Bosu labda - koordinációs sporteszköz

Kód: DS62686057
36 155 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Bosu - a szenzációs egyensúlyozó sporteszköz a legjobb edzéssegédeszköz, amely segít egyensúlyt szerezni, csodálatos fizikumot formálni és hosszú távon gondoskodni az általános egészségéről.

Ezt az egyedülálló koordinációs eszközt kezdőként és profi sportolóként egyaránt értékelni fogja. Ennek oka, hogy a gyakorlatok széles skáláját kínálja a legegyszerűbbtől a legigényesebbekig, mindig kiváló eredményekkel.

A Bosu labdát nagyon hatékonyan használják rehabilitációs célokra is. Még a hibás testtartás korrekcióját is lehetővé teszi.

Használja ki a gyakorlatok különböző variációit úgy, hogy a labdát vagy lapos, vagy félgömb alakú oldalával fekteti a földre, és ugyanakkor használhatja a 2 kötelet, amelyeket egyszerűen a bosu labda oldalára rögzít. Még azt is kiválaszthatja, hogy hol edz - otthon, a szabadban, az edzőteremben vagy akár a tengerparton.

Maradjon pozitív, kiegyensúlyozott és élvezze a jó egészséget!


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy kéthónapos csomag karcsúsító tapaszt, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Próbálja ki a karcsúsító leggingset vagy a fogyókúrás övet is, hogy segítsen a hasi területről való fogyásban.

A hatékony fogyás érdekében próbálja ki az erősítő expandert.

Ha cellulitiszben szenved, a megoldás egy speciális masszírozó gép cellulitisz ellen.

A karcsúsító fűző is segíthet.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KOODRINÁCIÓS SPORTSEGÉDESZKÖZ

Szeretné élvezni az edzést? Fitté válni és egyensúlyérzéket szerezni? Ezek azok a hosszú távú előnyök, amelyeket egy egyedülálló egyensúlyozó - a bosu labda - nyújt Önnek.

 • Csodálatos egyensúly- és stabilizációs tréner
 • Javítja a mozgáskoordinációt
 • Erősíti a test különböző részeit és a tartóizmait
 • Lehetővé teszi a hibás testtartás korrekcióját
 • Rehabilitációs célokra is használható
 • Lehetőség bárhol edzeni
 • Kevés helyet foglal


bosu labda

 

A BOSU SZÓ JELENTÉSE

A Bosu labda a világ egyik legsikeresebb edzéssegédeszközévé vált. A Bosu szó az angol " Both sides up" rövidítéséből származik, ami azt jelenti, hogy akár lekerekített, akár lapos részre helyezve használható.

 

TÁMOGATJA A HELYES TESTTARTÁST

A helyes testtartás problémája manapság egyre gyakoribbá válik. Ez a tény minden korosztály - gyerekek, tizenévesek, felnőttek - számára gondot okoz. Ezen a kivételes egyensúlyozó labdán való gyakorlás segít megoldani ezt a problémát, illetve segít megelőzni azt.

A helyes testtartás fontos - ajándékozza bátran szeretteinek ezt a kivételes bosu labdát!

 

EDZÉS MINDENKINEK

Ez a szenzációs egyensúlyozó bosu labda profi sportolók és amatőrök számára egyaránt alkalmas. Fitneszedzők, fizioterapeuták és profi sportolók használják előszeretettel, és nem egy amatőr sportolót is inspirál. Mindenki számára biztosítja a megfelelő előnyöket - az általános kondíció javítása, a sérülésekből való felépülés vagy az általános egyensúly javítása. 


egyedi bosu labda

KOORDINÁCIÓS BOSU LABDA - FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

 • A súlyzós gyakorlatok segítenek az erő gyorsabb felépítésében, mivel több izmot kényszerít arra, hogy igénybe vegye őket.
 • Javítja az egyensúlyt - a bosu labda arra kényszeríti Önt, hogy bármilyen gyakorlat végzése közben megtartsa az egyensúlyát.
 • Használja az bosu labdát jóga és pilates pózokhoz is.
 • A 2 kötélnek a bosu labda oldalához történő rögzítésével további lehetőségeket kap az izmok edzésére.

 

EDZEN BÁRHOL

A csodálatos koordinációs bosu labda nagyon könnyen hordozható, így szinte bárhol használható, nemcsak otthon, hanem a fitneszklubban, az edzőteremben, a szabadban vagy a strandon is.

 

TÁROLHATÓ SPORTESZKÖZ

Méreteinek köszönhetően ez az egyensúlyozó labda ideális és praktikus otthoni edző, mivel edzés után könnyen és egyszerűen elpakolható.


egyensulyfejleszto egyedi bosu labda

 

TARTÓS EREDMÉNYEK

A szenzációs egyensúlyozó labda jobb megjelenést és fizikumot biztosít, ráadásul a bosu labdával való edzés hosszú távon hatással van a jólétre és az általános egészségre is. Olyan fizikai aktivitást biztosít, amely hatékonyan minimalizálja a későbbi életkorban jelentkező betegségek kockázatát.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Koordinációs labda
 • 2 kötél
 • Mérete: 58x30 cm
 • Súlya: 6 kg

 

A MI TIPPÜNK

 

HASIZOM ERŐSÍTŐ KERÉK

 

hasizom erősítő kerék

 

Ismerje meg az egyedi edzőkereket a has, a hát, a karok és a lábak tökéletes erősítéséhez. Az erősítő edzőkerék kiváló minőségű edzett műanyagból készült, így nagy súlyú terhelést is kibír. Minden korosztály számára alkalmas, férfiak és nők számára.

 

 

JÓGAMATRAC - JÓGASZŐNYEG JÓGAPÓZOKKAL

 

jógamatrac - jógaszőnyeg jógapózokkal

 

Ismerje meg ezt az egyedülálló jógamatracot, amelyet a tökéletes, kényelmes és biztonságos edzéshez terveztek, a tökéletes stabilitás és kényelem érdekében.

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VIBRÁCIÓS PLATFORM A KARCSÚSÍTÁSHOZ ÉS ERŐSÍTÉSHEZ

 

vibrációs platform a karcsúsításhoz és erősítéshez

 

A forradalmi vibrációs platform segítségével aktívan erősítheti és edzheti izmait, feszesítheti testének minden részét, és saját testmozgásának racionalizálásával csökkentheti testsúlyát.

 

 

CSODÁLATOS ÁLLÍTHATÓ GUMIKÖTELES TWIST SWING STEPPER

 

állítható gumiköteles Twist Swing Stepper

 

Fedezze fel az egyedülálló gumiköteles Twist Swing Steppert, amely erősíti izmait és javítja általános fittségét. Mostantól otthon is rendelkezhet egy modern, edzőterembe való edzőgéppel.

 

 

KIVÁLÓ PILATES RÚD

 

pilates rúd tartozékkal

 

A tökéletes testalkat gyors és egyszerű elérése érdekében használja a kiváló pilates rudat a súlyzós edzéshez. Fedezze fel az ideális edzéssegédeszközt otthoni edzőterme számára. Egyetlen eszköz segítségével percek alatt lenyűgöző, teljes testre kiterjedő edzést végezhet.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: