Tálalóasztalok

ÉTKEZÉS ÉS TÁLALÁS

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol egyedi, összecsukható, állítható magasságú és dönthető tálalóasztalok széles választékát kínáljuk. Ha praktikus és sokoldalú megoldást keres étkező- vagy tálalóhelyére, akkor a legjobb helyen jár!

Tálalóasztalainkat úgy terveztük, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítsanak Önnek. Akár partit rendez, akár büfét szervez, vagy egyszerűen csak a családdal együtt étkezik, összecsukható asztalaink feldobják az étkezési élményt. Állítható magasságuknak és dőlésszögüknek köszönhetően könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja az asztalt.


 

Legnépszerűbb termékek

összesen 1 termék
Összecsukható asztal állítható magassággal és dőlésszöggel
16 600 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedi összecsukható és állítható asztalt, amely minden otthonban megtalálja a helyét. Használhatja munkaasztalnak, étkezőasztalnak, idősek...

DS40128470

Tálalóasztalaink egyik jellegzetessége az összecsukható szerkezet. Ennek köszönhetően könnyen tárolhatók és hordozhatók, így ideálisak beltéri és kültéri használatra egyaránt. Akár korlátozott hely áll rendelkezésére az étkezőjében, akár gyakran fogad vendégeket különböző helyszíneken, összecsukható asztalaink ideális választásnak bizonyulnak.

Az állítható magasságú funkció lehetővé teszi, hogy az asztalt kényelmes magasságba állítsa, így mindenki számára kényelmes étkezési élményt biztosít. Akár ülni, akár állni szeretne tálalás vagy étkezés közben, az asztalt könnyedén beállíthatja az igényeinek megfelelően. Ez teszi tálalóasztalainkat minden korosztály és fizikai képességű ember számára alkalmassá.