásban, és edzés közben élvezheti a tévénézést vagy a zenehallgatást.

Ha szükséges, kiviheti a szabadba, és edzhet a friss levegőn, vagy beviheti az irodába, ahol aktívan töltheti a pihenésre szánt időt.

 

multifunkcionalis twist swing stepper

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 40/37/18 cm
  • kötél hossza: 95 cm

 

A MI TIPPÜNK

 

HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK

 

hasizom erősítő kerék

 

Ismerje meg az egyedi edzőkereket a has, a hát, a karok és a lábak tökéletes erősítéséhez. Az erősítő edzőkerék kiváló minőségű edzett műanyagból készült, így nagy súlyú terhelést is kibír. Minden korosztály számára alkalmas, férfiak és nők számára.

 

 

JÓGAMATRAC - JÓGASZŐNYEG JÓGAPÓZOKKAL

 

jógamatrac - jógaszőnyeg jógapózokkal

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló jógamatracot, amelyet a tökéletes, kényelmes és biztonságos edzéshez terveztek, a tökéletes stabilitás és kényelem érdekében.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VIBRÁCIÓS PLATFORM A KARCSÚSÍTÁSHOZ ÉS ERŐSÍTÉSHEZ

 

vibrációs platform a karcsúsításhoz és erősítéshez

 

A forradalmi vibrációs platform segítségével aktívan erősítheti és edzheti izmait, feszesítheti testének minden részét, és saját testmozgásának racionalizálásával csökkentheti testsúlyát.

 

 

BOSU LABDA - KOORDINÁCIÓS SPORTESZKÖZ

 

bosu labda - koordinációs sporteszköz

Bosu - a szenzációs egyensúlyozó sporteszköz a legjobb edzéssegédeszköz, amely segít egyensúlyt szerezni, csodálatos fizikumot formálni és hosszú távon gondoskodni az általános egészségéről.

 

 

KIVÁLÓ PILATES RÚD

 

pilates rúd tartozékkal

 

A tökéletes testalkat gyors és egyszerű elérése érdekében használja a kiváló pilates rudat a súlyzós edzéshez. Fedezze fel az ideális edzéssegédeszközt otthoni edzőterme számára. Egyetlen eszköz segítségével percek alatt lenyűgöző, teljes testre kiterjedő edzést végezhet.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: