Huzatfogó - kétoldalas huzat elleni védelem az ajtó alá – NÉGYES CSOMAG +INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

Kód: DS99964675
Akció Tipp
15 470 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 4 darab huzatfogó tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

Az egyedülálló huzatfogó tökéletes szigetelést biztosít a huzat, a hőszivárgás, a rovarok, a zaj vagy a szagok ellen. Ez a tökéletes megoldás, amely segít Önnek az otthona szigetelésében minden évszakban.

A huzatfogó a különböző típusú beltéri ajtókhoz alkalmas, mivel maximálisan hatékony védelmet nyújt a huzat ellen. Zárja le ajtaját, és szabaduljon meg a huzattól, a zajoktól és a hőszivárgástól. Ezzel maximális energia- és pénzmegtakarítást érhet el! Előnye a sokoldalúsága - bármilyen ajtóra felszerelhető.

Kivételes kialakításának és különleges anyagainak köszönhetően tökéletesen szigetel bármilyen ajtót. Mozgás közben semmilyen módon nem zavarja. Univerzális, így bármilyen ajtó alá használható.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

AZ AJTÓK TÖKÉLETES VÉDELME A HUZAT ELLEN

Ennek a huzatfogónak van egy kivételes tulajdonsága - mindkét oldalról tömít. Ezért nyújt tökéletes szigetelő hatást. Bár kétoldalas, a klasszikus küszöbök nem akadályozzák, kivéve a nagyon magas küszöböket. Az ajtóval együtt mozog, így nem kell folyton kihúznia és újra elhelyeznie, amikor egy másik helyiségbe szeretne átmenni.

 • Nincs hő kiszivárgás
 • Védelem a huzat és a por ellen
 • Maximális energia- és pénzmegtakarítás
 • Bármilyen ajtóra

 praktikus huzat fogo

 

VÉDI AZ EGÉSZSÉGET

A huzat ártalmas az Ön, a gyermekek és a háziállatok számára is. A huzatnak való tartós kitettség súlyos egészségügyi következményekkel járhat. Ez a huzatgátló tömítés segít megóvni az egészségét.

 

PÉNZT TAKARÍT MEG

Biztos ismeri azt az érzést, amikor fűti a szobát, de a hő elszökik más helyiségekbe vagy kifelé. Az ilyen hőveszteség nagyon költséges. Ne költse többé nehezen megkeresett pénzét az egyre magasabb fűtési és légkondicionálási számlákra. Egy jó szigetelés éppen ezt oldja meg. Próbálja ki ezt a hatékony ajtó alatti huzatfogót, és spóroljon.

 

VÉDELEM A CSÚSZÓ-MÁSZÓ ROVAROK ELLEN

Egy jól szigetelt ajtó segíthet megvédeni otthonát a nemkívánatos látogatóktól, például a kúszó rovaroktól, pókoktól, egerektől és így tovább.


huzat elleni vedelem

 

A TÖKÉLETES HANGSZIGETELÉSÉRT

Ez a huzatfogó olyan tökéletesen lezárja az ajtót, hogy nemcsak hogy nem lesz huzat, de jobb hangszigetelést is biztosít. Így nem zavarják meg a szomszéd szobában hangosan zenélő gyerekek.

 

HOL TUDJA HASZNÁLNI A HUZATFOGÓT

Ez a speciális huzatfogó sokoldalúan használható. Bármelyik ajtón használhatja. Használhatja a bejárati ajtón, de természetesen a lakás többi ajtaján is. A méretek beállíthatók, hogy a tömítés tökéletesen illeszkedjen az ajtóhoz. A huzatfogó bármilyen padlón vagy szőnyegen könnyedén használható.

 

A HUZATFOGÓ HASZNÁLATÁNAK MÓDJA

A huzatfogó használata rendkívül egyszerű, és tényleg bárki el tudja készíteni. Először is mérje meg az ajtó méretét. Szükség szerint vágja le a tömítést. Ezután csúsztassa rá az ajtó aljára.


egyedi huzatfogo az ajto ala

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Ajtótömítés
 • Pénzt takarít meg a közüzemi számlákon
 • Levehető külső rész - mosható
 • Méretek: 84 cm (rövidebbre vágható)
 • Anyag: poliészter
 • Alkalmas ajtók és ablakok alá
 • a készlet erejéig szállítjuk a változatot

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: