Fürdőkádfogantyúk

MODERNIZÁLJA FÜRDŐSZOBÁJÁT

Ha modernizálni szeretné fürdőszobáját, egy területet nem szabad figyelmen kívül hagynia - a fürdőkádat. Egy új kapaszkodókészlet teljesen megváltoztathatja a fürdő megjelenését, és egy csapásra stílust és funkcionalitást adhat neki. Akár az egész fürdőszobát újítja fel, akár csak a kádjának szeretne új külsőt adni, az új fogantyúk nagy változást hozhatnak.

Üzletünkben a kádfogantyúk széles választékát kínáljuk, így biztosan talál olyat, ami megfelel az Ön igényeinek és stíluspreferenciáinak. Minden ízlésnek van választási lehetőségünk, az elegáns és moderntől a klasszikus és hagyományosig. Ezenkívül fogantyúink különböző anyagokból, többek között krómból, sárgarézből és nikkelből készülnek, így megtalálhatja a meglévő berendezési tárgyaihoz és szerelvényeihez illő fogantyút.


 

Legnépszerűbb termékek

fogantyu a kadba
Biztonsági kapaszkodó a fürdőszobába
Raktáron (>5 db)
DS20244925
 
8 595 Ft
összesen 2 termék
biztonsagi kapaszkodo a zuhanyzoba
INGYENESINGYENES
16 300 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedi fogantyút a fürdőszobába, WC-be és zuhanyzóba, amely megadja a szükséges támogatást. A rendkívül erős tapadókorongoknak köszönhetően tökéletesen a...

DA20244925
fogantyu a kadba
8 595 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedi fogantyút a fürdőszobába, WC-be és zuhanyzóba, amely megadja a szükséges támogatást. A rendkívül erős tapadókorongoknak köszönhetően tökéletesen a...

DS20244925

Van néhány dolog, amit szem előtt kell tartania, amikor új kapaszkodókat választ a kádjához. Először is vegye figyelembe a kád méretét és alakját. Olyan fogantyúkat szeretne, amelyek kényelmesen illeszkednek a kezébe, és könnyen használhatóak, ezért vásárlás előtt mindenképpen mérje le a kádját. Az új fogantyúk kivitelét is fontolja meg - olyat szeretne, ami illik a többi berendezési tárgyához, vagy inkább vegyesen szeretné használni, hogy egy eklektikusabb megjelenést kapjon?

Egy másik tényező, amelyet figyelembe kell vennie, az új fogantyúk tartóssága. A fürdőszobák nedvesek és párásak lehetnek, ami miatt egyes anyagok idővel rozsdásodhatnak vagy korrodálódhatnak. Keresse a tartós anyagokból készült fogantyúkat, amelyek ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. Végül gondoljon a fürdőszoba általános stílusára. Szeretné, ha a fogantyúk a figyelem középpontjában lennének, vagy inkább valami visszafogottabbat szeretne? Bármi is legyen az Ön preferenciája, nálunk megtalálhatja a megfelelő fogantyúkat.