Citrusprések

A TÖKÉLETES KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK

Ha kiváló minőségű citrusprést keres, tekintse meg citrusprés kínálatunkat. Kínálatunkban olyan csúcsmodelleket talál, amelyeket úgy terveztünk, hogy minden eddiginél egyszerűbbé és hatékonyabbá tegyék a citrusfélék levesezését.

Akár profi séf, akár otthoni szakács, citruspréseink tökéletes kiegészítői konyhájának. A kiváló minőségű anyagokból készült és hosszú élettartamra tervezett prések tartósak, könnyen kezelhetők és minimális erőfeszítéssel finom, friss gyümölcslevet készítenek.


 

Legnépszerűbb termékek

egyedi kézi citrusprés
Egyedi kézi citrusprés
Raktáron (>5 db)
DS90204982
 
10 820 Ft
gyumolcspres
 
39 280 Ft
összesen 2 termék
egyedi kézi citrusprés
Egyedi kézi citrusprés
Raktáron (>5 db)
10 820 Ft

Fedezze fel ezt az egyedülálló kézi citrusprést, amellyel pillanatok alatt, gyorsan, kényelmesen és hatékonyan készíthet egészséges gyümölcsleveket. Mindent megtehet ezzel a...

DS90204982
gyumolcspres
39 280 Ft

  Ismerje meg ezt az egyedülálló kézi citrusprést, amellyel pillanatok alatt, gyorsan, kényelmesen és hatékonyan készíthet egyedülállóan egészséges gyümölcsleveket. Mindent...

DS63810337

Préseink többféle méretben és kivitelben állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, a kézi modellektől kezdve a citrom és lime facsarására ideális kézi modellekig, egészen a nagyobb asztali présekig, amelyek nagyobb gyümölcsök, például narancs és grapefruit préseléséhez is alkalmasak.

A praktikus előnyök mellett présgépeink stílusosak és vonzóak, így bármelyik konyha nagyszerű kiegészítői lehetnek. Ha tehát egy kiváló minőségű citrusprést keres, amellyel a legtöbbet hozhatja ki a gyümölcsökből, nézze meg kínálatunkat még ma!