Konyhai hőmérők

ALAPVETŐ KONYHAI ESZKÖZÖK

Ha pontos és megbízható hőmérsékletmérésre vágyik főzés és sütés közben, a konyhai hőmérő elengedhetetlen eszköz. Webáruházunkban konyhai hőmérők széles választékát kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően.

Választékunkban olyan digitális hőmérők találhatók, amelyek gyors és pontos hőmérsékletmérést biztosítanak húsok, folyadékok és egyéb élelmiszerek esetében. Sok hőmérőnk programozható beállításokkal és figyelmeztetésekkel is rendelkezik, így minden alkalommal tökéletes hőmérsékleten készítheti el az ételeket.


 

Legnépszerűbb termékek

speciális konyhai hőmérő
 
6 180 Ft
összesen 1 termék
speciális konyhai hőmérő
6 180 Ft

Próbáljon ki egy speciális tűhőmérőt a húshoz, amivel így jobban ellenőrizheti a sütést. Pillanatok alatt megtudja az ételek, italok, szószok, olajok és még a levegő...

DS25129764

A digitális hőmérők mellett analóg hőmérőket is kínálunk, amelyek ideálisak a lassú főzéshez és a füstöléshez. Ezek a hőmérők nagy, könnyen leolvasható tárcsákkal rendelkeznek, és hosszabb időn keresztül is ellenőrizhető velük a hőmérséklet.

Kínálunk továbbá speciális hőmérőket édességkészítéshez és mélysütéshez, valamint sütőhőmérőket a sütőben történő pontos hőmérséklet-ellenőrzéshez.

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű konyhai hőmérőket kínálunk versenyképes áron. Minden termékünk tartós anyagokból készül, és az Ön nyugalma érdekében gyártói garanciát vállalunk rá.