Felakasztható vákuumzsák 70x145 cm – 3 darab

Kód: DE16055299
Akció Tipp
8 450 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Az akasztós vákuumzsákokat kifejezetten a szekrényekben való tárolásra tervezték. A beépített akasztórendszernek köszönhetően feltöltés után könnyedén és kényelmesen felakaszthatja őket bármelyik akasztós szekrénybe. Ez lehetővé teszi a függőszekrény újszerű használatát.

A felakasztott vákuumzacskók könnyedén, akár 75%-át is megtakaríthatják a tárhelynek. Ezeknek a zsákoknak a kialakítása speciálisan módosított és megerősített, hogy a zsákok felakasztáskor ne sérüljenek meg. A legjobb minőségű anyagoknak és a megerősített kötéseknek köszönhetően ezek a prémium zsákok többször újra felhasználhatók.

Az egyedi vákuumzacskók akár 75%-át takaríthatják meg tárolóhelyének, így tökéletesen védik holmiját a penésztől, a portól, a rovaroktól, a nedvességtől és a szagoktól.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kényelmes 10 vákuumzsákos csomagot, amelyhez ingyenes kiszállítás jár.

Tekintse meg többi vákuumzsákunkat is.

Javasoljuk továbbá a mosózsák használatát, amely megvédi a ruhaneműt a szakadástól, nyúlástól és egyéb sérülésektől.

Próbáld ki a cipőrendezőt is, amellyel akár 50% helyet is megtakaríthat a szekrényben vagy a cipődobozban.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TÖKÉLETES RENDÉRT ÉS RUHAVÉDELEMÉRT

A vákuumzacskók segítenek abban, hogy sok ruhát, törölközőt, kabátot, párnát vagy könyvet, magazint és egyebeket tisztán tartson és tároljon. Tökéletesen védik holmiját a nedvességtől, penésztől, rovaroktól, szennyeződésektől, portól és egyebektől.

 
vakuumzsak akasztoval

 

 AKÁR 75%-ÁT MEGTAKARÍTJA A TÁROLÓHELYNEK

Ön is helyhiánnyal küzd? Ezek a nagyszerű zsákok a felesleges levegő elszívásán alapulnak. Ez gyakran a tárolási mennyiség 75%-át képzi. Ennek köszönhetően értékes helyet takarít meg. Továbbá lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű ruhát tároljon ugyanabban a szekrényben vagy polcon.

 

FOLYAMATOS ÉS ISMÉTELT HASZNÁLAT

A modern vákuumtechnológiának köszönhetően a zsákok tartósan és ismételten megbízhatóan tartják a levegőt. A kettős tömítésnek és a speciális szelepnek köszönhetően tartósan fenntartják a negatív nyomást. A legjobb minőségű anyagok garantálják a funkcionalitást még ismételt használat esetén is.

 

IDEÁLIS SEGÍTSÉG KÖLTÖZÉSKOR VAGY UTAZÁSHOZ

Utazás vagy költözés során a vákuumzsákok felbecsülhetetlen értékű segítőtárssá válnak, amellyel rengeteg helyet és időt takaríthat meg. Leszíváskor a holmija nem lesz koszos vagy poros. Utazáskor még sok minden elfér a bőröndben. Többé nem kell visszamennie több bőröndért, mert egybe minden elfér.

 praktikus vakuumzsakok

 

TÁROLJA EL A SZEZONÁLIS RUHÁKAT

Minden szezon után sok olyan ruha van a ruhatáradban, amelyek értékes helyet foglalnak el? Ezek a kiváló minőségű vákuumzsákok ezt megoldják. Nagy előnye, hogy a ruhái nem büdösödnek be. Pontosan úgy veszi majd ki őket, ahogyan a zacskókba eltette. Nem kell kimosni őket, és azonnal használhatóak lesznek.

 

A ZSÁKOK HASZNÁLATA

A vákuumzacskók használata egyszerű, és tényleg bárki elvégezheti. Először tegye a tárolni kívánt dolgokat a vákuumzsákba, majd zárja le a mellékelt klipsszel. Ezt követően elegendő a levegőt egy hagyományos porszívóval a kijelölt szelepen keresztül kiszívni.

 
felakaszthato vakuumzacsko

 

KARBANTARTÁSI UTASÍTÁSOK

A zsák sérülésének elkerülése érdekében ne tároljon benne éles tárgyakat. A zsákokat sem szabad éles tárgyakon tárolni.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: