Füstérzékelő - tűzérzékelő

Kód: DS21515832
7 900 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A füstérzékelő - tűzérzékelő egy speciális készülék, amely a tűz és a parázsló tűz észlelésére szolgál otthonában. Védje meg, ami a legfontosabb. Védje családja egészségét és tulajdonát. 

Az érzékeny érzékelők már kis mennyiségű füstre is reagálnak, majd hangos hangjelzéssel figyelmeztetik Önt a kialakuló veszélyre. 

Az önálló füstérzékelő és a vezeték nélküli füstérzékelő is nagy elemi üzemidővel rendelkezik, így akkor is működik, ha az áramszolgáltatás megszűnik. Már a házak, nyaralók, lakások, garázsok szerves részét képezi, de lakókocsikban is használható. 

  • Megbízható füstérzékelő
  • Kiváló minőségű, megbízható védelem
  • Könnyen és gyorsan telepíthető
  • Védje egészségét és tulajdonát
  • Elegáns és visszafogott kialakítás

 

TIPPÜNK

Itt további biztonságtechnikai megoldásokat talál a lakása vagy háza védelmére.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

VÉDJE MEG, AMI A LEGFONTOSABB 

Nincs fontosabb dolog az életben, mint családja és otthona biztonságának garantálása, és mindig fel kell készülnie. A tanulmányok azt mutatják, hogy a füst és tűz okozta megelőzhető halálesetek egyik fő oka a tűzjelző hiánya. 

Ez a rendkívül érzékeny riasztó képes érzékelni a potenciális veszélyt, és időben jelzi a vészhelyzetet, így Ön gyorsan és biztonságosan reagálhat. Védje egészségét és tulajdonát. 

 
biztonsagi fusterzekelo

 

HOL HASZNÁLHATJA A FÜSTÉRZÉKELŐT 

A füstérzékelőt általában olyan beltéri normál környezetben való használatra tervezték, ahol nincs fokozott por és páratartalom. Alkalmas például lakások, irodák, szálláshelyek, lakóházak folyosói és közös helyiségekbe, stb. 

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS HOSSZÚ ELEM-ÉLETTARTAM 

A legjobb minőségű anyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően a füstjelző minden helyiségben használható. Az elemes tápellátásnak köszönhetően bárhol telepíthető, anélkül, hogy a hálózatra kellene csatlakoztatni. Az elemes energiaellátás nagy előnye, hogy nem lesz hálózati kikapcsolás az elektromos berendezések rövidzárlata miatt. Ez az érzékelő mindig megvédi Önt. 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A TŰZJELZŐ

Ez a prémium minőségű érzékelő beépített, nagy érzékenységű fotoelektromos füstérzékelővel rendelkezik. Ez egy infravörös fényforrással és vevővel ellátott optikai kamrát használ. A füst behatolása a kamrába változást okoz a fényáramlásban a forrás és a vevő között, és az érzékelő riasztást ad le. A fény láthatatlan, és nem jut ki a kamrából a környezetbe. 

 

tuzriaszto keszulek

 

HOGYAN KELL FELSZERELNI A FÜSTÉRZÉKELŐT

A gyors észlelés kulcsa az, hogy a gáznak vagy füstnek a lehető leghamarabb el kell érnie a tűzérzékelőt. Ezért soha ne szerelje fel az érzékelőt a szobák sarkaiba, függönyök és bútorok mögé. Itt nincs elegendő légáramlás, és az érzékelő nem érzékeli megfelelően a füstöt vagy a gázt. Az érzékelőt az ilyen helyektől legalább 30-40 cm távolságra célszerű elhelyezni. Az ideális hely a mennyezet vagy a fal teteje. 

Az érzékelőt nem szabad hőforrások és légáramlatok, például fűtőberendezések és légkondicionálók közelébe telepíteni. Továbbá ne szerelje a tűzjelzőt konyhába vagy kandallóval rendelkező helyiségbe. Ebben az esetben célszerű a tűzjelzőt összekötő helyiségbe (lépcsőház, folyosó) felszerelni. 

Nem szükséges az épület minden helyiségében érzékelőt felszerelni. A legjobb, ha azonosítja a legvalószínűbb helyeket, ahol tűz keletkezhet. Tűz keletkezhet hagyományos elektronikai eszközökből (TV, torony, számítógép vagy világítás). A hő- vagy tűzforrások (kályhák, kandallók, gyertyák) szintén gyakori okai a tűzeseteknek. 

Az egyetlen helyiség, ahol mindenképpen tűzjelzőnek kell lennie, az minden hálószoba. Itt megbízhatóan megvédi Önt a füsttől, amelytől nagyon gyorsan megfulladhat álmában. A nappali, az összekötő folyosók, a dolgozószoba, a mosókonyha vagy más helyiségek is alkalmasak a telepítésre. 

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Elem: 9V (nem tartozék)
  • Jelerősség: 80 dB
  • Bármilyen típusú helyiségbe alkalmas
  • Üzemi hőmérséklet: 5 - 40 ℃
  • rendszeres időközönként 40 másodpercenként ismétlődik

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: