Szappanadagolók

SZAPPANADAGOLÓK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A szappanadagolók minden fürdőszoba vagy konyha fontos részét képezik. Nemcsak a szappan adagolásának kényelmes módját biztosítják, hanem segítenek a tisztaság és a higiénia fenntartásában is. Akár otthonába, akár vállalkozásába keres szappanadagolót, sokféle típus, stílus és méret közül választhat.

Webáruházunkban az Ön igényeinek megfelelő szappanadagolók széles választékát kínáljuk. Szappanadagolóink számos anyagból, többek között rozsdamentes acélból, műanyagból és üvegből készülnek, és számos formában és méretben kaphatók. Akár falra szerelhető, akár szabadon álló szappanadagolóra van szüksége, nálunk megtalálhatja a megfelelő lehetőségeket.


 

Legnépszerűbb termékek

pol pl Dozownik do mydla w plynie automatyczny plyn 2382 6
Elektromos szappanadagoló
Raktáron (>5 db)
DS43108061
 
9 910 Ft
összesen 1 termék
pol pl Dozownik do mydla w plynie automatyczny plyn 2382 6
Elektromos szappanadagoló
Raktáron (>5 db)
9 910 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedi, érintés nélküli szappanadagolót, amely a lehető leghigiénikusabbá, kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a kézmosást. Érzékeny érzékelőjének...

DS43108061

Az egyik legnépszerűbb szappanadagolónk az érintés nélküli automata szappanadagoló. Ez a fajta adagoló ideális vállalkozások, kórházak és más nagy forgalmú területek számára, ahol a higiénia rendkívül fontos. Érintésmentes működésének köszönhetően segít csökkenteni a baktériumok és baktériumok terjedését. Érintés nélküli automata szappanadagolóink többféle méretben és stílusban kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön egyedi igényeinek.

Ha hagyományosabb szappanadagolót keres otthonába, rengeteg lehetőségünk van az Ön számára. Asztali szappanadagolóink többféle stílusban és színben kaphatók, hogy bármilyen dekorációhoz illeszkedjenek. Könnyen használhatóak és újratölthetőek, sőt, némelyikük beépített érzékelővel is rendelkezik, hogy megakadályozza a túlhasználatot és a pazarlást.