Mikroszálas szemüvegtisztító – 5 darab

Kód: DE54439590
Akció Tipp
6 640 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 5 darab mikroszálas szemüvegtisztítót tartalmaz.

Egyedi mikroszálas szemüvegtisztító a dioptriás szemüvegek, és napszemüvegek tökéletes, egyszerű, gyors és professzionális tisztításához. Tisztítsa meg a lencséket egy mozdulattal mindkét oldalról.

A speciális mikroszálas párnáknak köszönhetően tökéletesen megtisztít minden üveget karcolás nélkül. A tisztító könnyű és hordozható, így bárhová magával viheti. A minőségi anyagok hosszú élettartamot biztosítanak a sok tisztításhoz.

A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően pillanatok alatt hatékonyan megtisztíthatja szemüvegét. Az egyedülálló mikroszálak különleges, a hagyományos kendőknél, és egyéb tisztítószereknél, sokszorosan nagyobb nedvszívó képességgel rendelkeznek. A tökéletesen tiszta szemüveg megakadályozza a lencsék bepárásodását és biztosítja a jó látást. Bárki, aki dioptriás vagy napszemüveget visel, igazán szeretni fogja ezt a szemüvegtisztítót.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely 10 db mikroszálas szemüvegtisztítót tartalmaz, és amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI SZEMÜVEGTISZTÍTÓ A TÖKÉLETES TISZTASÁGÉRT

Ezt a puha mikroszálas, párnákkal ellátott, praktikus tisztítószert úgy tervezték, hogy eltávolítsa a port, zsírt, szennyeződéseket, és foltokat a szemüveglencsékről. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően egyszerre mindkét oldalról tisztíthatja az üveget. Alkalmazkodik bármilyen szemüveghez, dioptriás, bifokális és napszemüveghez.

 

DIOPTRIÁS ÉS NAPSZEMÜVEGHEZ

A speciális mikroszálas tisztítónak köszönhetően, amely nagyon kíméletes a szemüveghez, ugyanakkor kíméletlen a zsírral, szennyeződéssel, foltokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben, ez a tisztító dioptriás és napszemüvegek tisztítására egyaránt alkalmas. Nem kell aggódnia amiatt, hogy drága szemüvege valahogyan megsérül.

 

MEGAKADÁLYOZZA A SZEMÜVEG BEPÁRÁSODÁSÁT

Ön is utálja, ha bepárásodik a szemüvege? Nem lát a szemüvegén keresztül vezetés, vagy más fontos tevékenységek közben? A lencsék tökéletes tisztításának köszönhetően a szemüveg sokkal kevésbé párásodik, mint a hagyományos tisztításnál.

 

mikroszalas szemuvegtisztito dioptrias szemuvegre

 

NEM KELL AGGÓDNIA A KARCOS SZEMÜVEG MIATT

A speciális mikroszálak hatékonyan tisztítják szemüvegét, miközben védik a karcolásoktól. A tisztító endkívül kíméletes az üveghez, de kíméletlenül bánik a szennyeződésekkel.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A funkcionalitást, és tartósságot biztosító minőségi anyagoknak köszönhetően a tisztító sok tisztításon át fogja szolgálni Önt. A szemüvegtisztító kompakt és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti, az autójában, a táskájában vagy akár kulcstartóként is hordhatja. Az egyedülálló mikroszálak különleges, a hagyományos kendőknél, és egyéb tisztítószereknél sokszor nagyobb nedvszívó képességgel rendelkeznek.

 

PROFESSZIONÁLIS SZEMÜVEGTISZTÍTÁS AZ ÁR TÖREDÉKÉÉRT

Kényeztesse magát a professzionális szemüvegtisztítással otthon is, és spóroljon a drága ultrahangos tisztítószereken, és tisztítóoldatokon. Ennek a tisztítószernek köszönhetően a lencsék mindig tökéletesen tiszták lesznek.

 

mikroszalas szemuvegtisztito a telefonkepernyo tisztitasara  

AKÁR MOBILTELEFONHOZ IS

A tisztítóval a mobiltelefonját is megtisztíthatja. A legtöbb telefon kijelzője könnyen megkarcolódik, és a telefont nehéz jól megtisztítani. Ezzel a tisztítószerrel ezt könnyedén megteheti. Telefonja pillanatok alatt tiszta, foltoktól, zsírtól és karcolásoktól mentes lesz.


 

A MI TIPPÜNK

Olyan speciálisan tervezett szemüveget ajánlunk, amelyet éjszakai vezetéshez, ködben történő autóvezetéshez terveztek, de bármilyen időjárási körülmények között használhatja.

 

szemuveg soforoknek vezeteshez

 

Ismerje meg az egyedi perforált szemüveget, amely segíthet a szemfájdalom és a fáradtság, valamint a rövidlátás, a távollátás, az asztigmatizmus, és más szemhibák esetén.

 

perforalt latasjavito szemuveg

 

Nehezen alszik el, zavarja az utcai lámpa fénye, napközben is aludnia kell? Próbálja ki ezt az alvómaszkot, amely tökéletesen megvédi szemét a fénytől.

alvomaszk


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: