Melamin nanoszivacs – mágikus szivacs – 15 db

Kód: DS99964684
Akció Tipp
10 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 15 darab melamin nanoszivacsot tartalmaz kedvezményes áron.

A nanoszivacs a tisztítószerek új generációja.

A varázslatos melamin szivacs, más néven mágikus szivacs vagy varázsszivacs a legsúlyosabb szennyeződéseket is nagyon könnyen, kényelmesen és gyorsan eltávolítja, és a dolgai olyanok lesznek, mintha újak lennének.

A melamin szivacs a nanotechnológia legújabb fejlesztéseinek terméke. Egyedi anyagának és a legjobb minőségű gyártási technológiának köszönhetően ez a prémium szivacs hatékony tisztítószer bármilyen felületre.

Nem számít, hogy vízkőlerakódásokat, égési sérüléseket, zsírfoltokat, padlót, üveget, fémet, cipőt, bőrt, beszáradt zsírt vagy falon lévő foltokat kell tisztítani. Ez a szivacs mindent elbír.

Ezzel a szivaccsal történő tisztítás kíméli a környezetet, az Ön és családja egészségét. Fedezze fel az egyszerű és hatékony tisztítást vegyszeres tisztítószerek, csiszoló vegyszerek és a tisztítandó felület megkarcolásának és károsodásának kockázata nélkül.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvezményes csomagot, amely 25 db melamin szivacsot tartalmazés amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Próbálja ki a speciális Metal profi szivacsokat edényekhez, fémhez, rozsdamentes acélhoz, égési sérülésekhez és zsírfoltokhoz.

Szabaduljon meg a kézszagtól mosogatás, aromás ételek vagy tisztítószerek után az egyedülálló rozsdamentes acél szappannal.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI MELAMIN SZIVACSOK

Senki sem szeret takarítani. A mérgező vegyszerek, a végtelen súrolás, a hátfájás. Most már van egy jobb módszer. Egyedülálló mágikus melamin szivacsokat kínálunk a leghatékonyabb, leggyorsabb és legkényelmesebb tisztításhoz. A régi, koszos tornacipők újra fehérek lehetnek. A kopott padlódeszkák úgy néznek ki, mintha újak lennének. A kávéfoltok eltűnnek a kedvenc bögréjéből. A lehetőségek végtelenek. És az eredmények hihetetlenek.


praktikus melamin nanoszivacs

 

MAXIMÁLIS TISZTÍTÓ TELJESÍTMÉNY

Ezeket a speciális mágikus szivacsokat úgy tervezték, hogy extra erősek legyenek a legnehezebb szennyeződések eltávolításában. A prémium minőségű melaminhabnak és hihetetlen sűrűségének köszönhetően a tisztítószivacsok könnyedén, hatékonyan, gyorsan és kényelmesen megtisztítják a legnehezebb szennyeződéseket is. A varázsszivacs szálai nedvesítés után behatolnak a kemény felületek pórusaiba, hogy feloldják és eltávolítsák a szennyeződéseket. Ne aggódjon az órákon át tartó takarítás miatt. Próbálja ki ezeket az egyedi varázsszivacsokat.

 

HOL TUDJA HASZNÁLNI A SZIVACSOKAT

A speciális, új generációs melamin anyagnak köszönhetően vegyszerek és egyéb tisztító- és segédanyagok nélkül távolíthatja el a makacs szennyeződéseket. Alkalmas csempe, padló, üveg, fém, parketta, asztalok, székek, kerti bútorok, kátrányfoltok, felnik a keréktárcsák, toner vagy bélyegző foltok, autó belső terek , bőr, cipő, foltok a cipőtalpakról, filctollak, tollak foltjai, gyerekek által összefirkált falak, foltok a tűzhelyeken, beszáradt zsír, ablaküvegek, rágógumi maradványok, vízkő a csapokon, valamint időjárási lerakódások a kerti bútorokon stb.

varaszlatos melamin nanoszivacs

VEGYSZERMENTES TISZTÍTÁS

Tegye el azokat a büdös tisztítószereket, amelyek károsak Önre és szeretteire. Mondjon nemet a súroló, maró hatású vegyszerekre. Fedezze fel a kényelmes és hatékony tisztítási alternatívát. Egyszerűen nedvesítse be vízzel, és enyhén súrolja le szivaccsal a szennyeződést. Ilyen egyszerű. A tisztításhoz nincs szükség vegyszerekre vagy tisztítószerekre.

 

VÁSÁRLÓK ÁLTAL TESZTELT MINŐSÉG

Ezeket a speciális nanoszivacsokat kifejezetten nagy takarító cégek és professzionális felhasználásra tervezték. Bizonyított hatékonyságuk miatt gyártják és forgalmazzák őket általános otthoni használatra is, ahol óriási népszerűségnek örvendenek. 

 

IDŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG

Ezeket az egyedi szivacsokat egyedi melamin textúrával tervezték. Ezért tovább kitartanak, mint más melamin szivacsok. Ez a kényelmes csomagolás hónapokig szolgálják Önt. A melaminhabos szivacsok okos új módját jelentik az otthon tisztításának - kívül és belül.


melamin nanoszivacs szennyezodesekre

HOGYAN HASZNÁLJÁK A VARÁZSSZIVACSOKAT

Nedvesítse be őket, és nyomja ki belőlük a felesleges vizet. Nyomja ki a vizet a tenyere között összenyomva. Ezután enyhén súrolja le a foltot. Amint a folt eltűnik, hagyja abba a súrolást. A szivacs a ceruza radírjához hasonló hatást fejt ki, de radírozás helyett a szennyeződéseket radírozza le.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: