Látásjavító szemüveg - perforált szemtréner

Kód: DS20007129
Akció Tipp
5 340 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezeket az egyedi perforált szemüvegeket, amelyek segíthetnek a szemfájdalmak és -fáradtság, valamint a rövidlátás, távollátás, asztigmatizmus és egyéb szemhibák esetén.

A perforált szemüveg lehetővé teszi, hogy minden távolságra tisztán láthasson, akár rövid, közepes vagy nagy távolságra kell fókuszálnia. Ugyanakkor edzést biztosítanak a szemizmoknak, amelyeket a napi tevékenységek során végezhet.

A speciálisan kialakított lyukak kis mozdulatokra kényszerítik a szemet, ami fokozatosan erősíti a szemet. Ez javíthatja a látást, megszüntetheti a fáradtságot és a szemfájdalmat. Ugyanakkor javítják az élességet és a képérzékelést.

A szemüveg viselése közben ugyan olyan élesen fog látni, mint a dioptriás szemüveg esetében. Rendszeres és hosszú távú használatával javíthatja látását.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes dupla csomag szemüveget a számítógéphez, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Itt talál egy kedvezményes dupla csomag szemüveget a sofőrök számára, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Szemüvegének tökéletes tisztításához kínáljuk ezt a hatékony szemüvegtisztítót

Tárolja szemüvegét biztonságosan az autóban karcolásveszély nélkül ezzel az autós szemüvegtartóval

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KINEK ALKALMAS A PERFORÁLT SZEMÜVEG

Ezeket a perforált szemüvegeket szemhibák kezelésére használják. Speciális szemüvegek, amelyek edzik a szemizmokat, enyhítik a fáradt, megterhelt szemet és alkalmasak olyan szembetegségekre, mint pl.

  • rövidlátás,
  • távollátás,
  • ambliópia,
  • asztigmatizmus,
  • öregedés miatt károsodott látás
  • fejfájás a szem megerőltetése miatt,
  • látásromlás elleni megelőzés

 

egyedi perforalt szemtrener

 

HOGYAN MŰKÖDIK A PERFORÁLT SZEMÜVEG

A perforált szemüveg három alapvető hatás alapján működnek.

  1. Az egyes lyukakon átnézve kis mozdulatokra kényszeríti a szemet. Ezért a szemizmok folyamatosan dolgoznak, amitől fokozatosan megerősödnek, ami javítja a látást és megszűnik a szemfáradtság és a szemfájdalom.
  2. A lyukak mindegyike a fény sugarainak csak nagyon szűk spektrumát engedi át a szembe, ami csökkenti a retinán lévő szórógyűrűt és növeli a mélységélességet. Az eredmény élesebb kép.
  3. Javítja az agy azon képességét, amely értékeli a szem által látott képet.

Ennek a kombinációnak köszönhetően edzi a szemét, ugyanakkor segít élesebben és jobban látni anélkül, hogy dioptriás szemüveget kellene viselnie.

 

TÁVOL- ÉS RÖVIDLÁTÁSNÁL NYÚJT SEGÍTSÉGET

A perforált szemüveg távolról és közelről nézve támogatja a helyes és egyenletes fókuszálást, és így segít meglátni az éles tárgyakat különböző távolságokból.

Ha rövidlátásban szenved, akkor különösen ajánlott a szemüveg használata olyan tevékenység közben, amikor közelről kell néznie valamit. Például olvasáskor, számítógéppel végzett munkánál, stb. Távollátás esetén viszont távfigyelésre használja. A megfelelő viselet hozzájárulhat a szemhibák teljes eltűnéséhez vagy jelentős javulást okozhat.

 latasjavito perforalt szemtrener

 

SZEMFÁRADTSÁG, ÉGÉS, FÁJDALOM?

Fáradtság, égő szem és szárazság érzése gyakran jelentkezik a hosszú távú számítógép-használat és televíziózás során. Ezeket az érzéseket gyakran szem- és fejfájás kíséri. A perforált szemüveg segíthet elkerülni ezeket a nehézségeket. A szemüveg számítógéppel való munkára és tévézésre is alkalmas.

 

NAPSZEMÜVEGNEK IS JÓ

A speciális lyukaknak köszönhetően kevesebb fény éri a szemet, és így kevesebb UV sugárzás. Ennek köszönhetően a szemüveg segíthet megvédeni a szemet, amikor a napon tartózkodik. Nagy előnye, hogy a napsugárzás spektruma nem torzul, mint a hagyományos napszemüvegeknél. Nem ajánlott közvetlenül a napba nézni.

 

MIKORRA VÁRHATÓK EREDMÉNYEKET?

A perforált szemüvegeket elsősorban arra tervezték, hogy hozzájáruljanak a szemhibák és-betegségek megelőzéséhez és meggátolják azok továbbfejlődését. Rendszeres testmozgással a látása javulhat. Az eredmények eltérőek lehetnek, mert minden személy máshogy reagál. A jelentős előrelépés érdekében javasoljuk, hogy legalább három hónapig viselje napi 2-3 órát.

 perforalt szemuveg

 

HOGYAN HASZNÁLJUK A SZEMÜVEGET?

Először viselje a szemüveget néhány percig, és fokozatosan növelje a szemüveghordás hosszát napi 2-3 órára. Lehet, hogy eleinte kényelmetlen lesz viselése, mert a szemének meg kell szoknia. A szemüveg TV-nézés, jó fényviszonyok melletti olvasás, írás, számítógépezés vagy séta közben is viselhető. Ne viselje azonban vezetés közben vagy bármilyen más figyelmet igénylő tevékenység közben. Tegyen valamit az egészségedért.

Csomag méretei: 16 x 6,5 x 4 cm


 

A MI TIPPÜNK

 

 

EGYEDI NAPELLENZŐ AZ ÉJSZAKAI LÁTÁSÉRT ÉS A NAPPALI VEZETÉSÉRT A JÁRMŰVEZETŐK SZÁMÁRA

 

autós napellenző és fényszűrő – éjszakai és nappali látássegítő

 

A speciális, a vezetők számára éjjel és nappal is használható autós napellenző tökéletesen tiszta, éles és kontrasztos látást biztosít az úton, ami hozzájárul a jobb koncentrációhoz és tájékozódáshoz.

 

 

MIKROSZÁLAS AUTÓÜVEG TISZTÍTÓ PÁRÁSODÁS ELLEN

 

mikroszálas autóüveg tisztító párásodás ellen

 

Egyedülálló mikroszálas autóablak tisztító levehető fogantyúval az ablakok tökéletes, egyszerű, gyors és professzionális tisztításához. A speciális mikroszálas kendőnek köszönhetően segít megelőzni az autó ablakainak bepárásodását.

 

 

PRAKTIKUS AUTÓS REDŐNY

 

autós redőny

 

Ismerje meg a minőségi autórolót, amely tökéletesen véd a napfénytől és a hőtől. A legmagasabb minőségű anyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően úgy tervezték, hogy tökéletesen védjen a napfénytől és a hőtől.

 

 

EGYEDI SZEMÜVEGTISZTÍTÓ A TÖKÉLETES TISZTASÁGÉRT

 

mikroszálas szemüvegtisztító

 

Egyedi mikroszálas szemüvegtisztító a dioptriás szemüvegek, és napszemüvegek tökéletes, egyszerű, gyors és professzionális tisztításához. Tisztítsa meg a lencséket egy mozdulattal mindkét oldalról.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: