Biztonsági fogantyú zárral

Kód: 823
Akció Tipp
400 Ft
Elfogyott
A tétel elfogyott…

 

Kerülje el a veszélyes sérüléseket, és növelje otthona biztonságát. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk - zárral ellátott biztonsági kilincseket az ablakokhoz és ajtókhoz.

Ez a fogantyú szó szerint kötelező mindenkinek, akinek kisgyermeke van vagy időseket gondoz. Ez a legbiztonságosabb gyermekbiztos megoldás.

Használhatja őket a folyosókon, például iskolákban, óvodákban, rendelőkben, nyugdíjas otthonokban is biztosítékként az ablakok vagy erkélyajtók véletlen kinyitása ellen.

Mostantól nem kell attól tartania, hogy távollétében a gyerek kinyitja az ablakot, erkélyajtót és csúnya baleset történik. Az ablak bezárása után csak nyomja meg a zárat, és az ablak biztonságosan bezárul. Az újranyitáshoz a kulcsot kell használni.

A biztonsági ablakkilincs univerzális, és a legtöbb ablakhoz vagy erkélyajtóhoz alkalmas. Védje gyermekeit a sérülésektől ezzel a gyermekbiztos fogantyúval.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 4 darab biztonsági kilincset tartalmaz, és amelyhez ingyenesen szállítás jár.

Ahhoz, hogy időben észrevegye a tüzet, ajánlunk egy füstérzékelőt is az otthonába.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

BIZTONSÁGI KILINCSEK CSALÁDJA BIZTONSÁGÁÉRT

A biztonság az első helyen van, ha a családjáról van szó. Egy kisgyerekes háztartásban mindennek biztonságosnak kéne lennie, hogy a gyerekekkel ne történjen semmi. A jó hír az, hogy van egy alacsonyköltségű megoldás az ablakok biztosítására. Jó áron kínáljuk Önnek ezeket az egyedi biztonsági ablakkilincseket.

 
egyedi biztonsagi fogantyu

 

A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁS A BALESET MEGELŐZÉSÉRE

A gyermekbiztonsági zár a leghatékonyabb megoldás az ablakok rögzítésére. A klasszikus gyermekzárat az okosabb gyermekek feloldhassák. De ez a kilincs a lehető legbiztonságosabb és praktikus.

 

HOL HASZNÁLHATJA A FOGANTYÚT

Az ablakkilincs univerzális méretű, amely alkalmas a legtöbb műanyag ablakhoz, Euro ablakhoz, alumínium ablakhoz, erkélyajtóhoz, és klasszikus ablakhoz. Az eredeti fogantyú helyett van felszerelve. A kialakítás univerzális az ablakok bal és jobb oldalára.

A folyosókon, iskolákban, óvodákban, klinikákon, idősotthonokban és egyebekben is használhatja t az ablakok vagy erkélyajtók véletlen kinyitása ellen.

 
univerzalis biztonsagi fogantyu

 

HOGYAN MŰKÖDIK A BIZTONSÁGI KILIINCS

A telepítés egyszerű és gyors. A biztonsági ablak fogantyúját egyszerűen kicserélheti a jelenlegi ablakkilincsére. Ezután, ha szükséges, nyomja meg a zárat az ablak bezárásához. A feloldáshoz a mellékelt kulcsot kell használni. A fogantyú lehetővé teszi az ablak vezérlését minden helyzetben és mikroszellőztetési helyzetbe is.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A biztonsági fogantyúk gyártása során a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel, amelyek még megerőltető használat mellett is maximális tartósságot biztosítanak. Biztos lehet benne, hogy a fogantyúk hosszú évekig szolgálják majd Önt.

 

MÉRETEK

praktikus biztonsagi fogantyu


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: