HATOS CSOMAG - Egyedülálló elpusztíthatatlan harisnyanadrág

Kód: DB39448864 DB35741133 Kérjük, válasszon változatot
21 045 Ft / db
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

Próbálja ki az egyedülálló, elpusztíthatatlan harisnyákat, amelyekben élvezheti az eleganciát, a szépséget és a tökéletességet. Nincs többé kényelmetlen lyuk. Megbízhat a harisnyák minőségében.

Az elpusztíthatatlan harisnyák rendkívül tartós anyagból készülnek. Sokkal nagyobb igénybevételt bírnak ki - a körmökkel, a fával, de a cipő cipzárjával való érintkezést is. Egyszerűen nem szakadnak el.

A különleges technológiának és a minőségi anyagnak köszönhetően ezek a bámulatosan elpusztíthatatlan harisnyák nagyon rugalmasak, alkalmazkodóképesek és kényelmesek.

Az elpusztíthatatlan harisnyanadrág univerzális méretben készül, és a két leggyakoribb és leghasználhatóbb színben, krém és feketében próbálhatja ki.

Ez a szenzációs, elpusztíthatatlan harisnya minden nő szekrényében ott kell, hogy legyen.


 

Ha cellulitiszben szenved, a megoldás egy speciális masszírozó gép.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDÜLÁLLÓ ELPUSZTÍTHATATLAN HARISNYÁK

Ön is gyakran és szívesen visel szoknyát vagy ruhát? Elengedhetetlen kellék természetesen a harisnya, de az gyakran elszakad. Most olyan egyedülálló, elpusztíthatatlan harisnyákat hozunk el Önnek, amelyekben megbízhat.

Mit kínál a csodálatos elpusztíthatatlan harisnyanadrág?

  • Forradalmi anyag
  • Nagyon kényelmes viselet
  • Szakadásálló
  • Nincsenek "menekülő" szemek
  • Univerzális méret


elpusztithatatlan harisnyanadrag

 

UNIVERSÁLIS MÉRET

Az elpusztíthatatlan harisnyák univerzális méretben készülnek, amely megfelel az S-L ruhaméreteknek. Nagyon jól alkalmazkodnak, így tökéletesen illeszkednek az alakhoz.

 

KRÉM ÉS FEKETE

Ön is értékelni fogja ezeket a két színben kapható egyedi harisnyákat a szekrényében. A krémszínű ideális, sokoldalú és könnyen kombinálható a ruháival. A fekete szín vonzóvá teszi Önt, és egy megfelelő szoknyával kombinálva csodálatos eleganciát kölcsönöz.

 

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

Az egyedülálló technológiának és a kiváló minőségű anyagnak köszönhetően ezek a harisnyák nagyon rugalmasak és tartósak. Ez az elpusztíthatatlanságuk titka.


egyedi elpusztithatatlan harisnyanadrag

 

KÉNYELMESEN ILLESZKEDNEK

Ezek a szenzációs elpusztíthatatlan harisnyanadrágok nagyon kényelmesek. Nagyon puha, rugalmas és kellemes a viseletük. A nagy rugalmasság mellett értékelni fogja azt a tényt, hogy hihetetlenül vékonyak. Élvezze ezt a kényelmet.

 

STRESSZMENTES

Vessen véget a szakadt harisnyák és az elrontott esték okozta stressznek. Próbálja ki az egyedülálló, elpusztíthatatlan harisnyákat, és élvezze az időt a családjával, barátaival vagy kollégáival.  Elpusztíthatatlan harisnyák, amelyekre számíthat!

 

EGY PRAKTIKUS AJÁNDÉK

Ezek az egyedi, elpusztíthatatlan harisnyanadrágok minden nőnek és minden fiatal lánynak megfelelő ajándék. Nagyon praktikus, ugyanakkor csodálatos, elegáns és kényelmes.


elegans elpusztithatatlan harisnyanadrag

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 6 x harisnya

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: