Mágikus mikroszálas tisztító lábtörlő szőnyeg - fekete Tökéletes cipőtisztításhoz, de kutyák és macskák számára is

Kód: DS37070407
Akció Tipp
10 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A varázsszőnyeg hatékonyan és könnyen felfogja a szennyeződéseket, zsírt, vizet, felszívja a nedvességet, megvédi a padlót és a szőnyegeket a rendetlenségtől és a károsodástól. 

Egyedi mikroszálból készül, amely a hagyományos szőnyegeknél sokszor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik. Egyszerűen sétáljon át a szőnyegen, és az pillanatok alatt felfogja a nedvességet, a szennyeződéseket, az allergéneket, a port és egyéb szennyeződéseket. 

A szőnyeg kutyák és macskák számára is alkalmas, ugyanis pillanatok alatt megtisztítja a piszkos mancsokat. A varázsszőnyeget a lakásban, házban, főbejáratokhoz, oldalsó ajtókhoz, konyhákhoz, garázsbejáratokhoz, teraszhoz, kerthez, lakókocsi elé, egyszóval mindenhová kiteheti, ahol kosz van. 

Bekoszolás után egyszerűen mossa ki a szőnyeget a mosógépben, és akassza fel. Az ismételt mosás nem teszi tönkre a szőnyeget, éppen ellenkezőleg - erősíti a szívóhatást. 


 

Most akció: itt talál egy kedvezményes csomagot, amely két darab varázsszőnyeget tartalmaz és, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MÁGIKUS LÁBTÖRLŐ SZŐNYEG - A LEGJOBB MEGOLDÁS A SZENNYEZŐDÉSEK ÉS A SÁR FELFOGÁSÁRA 

A varázsszőnyeg rendkívül nedvszívó, és egyedülálló felületével felfogja a szennyeződéseket és a sarat, amint rálép. Ez a hihetetlen konstrukció, valamint a rendkívüli nedvszívó szálak gyorsabban felszívják a nedvességet, mint egy hagyományos lábtörlő szőnyeg. A szőnyeget a fürdőszobában is használhatja. Nem kell megtörölni a cipőjét, csak sétáljon át rajta. Kosz, víz, por, kavics, sár, hó, eső, fű, mindezek azonnal eltűnnek ezzel a varázsszőnyeggel. A padló tiszta és száraz marad.

 

magikus labtorlo szonyeg

 

  • Kültéri és beltéri használatra alkalmas
  • Nagy mennyiségű folyadékot szív fel
  • Jó tisztítási hatékonyság
  • Időtlen és stílusos design - a pöttyös mintázatnak köszönhetően a szennyeződések észrevehetetlenek
  • Megakadályozza a szőnyeg elcsúszását
  • Lapos élek a biztonságos járás érdekében
  • UV színvédelem és hosszú élettartam
  • Bármilyen padlóra alkalmas
  • Könnyen tisztítható és gyorsan szárad

 

NÉLKÜLÖZHETETLEN SEGÍTŐ TÉLEN ÉS AZ ESŐS NAPOKON 

Bizonyára ismeri a padlón lévő nedves víztócsákat, különösen a téli hónapokban vagy esős napokon, amelyeket újra és újra fel kell mosni. Ilyenkor ez a szőnyeg megfizethetetlen segítség. Szabaduljon meg a bosszantó felmosástól, és élvezze a mindig tiszta padlót. 

 

A KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA IS 

A csodaszőnyeg az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megtisztítsa kedvence nedves és piszkos mancsait. A szőnyeg hatékonyan távolítja el a nedvességet és a szennyeződéseket a mancsokból. 

 

mikroszalas labtorlo szonyeg

 

A KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA IS 

A csodaszőnyeg az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megtisztítsa kedvence nedves és piszkos mancsait. A szőnyeg hatékonyan távolítja el a nedvességet és a szennyeződéseket a mancsokból. 

 

ALACSONY SZÁL MAGASSÁG 

A szőnyeg rövidszálú, ezért lehetővé teszi az ajtónál történő elhelyezést, ahol a magasabb profilú szőnyegek megakadályoznák az ajtó kinyílását. 

 

A SZŐNYEG KÖNNYŰ TISZTÍTÁSA 

Könnyen mosható a mosógépben, és felakasztható a szárítóra. Ezután többször, újra és körös-körbe használhatja. A legjobb minőségű anyagok garantálják a szőnyeg hosszú élettartamát. 

 
magikus labtorlo szonyeg kutyaknak es macskaknak is

 

VÁSÁRLÓK ÁLTAL ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG

Ezeket a speciális szőnyegeket kifejezetten 5 csillagos szállodák, nagy bevásárlóközpontok, valamint nagy bankok és kereskedelmi épületek számára tervezték. Bizonyított hatékonyságuk miatt gyártják és forgalmazzák őket általános háztartási használatra is, ahol óriási népszerűségnek örvendenek. 

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Az alján lévő speciális gumiszegély tartja a szőnyeget a helyén, megakadályozva a csúszás- és botlásveszélyt. 

 

A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN

Az első használat előtt áztassa be a szőnyeget hideg vízbe, és hagyja teljesen megszáradni. Az ismételt mosás és szárítás növeli a szívóhatást. Mosáskor ne használjon lágyítószert - elegendő a sima víz. Természetes módon szárítson - kerülje a radiátoron való szárítást. A túl sok közvetlen hő károsíthatja a hátoldalon lévő gumirészt. 

A szőnyeg méretei: 46x62 cm


 


 

A MI TIPPÜNK

 

AZ AJTÓK TÖKÉLETES VÉDELME A HUZAT ELLEN

 

huzatfogó - kétoldalas huzat elleni védelem az ajtó alá

 

Az egyedülálló huzatfogó tökéletes szigetelést biztosít a huzat, a hőszivárgás, a rovarok, a zaj vagy a szagok ellen. Ez a tökéletes megoldás, amely segít Önnek az otthona szigetelésében minden évszakban.

 

 

ÖNTAPADÓS CSÚSZÁSGÁTLÓ SAROK SZŐNYEG ALÁ

öntapadós csúszásgátló sarok szőnyeg alá

Mondjon búcsút a csúszós szőnyegeknek, és növelje a biztonságot otthonában. A csúszásgátló szőnyeg sarkokat egyedülálló és hatékony megoldását kínálnak. Mostantól nem kell aggódnia, hogy megbotlik vagy megcsúszik a szőnyegen.

 

 

FÜRDŐSZOBAI CSÚSZÁSGÁTLÓ SZŐNYEG

 

fürdőszobai csúszásgátló szőnyeg

 

Kerülje el a veszélyes sérüléseket, és növelje otthona biztonságát. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk Önnek - csúszásgátló szőnyeg a zuhanyzóba és fürdőkádba. Mostantól nem kell attól tartania, hogy elcsúszik és megsérül.

 

 

KIVÁLÓ MEMÓRIA SZŐNYEG A FÜRDŐSZOBÁBA

 

szőnyeg memóriahabbal

 

Próbálja ki ezt az egyedi fürdőszobaszőnyegetés akadályozza meg a fürdőszobában történő baleseteket vagy elcsúszásokat.

 

 

CSÚSZÁSGÁTLÓ VILÁGÍTÓ SZALAG LÉPCSŐHÖZ

 

csúszásgátló világító szalag lépcsőhöz

 

Csúszós a padlója? Szeretné elkerülni a veszélyes leesést a lépcsőn? Ez az egyedülálló csúszásgátló szalag segít ebben. Csúszós felületen is megadja a szükséges támaszt és stabilitást.

 

 

SPECIÁLIS AJTÓBEHÚZÓ

 

ajtóbehúzó

 

Próbálja ki a speciális ajtóbehúzót, és soha többé nem lesz gondja a nyitott ajtókkal. Ezzel az egyedi ajtócsukóval kényelmesen magától becsukódik.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: