Fürdőszobai csúszásgátló szőnyeg - DUPLA CSOMAG

Kód: DS99964687
Akció Tipp
8 150 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Kerülje el a veszélyes sérüléseket, és növelje otthona biztonságát. Egyedülálló és hatékony megoldást kínálunk Önnek - csúszásgátló szőnyeg a zuhanyzóba és fürdőkádba. Mostantól nem kell attól tartania, hogy elcsúszik és megsérül.

Speciális csúszásgátló gumijának és egyedi kialakításának köszönhetően tökéletesen a helyén marad és még szappanos vízben is megakadályozza az elcsúszást.

Alulról speciális tapadókorongokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőkádhoz és így a szőnyeg meg sem mozdul. Nagy előnye, hogy nem tartja vissza a vizet és rendesen el tud folyni. Ennek eredményeként nem képződik alatta baktérium vagy penész.

A csúszásgátló szőnyeg alkalmas fürdéshez, zuhanyozáshoz, de zuhanyozás előtt is. Ennek köszönhetően biztonságosan mozoghat, és nem kell tartania a balesetektől. Gyönyörű átlátszó színe van, kék pöttyökkel. Remek dekorációs kiegészítő, amely minden fürdőszobába illeszkedik.


 

A MI TIPPÜNK

Próbálja ki a speciális tisztítópapucsokat is a fürdőszobába.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A LEGHATÉKONYABB CSÚSZÁSGÁTLÓ MEGOLDÁS

Szereti a hosszú és kellemes zuhanyozást? Vigyázat! A zuhany alatt gyakran fennáll a megcsúszás veszélye. A biztonsága érdekében zuhanyozzon le a csúszásmentes szőnyeggel a lábai alatt. Ha kisgyerekek vannak otthon, vagy egy idősebb emberre vigyáz, még jobban értékelni fogja a szőnyeget.

 furdoszoba szonyeg

 

HOL HASZNÁLHATJA KI

Praktikus méreteinek és egyszerű használatának köszönhetően ez a szőnyeg a megfelelő megoldás minden zuhanyzóhoz vagy fürdőkádhoz.

 

SEMMI PENÉSZ

A nagyméretű csúszásgátló szőnyegek nem praktikusak, a víz gyakran nem folyik le jól, és penész képződik rajtuk. Ezzel a speciális betéttel ez nem fordulhat elő. A szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a víz azonnal lefolyik, így nem képződik penész vagy nedvesség a betét alatt.

 
csuszasgatlo a kadba

 

ALKALMAS KILÉPŐSZŐNYEGNEK IS A KÁD VAGY ZUHANY ELÉ

Számos baleset történik nemcsak a fürdőben vagy a zuhanyozóban, hanem különösen akkor, amikor elhagyjuk azt. Ezt az egyedülálló betétet nem csak a kádban, hanem előtte is használhatja.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SZŐNYEG

A szőnyeg úgy van kialakítva, hogy olyan erősen tapadjon, mintha odaszögelték volna. Alulról speciális tapadókorongokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőkádhoz és így a szőnyeg meg sem mozdul. A szőnyegen víznyílások vannak, amelyeken keresztül a víz automatikusan lefolyik.

 

EGYEDI TERVEZÉS ÉS A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A szőnyeg gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, amelyek maximális tartósságot biztosítanak. A csúszásgátló anyagoknak és a speciális tapadókorongoknak köszönhetően a szőnyeg rendkívül hatékony. Anyaga kellemes tapintású és kényelmesen járható. Mindezek a tulajdonságok teszik ezt a párnát prémium termékké, kiváló áron.

 
csuszasgatlo a zuhanyba

 

 MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Anyag: Műanyag
  • A termék méretei: 66 x 37 cm
  • Csúszásgátló anyag
  • A színeket a készlet erejéig szállítjuk

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: