DUPLA CSOMAG - Stílusos fiókvédő alátét

Kód: DA81534851
9 900 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 2 darab fiókvédő alátétet tartalmaz kedvezményes áron.

A fiókvédő alátét kiváló megoldás a fiókok rendezésére a konyhában, hálószobában, fürdőszobában, irodában stb. A fiókjai igazán tiszták és rendezettek lesznek.

Az alátét a szekrények, fiókok, polcok és állványok védelmére szolgál. Egyszerűen ragassza fel kétoldalas ragasztószalaggal. A fiókbetét mérete 150 x 50 cm. Így a polcok vagy fiókok méreteinek és igényeinek megfelelően vágható.

Könnyen mosható, és véd a sérülések vagy foltok ellen. 

A legjobb minőségű anyagoknak és a különleges kialakításnak köszönhetően hosszú éveken át szolgálja Önt. Tartson rendet a fiókjaiban. Nagyszerű háztartási segítő, amely megvédi a fiókot, és biztosítja, hogy a dolgok ne mozduljanak el benne.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy akciós csomagot, amely 5 db csúszásmentes fiókvédő alátétet tartalmaz INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FIÓKBETÉT

Minden egyes alkalommal, amikor kinyit egy fiókot, a dolgai szétszóródnak és a fiók karcolódik? Ez a fiókbetét segít ebben, tökéletesen védi a fiókot, és jól tartja rajta a dolgokat.

Egyszerű és praktikus megoldás a dolgok rendezett tárolásához a fiókokban. Ez az alátét minden otthonban sokoldalúan használható.


fiokvedo alatet

 

BÁRHOL HASZNÁLHATJA

Az alátétet használhatja a fehérnemű fiókban, zoknikra, konyhai fiókokban, irodai íróasztalán, de a kozmetikai fiókban és más apró holmis fiókban is.

Könnyen mosható és véd a sérülések vagy foltok ellen. 

 

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ

A fiókbetét nagy előnye, hogy bármikor lehúzhatja, és szükség esetén egy másik, tetszés szerinti fiókba újra használhatja.

 

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Az alátét felszerelése nagyon egyszerű, és bárki elvégezheti. A fiókbetét mérete 150 x 50 cm. Így a polcok vagy fiókok méreteinek és igényeinek megfelelően vágható. Egyszerűen ragassza fel kétoldalas ragasztószalaggal (nem tartozék). A dolgai átláthatóak lesznek.


izleses fiokvedo alatet

 

EGYEDI DESIGN ÉS PRÉMIUM ANYAGOK

Az alátét speciális kialakítása biztosítja, hogy a dolgok jól tapadjanak rajta. A legjobb minőségű anyagokkal és prémium kialakítással minden fiókba illik.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Méretek: 150 x 50 cm
  • Anyag: PE + PU
  • Szekrénybe, fiókokba, polcokra vagy állványokra való alátét
  • Méretre vágható
  • Víz- és olajálló
  • Védelem a fiókok sérülése vagy szennyeződése ellen
  • Könnyen mosható

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: