DUPLA CSOMAG - Minőségi újratölthető Nespresso kapszulák

Kód: DS99964748
7 890 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 10 db újratölthető Nespresso kapszulát tartalmaz.

Fedezze fel ezeket az egyedülálló, Nespresso kávéfőzőkhöz való újratölthető kapszulákat, amelyekkel a legfinomabb, ízgazdag és krémes kávét készítheti el. A kapszulákat kényelmesen töltheti és használhatja klasszikus kapszulaként.

Tökéletesen takarítja meg a pénzét, mert többször is újratöltheti őket. Ugyanakkor ez a megoldás rendkívül környezetbarát. Az újratölthető kapszulákkal különböző kávéfajtákat próbálhat ki, egyedi keveréket készíthet az ízlésének megfelelően.

Használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes. A legjobb minőségű anyagok garantálják a kapszulák működőképességét és tartósságát.


 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYSZERŰ ÚJRATÖLTHETŐ KAPSZULÁK

Speciális újratölthető kapszulák a Nespresso kávéfőzőkhöz a legjobb kávé elkészítéséhez. Különleges kialakításuknak köszönhetően könnyű használat jellemzi őket. A kapszulán keresztül könnyen átfolyó víznek köszönhetően gazdag crema-tartalmú kávét készíthet. Ezekkel a kapszulákkal a kávéja tökéletesen finom és ízletes lesz.


nespresso toltheto kapszulak

 

PÉNZT TAKARÍT MEG

Ez az egyedülálló, újratölthető kapszulákból álló készlet drasztikusan sok pénzt takarít meg. Nincs többé túlárazott eldobható kapszula. Ezeket a kapszulákat újra és újra feltöltheti. Az 1 adag kávé elkészítésének ára jelentősen csökken. Ezzel a készlettel rengeteg pénzt takaríthat meg.

 

KEVERJE ÖSSZE A SAJÁT EGYEDI ÍZÉT

Ezekkel a nagyszerű újratölthető kapszulákkal bármilyen ízt játékosan összekeverhet. Kombináljon különböző kávékat, és hozzon létre egy egyedi, ízlésének megfelelő ízvilágot. Próbáljon ki különböző mennyiségű kávét a kapszulában, hogy elkészítse kedvenc ízét.

 

ECO-FRIENDLY

A kapszulás kávégépek egy hónapos működése során rengeteg hulladék keletkezik. Ha Ön is törődik bolygónkkal, akkor ezek az ökokapszulák Önnek valók. A NESPRESSO kávégépen elkészített kávé tökéletes ízét élvezheti, miközben a természetet is kíméli.


nespresso kavekapszulak

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kapszulák használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Egyszerűen nyissa ki őket, használja a mérőkanalat az Ön által preferált kávéfajtától függően, hogy beletegye a kívánt mennyiségű kávét, nyomja össze, zárja le, és máris készen áll a használatra. Egy pillanat alatt megtisztíthatja őket, és máris készen állnak a következő használatra.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A kapszulák gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel, garantálva a kapszulák funkcionalitását és tartósságát. Újra és újra használhatja őket a legjobb kávé elkészítéséhez.

 minosegi nespresso toltheto kapszulak

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • 5 X újratölthető Nespresso kapszula
 • Tisztítókefe
 • Mérőkanál
 • Anyag: műanyag, rozsdamentes acél
 • Újrafelhasználható termék
 • Kompatibilis a Nespresso kávéfőzőkkel
 • Kapszulánkénti kapacitás: 8 gramm
 • Könnyen tisztítható
 • Magasság: 2,5 cm
 • Szélesség: 3,6 cm
 • Szín: fekete

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: