DUPLA CSOMAG - Biztonsági kapaszkodó a fürdőszobába

Kód: DA20244925
16 300 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Ismerje meg ezt az egyedi fogantyút a fürdőszobába, WC-be és zuhanyzóba, amely megadja a szükséges támogatást. A rendkívül erős tapadókorongoknak köszönhetően tökéletesen a helyén marad.

A telepítéshez nincs szükség fúrásra vagy ragasztásra. Csak tisztítsa meg a felületet, és használja a tapadókorongokat a fogantyú felszereléséhez. Ideális eszköz időseknek, terhes nőknek, sérülések után vagy mozgáskorlátozott embereknek, gyermekeknek, valamint a zuhanyozás vagy fürdés fokozott biztonságához.

A különleges kialakítás a biztonságra és a könnyű kezelhetőségre helyezi a hangsúlyt. A maximálisan szilárd markolat csúszásgátló kialakítással biztosítja a szükséges stabilitást és tartást. A legjobb minőségű anyagok garantálják a termék funkcionalitását és hosszú élettartamát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 EGYEDI FOGANTYÚ WC-BE ÉS ZUHANYBA

Megbízható fogantyút keres szerettei jobb és biztonságosabb mozgásához a WC-ben vagy a zuhany alatt? Növelje biztonságukat mindennapi tevékenységeik során. Ez az egyedi fogantyú segít benne. Nagyon erős tapadókorongokkal van felszerelve, amelyek nagy terhelésnek is ellenállnak.

 fogantyu a kadba

 

IDŐSEK ÉS MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK SZÁMÁRA

Ez az univerzális fogantyú nagyszerű segítőtárs időseknek, mozgáskorlátozottaknak, gyerekeknek, terhes nőknek, balesetek után, nehezen elérhető helyeken és a nagyobb biztonság érdekében. Tapadókorongokkal könnyen rögzíthető, nincs szükség fúrásra vagy szerelési anyagra. Így tényleg mindenki kényelmesen telepítheti.

 

ERŐS ÉS BIZTONSÁGOS TAPADÓKORONGOK

A speciális csúszásgátló tapadókorongok erős tapadásúak, ami biztosítja a fogantyú tökéletes tapadását a felülethez. Ennek eredményeként megfelelnek a legmagasabb kritériumoknak. A fogantyú így könnyen hordozható, kompakt és könnyen felszerelhető, kevesebb mint 5 másodperc alatt.

 kapaszkodo a zuhanyba

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA

Ezt az univerzális fogantyút bárhol használhatja otthonában. Használhatja a WC-ben, fürdőszobában, konyhában és máshol. Bármilyen magasságba felszerelheti, és szükség esetén az igényeinek megfelelően állíthatja be. Bármilyen szilárd és sima felületre rögzíthető, például csempére, járólapra, üvegre vagy fémre.

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

Ennek a fogantyúnak a rögzítéséhez nincs szükség fúrásra vagy ragasztásra. A rendkívül hatékony tapadókorongok tökéletesen tapadnak bármilyen csempére. A felszereléshez alaposan tisztítsa meg a felületet. A csappantyú egyszerű megnyomásával a tapadókorong visszahúzódik, és a helyén tartja a fogantyút. A csappantyú megemelésével kioldja a tapadókorongot, majd lazítsa fel a fogantyút a tapadókorongon lévő fogantyú megemelésével.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK ÉS MODERN KIALAKÍTÁS

Ennek a fogantyúnak a gyártása során a legjobb minőségű anyagokat és speciális gyártási technológiát használtak a maximális funkcionalitás és a termék élettartama érdekében. Ennek köszönhetően a fogantyú rendkívül erős és stabil. A modern és stílusos kialakításnak köszönhetően a fogantyú minden otthonba illeszkedik.

 
professzionalis kapaszkodo a furdoszobaba

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Fogantyú hossza: 30 cm
  • *A termék színét raktárkészletünk alapján küldjük.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: