Kiváló minőségű mágneses papír nyomtatóba mágnesek készítéséhez – ÖTÖS CSOMAG

Kód: DS99964706
Akció Tipp
8 230 Ft / db
Raktáron (>5 db)

  

A csomagolás 5 db mágneses papírt tartalmaz kedvezményes áron.

Ismerje meg ezt a minőségi mágneses papírt otthoni professzionális mágnes készítéshez minden formában és méretben.

Ez a speciális mágneses papír a legtöbb nyomtatóhoz, különösen lézernyomtatókhoz alkalmas. Gond nélkül használhatja otthonában és professzionális nyomtatójában egyaránt.

A papír elég erős, ugyanakkor könnyen vágható. Így bármilyen méretű és alakú mágnest létrehozhat. Csak válassza ki a motívumot, és nyomtassa ki a szokásos módon.

A legjobb minőségű anyagoknak és a szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően a nyomtatótól függően a lehető legjobb minőségű nyomtatás érhető el. A fényképek élesek, részletesek és tökéletes színekkel rendelkeznek majd.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha INGYENES SZÁLLÍTÁST szeretne, akkor itt van ez a kedvezményes 10 db-os csomag mágneses papír nagyszerű áron.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KÉSZÍTSE EL MÁGNESEIT OTTHONA KÉNYELMÉBEN

Szeretne egy mágnest ragasztani a családról, a nyaralási emlékekről vagy más emlékezetes pillanatról a hűtőszekrényére? Nem probléma. Ezekkel a speciális mágneses fotópapírokkal bárki készíthet mágnest az otthona kényelmében. Mindössze egy közönséges otthoni nyomtatóra van szüksége.

 

magneses papir

 

MINDEN FORMÁJÚ ÉS MÉRETŰ MÁGNESHEZ

A mágneses papír A4-es méretű, így a mágnesek igazán nagyok lehetnek. A mágneses papír klasszikus ollóval is könnyen vágható, így kényelmesen, gyorsan és egyszerűen készíthet bármilyen formájú és méretű mágnest.

 

TÖKÉLETES ÉS RÉSZLETES NYOMTATÁS

A speciális anyagok tökéletes és részletes nyomtatást tesznek lehetővé még otthoni nyomtatóval is. Mágnesei olyan profin fognak kinézni, mint egy fotóstúdióból.

 

HOL HASZNÁLHAT  MÁGNESES PAPÍRT

Ez a speciális mágneses papír alkalmas mágnesek, raktári polccímkék, ideiglenes táblák készítésére autókra, bejárati ajtókra, ideálisak kreatív gyermekprojektekhez, dekorációs, fotómágnesek és sok más mágnes készítéséhez. Elég erősek, és bármilyen fémfelületre tapadnak, mint a klasszikus, hagyományos mágnesek. Az anyag elég erős és rugalmas is egyben. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a papírt kiváló árú prémium termékké.

 

magneses papir a hutore

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS NYOMTATÁSI MINŐSÉG

Ezeket a speciális mágneses papírokat szabadalmaztatott gyártási technológiával készítik. A legjobb minőségű anyagok használatával együtt garantálják a tökéletes és részletes nyomtatást. A mágnesek igazán professzionálisan fognak kinézni.

 

BÁRMILYEN NYOMTATÓHOZ

A legtöbb mágneses papírt csak tintasugaras nyomtatókhoz tervezték. Ez a speciális papír az otthon leggyakrabban használt lézernyomtatókhoz is alkalmas. A papír vastagsága ideális bármely nyomtatóhoz. Ezért ez a papír szinte minden nyomtatóhoz alkalmas.

 


magnesgyarto papir

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A MÁGNESES PAPÍROKAT

Használati utasítás: Helyezze a mágneses papírt a nyomtató papírtálcájába úgy, hogy a kép a fehér oldalra kerüljön. Ha a nyomtató nem fogadja be a papírt, tegyen egy köteg sima papírt a tálcába a mágneses papír alá (úgy, hogy a mágneses papír feljebb legyen). Most csak válassza ki a képet a számítógépén, és nyomtassa ki. A papír tetszőleges számú részre vágható.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • A4-es papírméret (210 x 297 mm)
  • Vastagság 0,27 mm
  • Két réteg: a matt fehér a nyomtatáshoz, a másik mágneses.
  • A mágneses papírnak köszönhetően hűtőmágneseket készíthet a nyomtatóján
  • A nyomtatott kép minősége a nyomtató nyomtatási minőségétől függ

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: