Körömcsipeszek

PROBLÉMÁI VANNAK A BENŐTT KÖRMÖKKEL ÉS MEGOLDÁST KERES?

Ne keressen tovább, itt a megoldás a körömcsipesz! Ezeket a csodálatos eszközöket úgy tervezték, hogy segítsenek megőrizni körmeid egészségét és ápoltságát, és különösen hatékonyan oldják meg a benőtt körmök bosszantó problémáját.

A benőtt köröm akkor fordul elő, amikor a köröm szélei belenőnek a környező bőrbe, ami bőrpírt, duzzanatot és fájdalmat okoz. Ezt az állapotot számos tényező okozhatja, többek között a helytelen körömvágás, a szűk cipő és a genetika. A benőtt köröm fájdalmas és csúnya lehet, de ha nem kezelik, súlyosabb fertőzésekhez is vezethet.


 

Legnépszerűbb termékek

korok korrektor
Csodálatos korrektor a benőtt körmökre
Raktáron (>5 db)
DS69454310
 
7 710 Ft
egyedi szett benőtt körömre
Praktikus készlet benőtt körömre
Raktáron (>5 db)
DS35679188
 
9 580 Ft
összesen 2 termék
korok korrektor
7 710 Ft

  Ismerje meg azt a csodálatos eszközt, amely segít abban, hogy gyönyörű körmei legyenek a kezein és lábain. Könnyen megoldja a köröm beágyazódásának problémáját az ujja...

DS69454310
egyedi szett benőtt körömre
9 580 Ft

Ismerjen meg egy csodálatos eszközt, amely segít gyönyörű körmöket készíteni a lábán és a kezén. Egyszerűen megoldja a bőrbe nőtt körmök problémáját. Ez a segédeszköz - benőtt...

DS35679188

A körömvágó olló elengedhetetlen eszköz mindenkinek, aki benőtt körmökkel küzd. Kifejezetten arra tervezték őket, hogy tisztán és hatékonyan vágják a körmöket, csökkentve a fájdalmas vágások és csipkézett élek kockázatát, amelyek hozzájárulhatnak a benőtt körmök kialakulásához. A körömcsipeszek emellett a körmök sarkainak nyírására is használhatók, segítve ezzel a körmök környező bőrbe való benövésének megakadályozását.

Körömvágó olló vásárlásakor fontos, hogy jó minőségű és tartós, precíz vágásra tervezett opciót keressen. A rozsdamentes acélból készült olló népszerű választás, mivel tartós és könnyen tisztítható. Ezenkívül egyes ollók további funkciókkal rendelkeznek, például beépített reszelőkkel vagy fogókkal, amelyek megkönnyítik a körömvágást.